Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
İşgöremezlik raporundan sonra SGK ödemeyi ne kadar sürede yapıyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İşgöremezlik raporundan sonra SGK ödemeyi ne kadar sürede yapıyor?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Arkadaşlar işgöremezlik raporu için, sgk ödemeyi ne kadar süre içerisin de yapıyor?

bir ayda gelir işyeri maille sgkya mail atıyor gerisi sgk memuruna kalmış postaneden tc nonla alırsın paranı

metin, işyeri http://saglik.ssk.gov.tr/Isgoremezli.../kontrol.faces adresten takip edeceğime dair mail attı bana. 1,5 ay oldu sorguluyorum kayıt bulunamadı sonucu alıyorum,bu süre biraz fazla değil mi?

bu arada teşekkürler.

benim iki sene önce 6 ayda gelmedi param enson gittim baglı oldugum sgk ya memur bilgisayara girdi git paranı al ptt den dedi yani demek istedigim bazen dosya altlarda kalabiliyor bizzat git sor yerine telle sorunca sallıyorlar

öyle görünüyor benimki de dosya altı.dediğin gibi en kısa zamanda izin alıp sgk uğramak olacak işim .sağolasın arkadaşım aydınlattığın için.

yakınlıgına göre bak pttden baktır bazen geliyor yüklemiyorlar nete hastanede bazen taklıyor raporunla git ne zaman gitmiş yollamışlarmı buralarda sorun yoksa sgk dan baktır enson

Arkadasım o baktıgın siteler düzgün olarak çalısmıyor bende iş göremezlik geliri aldım 4-5 kere sadece 2 tane orda göründü diğerlerini yazmamıslar sgk na gitmene de gerek yok telefonla bulndugun ilin sgk merkezine telefon aç iş kazası bölümüne baglan ordan sor onlar söylerler postaneye yattıktan 2-3 gün sonra çekebilirsin paranı belki onlar yatırdı ama sen internetten baktıgın için göremiyosun paranda orda ptt de bekliyor.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık