+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 20 mesajın 16-20 arasındakiler
İş kazası sonucu 14 ay raporlu kaldım. Aldığım para geçici iş göremezlik ödeneği mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ama benim % 48 özürlü raporum var....hydarpaşa numuneden almıştım.. sürekli ibareli?

Mahkemeler hep kendi sevkleri ile yeni rapor alınmasını isterler. Dilerim sizde böyle olmaz...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

tşk..ler sayın bülent hocam... sevk yapsınlar fakat yeterki üniversite hastanesi olsun.....devlet hastaneleri biraz......................

sayın oturan boğa kardeşim. benim durumumu az çok biliyorsun.ben iş kazası tazminat davası açmıştım. hakim demiş benim avukata ceza davası açtınızmı diye.avukatta yok demiş. karşı avukata da çıkışmış bu olayı bildirmediniz diye. sonra benim avukatada ceza davası açın demiş. ceza davası bitmeden tazminata hüküm verilmiyormuş.
    bende bundan sonra gittim büyükçekmece adliyesine pazartesi günü, dışarda arzuhalciler vardı. olayı anlattım. o da bana aynalı bi dilekçe yazdı. çalışma bakanlığının iş kazası raporunu koydu. benim 3 adet özürlü raporumu koydu dosyaya sonra savcıya çıktım. savcı evraklara baktı, bide bana baktı çıkabilirsn oğlum dedi. yarım saat sonra savcının kalemi çıktı. bana bi doya numarası verdi bide 2 tane kağıt bunu kıraç polis karakoluna götür dedi. karakola gittim benim elimde olan raporları istediler...bide hangi hastanelerde tedavi gördüysem onların isimlerini aldılar. sonra ifademi aldılar,2.5 seneden beri nerdeydin dedi bi polis. hastanelere yazı yazıp senin dosyalarını isteyeceğiz telefonunu değiştirme 3 ay sonra gelir dedi. telefon ettiğimizde buraya geleceksin seni savcı adli tıp kurumuna sevk etmiş dedi.

şimdi sorum şu adli tıpta gelen evraklara göremi işlem yapılıyor, yoksa beni ayrıtılı bir şekilde muayene mi ediyorlar. muayene etmiyorlarsa ben pelvis filimi çektirip üretramın filmini çektirip yanımda götüreyim mi...

cevaplarsan sevinirim...hayırlı günler...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kolaylıklar dilerim...

Adli Tıp sizi görmek isteyecektir diye düşünüyorum. Sizi çağırdıklarında elinizdeki tüm rontgenleri, raporları, epikrizleri yanınızda götürürsünüz...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı