Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
İstirahatli sayıldığım günler kıdem tazminatı alma hakkına da sahip miyim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İstirahatli sayıldığım günler kıdem tazminatı alma hakkına da sahip miyim?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    2 yıldır istirahat raporluyum. İşyerinde herhangi bir çıkışım olmadı, bu 2 yıl içinde kıdem tazminatı alma hakkım var mı.
    Eğer çıkış verilirse tabi (Benim bu süre zarfında 10 ay sigorta primim ödenmedi ama şu son 14 aydır yatıyor. Bunun nedeni işveren sigorta primimi ister öder ister ödemezmiş başta haberim yoktu. Haberim olunca başlattım)

İş kazası nedeniyle mi raporlusunuz 2 senedir?

evet hastaneden heyet raporluyum tedavim devam ediyorda ayak bileğimden artrodoz ameliyatı geçirdim asansör boşluğundan düştüm

Bu konuyu bilemedim. Ama araştırdığımda, bir bölümünün kıdem tazminatına dahil edileceğini, bir bölümünün edilmeyeceğini gördüm. Yargıtay kararları felan da var. Bence konu ancak avukatla çözülebilir...

Bu arada iş göremezlik geliri alıyor musunuz? Hasar kalıcıysa sürekli iş göremezlik geliri bağlanmalı...

yok şu an almıyorum ama başvurdum bu kontrolumde rapor istemediğimi söylicem ve işlemlere devam edecğim

bir şey daha sormak istiyorum sürekli iş göremezlik geliri için heyete girdiğimde pskoloji de alıcam ama ankara geçerli sayar mı yoksa düşürür mü
    benim benim sol ayak bileğim donduruldu %20 verdiler %25 de pskoloji vermişlerdi ama işkur sevkiyle. sürekli iş göremezlik için %30 alabilirsem ne kadar maaş bağlanır tabi %50 de kusurluyum

İş kazası psikolojik etkiye neden olduysa tabii ki işgücü oranı olarak eklenir: İş kazası ile meslek hastalığı sonucu meslekte kazanma gücü kayıp oranı tespiti

Not: psikoojik konular söz konusu olduğunda bir yıl sonraya kontrol muayenesi öngörülür genellikle.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık