+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 35 mesajın 16-30 arasındakiler
Kamuya engelli memur alımı %3'ten %10'a çıkarılsın....

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    neden %10 çok olsun arkadaşlar golden_hearta sonuna kadar katılıyorum biz sessiz kalırsak kimse bizim hakkımızı savunmaz bakınız sayın millet vekilleri kendi maaşına 17 binlik zamı yaparken hiç uçuk bi rakam demedi bi gecede kabul ettiler neden bizim %6 lık kadro teklifimiz reddediliyo çünkü bizler kabullenmeyi seçiyoruz tek sorumlu bizleriz..sessiz kalarak kendi geleceğimizi kurtaramıyoruz %3 kadroyu doldurmaktan aciz bi hükümet var onlar yapamıyorsa biz zorlayalım hakkımızı istemeyi bilelim....

lütfen bu işinde cılkını çıkarmayalım arkadaşlar.....%3 doldu da 10 u kaldı...... hayelperest olmayalım..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bir kurumda %3 kaç kişi oluyor nasıl hesaplanır

aykut1972 ;

cılkını çıkarmak ölemi yazık ..

ben burda ne hükümet aleyhine ne de lehine bişey savunuyorum..aykut bey bundan 1 sene önce bu gibi sitelerde "bize özel sınav açsınlar..birlik olalım arkadaşlar" diye boğazımız yırtılırken aynın senin verdiğin tepkiyi verenler vardı..hayalperest olmayın ! diyenler vardı..onlardan ezberimde olanlar var şuan..onlar o gün hayalperestlik deyip geri durdukları bu sınava şimdi gerile gerile girecekler..soruyorum bu hayaldi gerçek oldu da..%6 olmasımı hayal !!!!!!!!!!!!!

amacımızda bu olmalı zaten dolduramadıkları %3 lük kadroların biran önce doldurulup gelecek için bi adım daha atılıp en az %6 ya çıkarılmasını isteyelim...böyle hayal olarak görmeye dvm edersek zaten hayal olur...biz ve bizden sonrakiler kaderlerine terkedilerek yaşamaya dvm eder...

golden_heart;

ismail kardeş CHP nin sundugu önergeyi internetten araştırdım bulamadım. sen nereden haber aldın bir de önerge ne zaman verildi aydınlatırsan sevinirim

arkadaşlar önce %3lük kısmı dolduralımda %10nuna sonra bakarız sizde he adamı güldürmeyin mübarek gecede )

meğer ne çok engelli varmış ülkemizde birde%10 rakama uçuk diyenler gördünüzmü ömss ye başvuru için emeklisi çalışanı... engelsizi ise engelli raporu alabilmek için yarıştılar %10 yetmez az bile ülkemizin %90 engelli.......bu işe gerçekten ihtiyacı olan yine açıkta kalıcak ne yazıkki...

Ben girmiyorum. Boykotcuyum.
    Hakkım olan 1 kişi lik kontenjana devlet haksız yerleştirmiş olucak.
    Hakkımıda helal etmiyorum bu düzenin destekcilerine...

tsunami ;

rkadaşlar önce %3lük kısmı dolduralımda %10nuna sonra bakarız sizde he adamı güldürmeyin mübarek gecede

senin bu cümlenin benzerlerini bu engelli sınavı olsun diye bizler uğraşırkende sölediler..ne sınavı yaw sınav falan yapılmaz güldürmeyin dediler,şimdi ise sınava girmek için rapor telaşında olanlar var onlardan..ne yüzle insan gidip başvurur ki..sen devletin üst makamına bir e-mail atmayı çok gör,destekolma şimdi gel sınava gir..elbette girecek sınava ancak keşke onlarda destek olsaydı,tıpkı senin verdiğin bu tepkileri vermeselerdi..demek istediğimiz bu bizim,sen azla yetinirim,dersen o senin bileceğin iş..ama eğer ki bu dediğimizde olursa sende bundan faydalanıp bir işe girersen,yüzdeik dilimin artmasından faydalanırsan diyecek sözüm yok..burdaki engellilerin en büyük engeli birbirlerne destek olmayışları,birlik olmayışlarıdır...

hayırlısı olur İnşallah,

bu miletin hakkaten gözü dönmüş yaw yüzde 3 neyine yetmiyor kardeşimmm. 75 milyonluk ülkenin yüzde 3'lük dilimi ne kadardır sanıyorsun. oldu yüzde 10'a çıkaralım bu rakamı pekii o kadar engelli varmıdır bu ülkede onuda geçtimmm istersen bütün kamu kuruluşlarını engelliler doldursun diğer normal insanlar ne yapsın

saww;

nankörleşmeyin devlete karşı.Bırakın globak şöyle böyle şatafatlı mesajlar yazmayı.%3lük kısım dolunca zaten açıkda kimse kalmıyor sen gidiyorsun %10a. Neyle dolduracaksın o %10 luk kısmı kendini 10 parçaya bölerekmi ?

ortada bir gerçek var yıllardır hep ezilen bizler olduk bekleyen acı ceken yıpranan olduk yerine göre insandan sayılmadık her neyse hep devlete millete kusur bulduk buna bende dahilim bende veryansın ettim bosuna etmissim bize devlet engell koymuyor asıl engelli malesef ama engelli arkadaşlarımız koyuyor burda hep bizler olarak kendimizi düşünürsek bir yol gidemeyiz bakın sınavdan önçe herkessınav açılsın diye ugras veriyorduk açıldı sonrada bakın engelli arkadaşlara ben emekliyim girebilirmiyim bunun gibi daha bir sürü sey yolumuzu resmen kendimiz kesiyoruz bukadar basit %10da olsa bu oran böyle düsünceler oldugu sürece kusura bakmayın ama hiç bir yol olmaz bizler sadece yasalarda ney çıkıyorsa cıkarılıyorsa onun hakkını iştiyoruz bırakında herşeye olumsuz bakmayı hep birlikte nasıl hareket etmeyi ögrenek

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    hakkiten bazıları beni şoke etti birbirimize destek olup birlikte bütün engellilerin iş sahibi olup rahat bir yaşam sürmesi için çabalamak yerine köstek olmayı tercih edenler var yazık...%3 lük kısım dolunca açıkta nasıl kimse kalmazmış.. inanamıyorum sana tsunami-devlet 20 bin memur alınacak dedi şimdilik 60 bin kişi başvurdu..kuraya katılan ilköğretim mezunları eklenirse 100.000 bini bulucak açıkta nasıl kimse kalmaz..görmediniz mi engelli olabilmek için rapor kuyruğunda bekleyenleri...ne demek hep engellimi çalışacak kamuda yirizma sağlıklı kişilere %97 kadro veriliyo ülke de bu kadar engelli varken haksızlık değilmi yaa...siz yerinizde saymaya dvm edin tsunami ve yirizma bizler çabalayıp bu hakkı kazanınca sizde işe girmek için hangi yüzle ilk sırada yer alacaksınız ömss sınavı gibi!!

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı