+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 20 / 21 İlkİlk ... 10 16 17 18 19 20 21 SonSon
Toplam 314 mesajın 286-300 arasındakiler
Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    İnşaAllah... 2 gün sonra ara demişlerdi perşembe günü ararım tekrar.

Arkadaşlar İstanbulda atananlar en son kaçla atandı. Lütfen yazar mısınız?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

istanbulu bilmem ama Ankarada lise düzeyinde en son 84 lülerden bi kısmını almışlar geriye kalanlar ise 29 nisanda olacak sınav yüzünden diyim (84 , 82 . 80 v.s. puan alanlar) sıralamaya göre alımları durduruldu. artık yeni sınav sonucu alıanan puana göresıralama ve atama yapılacak tıpki KPSS gibi hiçbir farkı yok... benim şahsi düşüncem KPSS gibi olacaksa yanlışın doğruyu götürme gibi bir ihtimalde söz konusu... (bana göre)

Lalezar aradın mı?Aradıysan sonuç ne oldu?

dün aradım hala cevap gelmedi dediler.

beni de perşembe günü saat 14:30 da il sağlık müdürlüğünden aradılar acil gel dediler.gittim atamam olmuş ancak bu arada rapor tarihim geçtiği için sıkıntı yaşadım. ayrıca diğer evrakların tamamlanması için sadece 1 günlük süre vardı(şaka gibi). en son bakanlığı aradım. hafta sonuna kadar raporumu yenilemem kaydıyla evraklarımı pazartesi kabul edecekler. sabah Ankara ya gidiyorum ve evraklarımı akrabalarıma vereceğim onlar elden benim adıma teslim edecekler. hemen geri dönüp pazartesi raporumu yenileme işlemlerine başlayıp inşallah bitirip en geç cuma yeni raporumu teslim edeceğim. umarım sorun çıkmaz.

hele şükür tmmdır.aradılar beni işe başlayabilirmişim yarın gidicem bakalım

evraklarım teslim edildi. bugün bakanlıktan aradılar raporumu cuma günü vereceğim atamam onaylandı. tüm emsallerime aynı dileklerimi sunarım. Allah hepimizin kalbine göre versin.

Lalezar ve necosony hayırlı olsun size

arkadaşlar engelli kadrosundan atandınız dimi???bide kaç puanla atamanız yapıldı???bu arada atamaları gerçekleşen tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah...

fatmabzk evet atandık sağol. İzmirde mesela 84 puandan kapandı atamalar. diğer illeri bilemiyorum değişiyor sanırım durum 78 veya 76 ya kadar inebilir belki ama daha aşağı iner mi orasını bilemem. Açık kadroların durumuna bağlı.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: YUCi Mesajı Gör
    Lalezar ve necosony hayırlı olsun size
    Sağol Yuci

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    YUCi;
    evet izmirde atamalar 84 puan ile kapandı ve 84 puanı alan arkadaş ile aynı odada çalışmaktayım atanan arkadaşlara hayırlısı olsun darısı bizlerin başına

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı