+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Geçirdiğim iş kazası sonucu %100 kusurlu bulundum. SGK ödeme istiyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Geçirdiğim iş kazası sonucu %100 kusurlu bulundum. SGK ödeme istiyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    2006 yılında iş kazası geçırdim iş yeri bölge çalışma müd. ne kaza hk. bildirimde bulunmamış
    ssk müfetişi kusur oranı belirleme üzere iş syerini gidip incelemeleri sonucunda bana % 0(sıfır)kusur vermiş,
    iş yerinin iş kazası bildiriminde bulunmadığı için Bölge Çalişmaya müraatta bulundum onların incelemesi sonucunda % 100 kusurlu bulundum hal böyle olunca dava açtım dava hala devam ediyor
    ancak ssk bana yapmış olduğu ödeneğin bir kısmını benden geri istiyor kurumu zarara uğratığım için fakat bu iş kazası intahar degil benim %100 kusurlu olmama için intahar etmem gerekmiyor mu
    kazada iş yerinde sert zemin üzerine düşmem sonucunda dizimde 3 kırık meydana geldi çocuk felçli olduğum için iyleşme sürem de devam ediyor.
    şimdi ben S S K ya bu ödemeyi yapmamak için ne yapmalıyım?

Bu hukuki bir konu. Bence avukatınızın görüşü doğrultusunda hareket edin...

Bilemiyorum ama, eğer haklıysanız, size ödeme emri geldiğinde buna itiraz etmeli ve hatta dava açmalısınız. Aksi halde ödemek zorundasınız.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

OturanBoğa;

çok teşekkür ederim sonç hakınında sizi bilgilendiricem.
    Ayrıca sormak istediğim bir konu daha iş göremezlik ödeneği için başvuruda bulunmadım nasıl nereye müracat ,çin konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim

bildiğim kadarı ile sgk ya müraacat etmen gerekiyor
    bu kusuru sana kim vermiş sgk mft herhalde hiç bir önemi yok %100 gerçekten suçlu olsan iş yeri sana dava açardı
    seninkinin benzeri bana yapıldı sgk bağışlanmaz kusur verdi ve yaptıkları raporlu günlerdeki ödemeleri geri istediler sgk kendi arasında kurul oluşturup bu alınacak paranın %sini indirebiliyor tamamıyle kurul yapıyor ayrıca sende iş yerini şikayet edebilirsin çalışma bakanlığı mft leride geliyor onlar inceleme yapıyor gerçek kusur orada çıkyor
    fakat iş görememezlik için hemen müraacat et boşuna bekleme

MUR37;

bu kusur oranını belrleyen kişi bölge çalışma müfettişi %100 kusurlu olmam için benim ihmalim söz konusu değilmidir?benim hiçbir ihmalim yok işkur tarafından ayakta durmayı gerektirmeyen hafif işlede çalıştırılmam gerektiğini billdirir raporum varken 3 katlı şirkette ofisboy gibi kullanılıyorken işe yetişmek zorunda olduğumdan düşmek suretiyle dizimi kırldı ve işyerinde yere düşen bir cisim üzerine basarak düştüm benim kusurum sizce takribi nerde?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    İşte, bu rapora istinaden itiraz edin; "çalıştırılmamam gereken işlerde çalıştırıldığım için..." deyin. Avukatınız biliyor olmalı ne yapacağını...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı