+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 35 mesajın 1-15 arasındakiler
Kamuya engelli memur alımı %3'ten %10'a çıkarılsın....

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kamuya engelli memur alımı %3'ten %10'a çıkarılsın....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sevgili arkadaşlar biz engelliler neden bu konuda sessiz kalıyoruz yıllardır devletimiz bize üvey evlat muamelesi yapıyo sağlıklı vatandaşına %97 kadro biz engellilere %3 kadro bakınız ne büyük bi haksızlıkla karşı karşıyayız ve yıllardır sessiz kalıyoruz bizde bu ülkenin insanıyız niçin işe alınırken sadaka gibi verilen bir rakamla sınırlandırılıyoruz..yıllardır 2 kişilik 3 kişilik kadro verildi ve binlerce engelli başavuru yaptı binbir güçlükle sınava girip hayalleri yıkıldı neden çünkü o kadroya da torpili olan girdi ne yazık ki kendi ülkemizde biz engellilere yaşama hakkı tanınmıyo..lütfen bu konuda daha fazla sessiz kalmayalım ve hep birlikte sesimizi duyuralım hakkımız olanı isteyelim....gerekeni yapalım...

toplumdaki engelli oranı ile alakalı bişey oran %10 çıkarsa bu sefer çalıştırıcak kotayı doldurucak engelli bulamassın uygulamada sorunlar çıkar gibi geliyor

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bence de %10 büyük rakam %4 ya da %5 bile yeterli olur diye tahmin ediyorum. %1 lik artış bile binlerce kişi demek bilgilerinize!!!

arkadaşla r%10 gerçekten abartılı bir rakam 2milyona yakın memur var %10u 200bin yapar gerçekten abartılı ve halkın isteklerine devlet zaten yeterince karşılık veremiyor bu sefer toptan veremez ama %4-5 civarı olabilir tabi ama gerçekten %10 abrtılı bir rakam

Yüzde 10 az bu toplumun % 90 ı engelli zaten başı ağrıyanın engelli raporu var. Nasıl almışsa almış zamanında

Bence en az % 60 - 70 ağır engelli grubundan olmayanı bu gruba dahil etmem.!
    Etmek zaten başlıbaşına bir hak gaspııdır.
    Adı üstünde zorunlu kadro. Yani durumu ağır olanlar için açılmış kadro suistimal edilerek dolduruluyor.
    Yetkililer bu işi bu şekilde düzenlemeyerek ağır engellinin hakkını gasp ediyorlar.
    Zorunluluğun yanına oran koymalılar. Ağrı engelli ve en az % 60 engelli diye yazmalılar.

yüzde onu bilmem de CHP önerge verdi yüzde 3 olan oranı iki katına yani yüzde 6 ya çıkarmak için..gündemi takip edin..bakalım ne olacak..bence 6 olursa o bile yeter..gerçi ben şimdi diyecem ki,devlete bununla ilgili yazı yollayalım falan bişey yapalım diyecem..aaa bi bakacam o zamanda etrafımda kimse kalmamış

yüzdenin artırılması derdine gireceğinize nsan sonundaki sınava çalışın daha %3 lük kadro doldurulmamışken nelerle uğraşıyorsunuz.

20.000 kişi alacaklar uyanın da ders çalışın..

arkadaşlar diyelimki 100 kişilik kadroyla çalışan bir kurumda 10 engellinin çalışma zorunluluğu getirilse biz ve bizden sonraki engelli adayları için istihdam sorunu çözümlenir diye düşünüyorum rakam çokta uçuk bi rakam değil yıllardır biz çok isteyelimki nasılsa onlar az vercek %6 yada razı oluruz bence bimere yazalım sesimizi duyuralım biz sustukça ve kabullendikçe kimse umursamaz....

golden_heart ben yanındayım sen yaz

ben %4 de razıyım bi aralar özürlü istihdamı %4 dü devlete alım olacağında %3e düştü...

bence %6 da yeterli ama ondan önce eğitim mevzusu halledilmeli yoksa zaten %10 okumuş insan kalmayacak o yüzden ilk isteklerimiz eğitim yönünde olmalı

okuyamamış insan ölsünmü?engelli insanda okumuşluk aramak olamaz okuyamayan insan keyfinden okuyamamıştır tabi okulların yapısı gidiş gelişi herşeyi engelliye göre insanlarda keyiflerinden okumuyor okumuş,okumamış ne olursa olsun hepsine devlet kucak açmalı özel sektör iş vermiyorsa devlet vermeli...

arkadaşlar siz önce %3ün dolmasını sağlayın sonra gelin bunları tartışın ...

arkadaşlar daha %3'lük oranlarını doldumamışken %10 u düşünüyorsunuz..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    aza kanaat etmek güzel bişey..ancak % 3 dolmamışken %10 yada %6'yı düşünmeye ne gerek var diyen arkadaşlar ;

farkında değilmisiniz,artık bizler için bişeyler yapılmaya çalışılıyor..e durum böyle iken neden her sorun dillendirilmemeli ki..sen bu gün dersin ki % 3 bize yeter,bizim yerleşmemize yeter deyip ilerisini düşünmezsen senden sonra gelecekleri umursamamış olursun.bu güne kadar engelli bazı kesim tıpkı evdeki küpürü,tozu halının altına itekler gibi ertelemişler..ben desemki 40 bin üyelik şu sitede 1000 kişi aynı tarihte,aynı günde,aynı merciye,aynı anda yazı yollayıp sesimizi duyuralım sürekli..organize olalım desem adım gibi eminim çoğu şunu diyecek; "amaaaaan bizi kim kaale alır,kim dinler,kim adam yerine koyar" demeye başlar ..100 kişi bile çıkmaz... evet % 3 dolmamışken % 6-10 konuşulması abes gibi gelebilir..istekleri ertelemenin bence hiç bir anlamı yok..sen istemeye devam et de bir gün olur gerçekleşir..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı