+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 21 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 314 mesajın 61-75 arasındakiler
Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    halil ibrahim Allah razı olsun teşekkür ederim rerahlattın beni

cümlemizden inşallah.

soruma cevap bulabilsem bende rahatlayacam artık bakalım

işçi olarak çalışmış şuan sürekli iş görmezlik geliri alan bir kişi kamuda devlet meuru olursa sürekli iş görmezlik gelirini almaya devam edebilirmi ?
    lütfen bu durumda olup çalışanlar cevaplasın .

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ben bu durumdayım abi işgöremezlik alıyorum aynı zamanda özel sektördede çalışıyorum ve kesilme olmadı kamudada çalışsam kesilme olmazmış sgk dan sordum

sağlk bakanlıpının ne sınavı bu arkadaşlar ? kpss harici bi sınavmıydı bu?

bende özel sektörde çalıştım ancak kamuda memur olarak çalışmam durumumda sürekli iş görmazlik gelirimin kesilebileceğini söyledi sağlık il müdürlüğündekiler kafamı karıştırdılar onun için memur olarak atanan varsa lütfen cevap yazabilirmi.

bende atandım en sonunda çok şükür ..darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun

massa21 evet geçen sene yapmışlardı bu sınavı ve yerleştirmeler yapılmıştı ama bu sefer ek yerleştirme yapıldı geçen seneki puan sıralamasına göre. Ben de dün evrakları Ankara’ya teslim ettim 1 hafta sonra il sağlık müdürlüğünü arayın falan dediler. Bakalım ne olacak.

arkadaşlar ben aralığın 5 inde ankaraya evrakları teslim ettim. ayın 12 sınden sonra calısacagım yer falşan bbellı olur mu 1 hafta sonra ıse baslayabılır mıyım.

yaa bende 22. maddeye takıldım ama yaştan kurtarıyorum sivas tan 2 kişi alacaklar ve ben 22. maddeye uyyorum ama rapordan falan sorun çıkacak die içim içimi yiyor hayırlısıyla bi sonuçlansaydı

has_biyolog
    size muhtemelen 1 hafta sonra il sağlık müdürlüğünü arayın demişlerdir. Aynısını bana da dediler ben de önümüzdeki perşembe veya cuma günü arayıp soracağım bakalım ne çıkacak sonuç.

dostbulamadim
    sizin hangi evrakta sorun var ki?yani hangi evrak sizi bu kadar rahatsız ediyor?Raporunuzda ne yazıyor merak ettim Engel oranınız %40 tan fazlaysa ve 22. maddeye göre üstlerdeysiniz bir sorun çıkmaz.

Atanan arkadaşları tebrık ederım çok mutlu oldum ınanın...

yuci kardeşim inşallah bir sorun yok %42 rapor var ama yine de rahat edemiyorum kesin haber gelmeden bu aralar sıkıntı oldu bende beni atayabileceklerine ihtimal veremiyorum yani sorun kendi içimde

nasipten ötesi olmuyor.... bu bir süreç ne olur bilinmez elinden geleni yapıp tevekül etmek lazım.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    raporun %40 olması kafi benimde %44 bakanlığı aradım evraklarımda sorun yokmuş bu hafta yazını yazarız dediler içini ferah tut inş. sorun çıkmaz.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 21 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı