+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
İş kazası sonucu sol elimden yaralandım. Emeklilik vb. haklarım nelerdir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İş kazası sonucu sol elimden yaralandım. Emeklilik vb. haklarım nelerdir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selam arkadaşlar ben 2 ay önce bır işkazasi gecirdim ve sol bileğimi kestim tendomları kesmisim ve iki parmagım hareket etmıyordu ama su an hareketvar ama cansız ve halada raporum devam ediyoo bundan dolayı malülen emekli olma sansım varmı olur sada pirim günü kaçgün olmalıdır bunun için ne yapmalıyımm

şimdiden ilginize teşekkür ederim

Emekli olamazsınız, ama %10 ve üzeri iş göremezlik raporu verilirse, yaşam boyu sürekli iş göremezlik geliri bağlanır.
    İş kazası ile meslek hastalığı sonucu meslekte kazanma gücü kayıp oranı tespiti başlığını inceleyin. Eğer %10 ve üzeri rapor öngörülüyorsa, sigorta müdürlüğü iş kazası tespiti yapar ve geliriniz bağlanır.
    Ama unutmayın, iş kazası olduğunun başvurunuz üzerine sigorta müdfettişince tescil edilmesi şart.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

peki bunu için ne yappmam gerekli bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edbilisiniz

sol elimi bilegim den isprel motoruyla kestim ve 80 gün oluyo nerdeyse hala rapor devam ediyo bilegi kopmadı ama kemide dahi gayandıı ve iki prmagım cok zayıf mesala iki parmagıma 1 kg bişi taksak hemen geri bukuluyor
    bunun için ne yapabilirim lütfen ben aydınlatın

şimdiden ilginize ve alakanıza cok teşekür ederim bana yardımcı olunn

İş kazası tespiti için sigorta müdürlüğüne başvuru yapılması gerekir. Oradan gelecek olan bir müfettiş iş kazasını tescil edecek, %10 ve üzerinde işgücü kaybınız bulunduğu da tespit edilirse, sürekli iş gremezlik geliri bağlanacak...

öncelikle tşkr ederek başlamak istiyorum
    ssk müdürlügüne nasıl bir dilekce yazmam lazım
    bir de misal olarak yüzde 10 veya üzeri rapor aldıgım da n ekadr bir işgöremezlik parası alabilirim iş yeri tazinat verir mi böle bir hakım var mı
    ekim 25 de kurul a girecem amaliyet eden doktorum bu elle calısma sansın yok dedi ondan dolayı nasıl bir yol cızmem lazım
    pirim günüm 1.157 günüm var bana yardımcı olu sanınız cok memnun olurumm nasıl bir yoll cizmem lazım

şimdiden tşkür ediyorum yardımınız içinn

İş kazasını işveren sigorta müdürlüğüne bildirmedi mi?

ondan bir bigim yokk ama benım butun evraklarım işkazası yazılı nasıl bir sorun olur mu?

En güzeli sigorta müdürlüğüne gidip iş kazası tespiti için müfettişin ne zaman gelceğini, hastane sevkinizin ne zaman ve nasıl yapılacağını öğrenin..

Alacağınız gelir çalışırken resmi olarak görünen maaşınıza ve meydana gelen işgücü kaybı oranına bağlı. Ayda 150-200 TL gibi bir şey olr diye düşünüyorum..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    çok teşkür ederim yardımınız için agzınıza yüreginize saglık

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı