+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
Geçirdiğim iş kazası sonucu %70 kusurlu bulundum. İş göremezlik geliri alabilir miyim

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim ikinci raporum ankaraya 28 eylülde gönderildi ellerine 5 ekimde ulaşmış ankaradanda 19 ekimde evrağın çıktığını belirttiler ama ne hikmetsse ayın 28 i olmasına rağmen halen evrak gelmedi postacı yürüyerek getirse şimdiye gelirdi ama halen gelmedi öğrendiğime göre %44 rapor çıkmış artık bu sonuca göre ne kadar ele geçer bilemem tahmini olan varsa veya bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.Görüşmek dileğiyle.

01.11.2010 tarihinde ankara dan konya sağlık müdürlüğüne %44 olarak rapor giriş yaptı.Benim merak ettiğim acaba bu ay gelir alabilirmiyim. ne kadar bağlanır?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Çok güzel haber..

Bu ay mümkün değil bence. Önümüzdeki ay inşallah

bu gün sgk dan telefonla aradılar (hastaneden çıktıktan sonra 45 gün rapor verilmiş ve onun parasını sgk ödemişti)485 tl rapor parasını istediler bunun 371 tl si verilen para 114 tl side faizi maaş bağlandığında başlangıç noktası olarak bu 45 günlük (parasını faizi ile geri istedikleri) rapor bitiş tarihini gösterdiler.benim anlamadığım 45 günün parasını geri alıyorlar daha sonra bu rapor bitiminden maaşı başlatıyorlar.bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim...

Evet, uygulama bu şekilde. Doğrudur...

Bu gün sgk dan kağıdım geldi ilgilenen ve sonucunu merak eden arkadaşlarla paylaşmak istedim.

sonuç %44.20 iş gücü kaybı ve aylık bağlama oranı 70 bağlanan gelir sürekli işgörememezlik geliri günlük kazancım 19,47 tl bana bağlanan gelir 530+ek ödeme tahmini oda 24,5tl

benimde beklediğimden iyi geldi allah bereket versin
    bu ayın 22 sinde alacağım.tabi 33 aylık birikmişinide 2 aydan bu tarafa bekliyordum ama bu mebla biraz bana hayal geliyordu tahminlerim 250 ile 360 arası olabilir tahmininde idim. bu miktarıda düşünüyordum ama benim için bir hayal diye düşünüyordum.

görüşmek dileğiyle saygırla.
    Konu hbayram42 tarafından değiştirilmiştir (03.12-2010 Saat 23:21 ).

Süper haber, hayırlı olsun

Bu arada miktar konusunda nokta atışı yapmışım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Teşekkür ederim devamlı bu işin içide olduğunuzdan tahmininiz daha kuvvetli.o zaman sizin tahminde bulunduğunuz miktara bende inanamadım içimden inşallah dedim ama daha az gelir tahininde idim .bu miktar banada süpriz oldu.görüşmek dileğiyle....

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı