+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... SonSon
Toplam 195 mesajın 106-120 arasındakiler
MEB'de atandığı yere başlayan, iş başı yapan oldu mu?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Asmina81;
    iki kere mi gittin Erzuruma bir ke i gidip geldin ?
    zor iş Allah yardımcın olsun...

Asmina81;

Allah yardımcın olsun valla kendimi görünce 2 gün çalıştım sorun yaşamadan diyebilirim..Sen böyle yazınca birden çok rahat başladım gibi hissettim inşallah çözülür sorunlar.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Muğla bellı oldu sonunda yarın sabah isbası darısı bütün engelli arkadasların basına

Traßzondan haLa ses yok umarım yarın geLir $u evrakLar..

bugün mü belli oldu saffet kardeş

Asmina81
    bence gayet normal erzurum mem müdürü de bu yüzden görevden alındı rüşvetle yolsuzlukla uğraşmaktan asli görevini yapamadı tezkere aldı
    hayırlı olsun en kısa zamanda başlarsınız inşallah

bende 31 de hatay mebe gittim evrakları götürdüm.. yanlıs bize tebliğat evrağı geldi... sonra mebde ki memur hangi ilçeyi istersiniz dedi bende şaka yapıo sandım.. dörtyol dedim tamam dedi... en geç 15 kadar başlayacaksınız dedi.. beklios bakalım sanırım bizi arayacaklar...

ya ßizim $u tabLigat evrakLarı nerde kaLdı ki.. ben boyLe işin.

Konya'yı kazanan arkadaşlar;
    Yerlerimiz belli olmuş. Bugün sitede açıklanacakmış. O kadar ısrar etmeme rağmen yerimi söylemedi. Artık netin başında nöbet tutarız bizde.

hizmetli atanan yeri belli olan arkadaşlar varmı acaba ne zaman belli olur

bende sizlerin cektiği sıkıntıları okudukca üzülüyorum kocaeli med hıc sorun cıkmadı atama bölümündekı memurlar cok ılgılendı hatta telefon acıp sahsıma bılgılendırdrıler 1 eylul gunu gıdıp evraklarımı verdım ve o gun atanarak görevıme basladım..bunlar tatlı telaşlar arkadaslar atandık ya devamı gelir..herkese hayırlı olsun kazanamayan arkadaslarımız asla pes etmesın..

Bursa'ya atananlar,Milli Eğitime gitmeniz için bugün son gün.. Bir imza alıp depoya gönderiyorlar. 3tane gömlek veriyorlar Sonra da okulunuzun bağlı olduğu ilçe milli eğitime elinize verdikleri evrakla gitmeniz gerekiyor. Öğle Tatili girdiği için İlçe Milli Eğitime biraz sonra gideceğim.. Onlar birkaç işlem yapıp okula gitmemi isteyecekler sanırım.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben bugün bir okula işe başladım . evimede uzakmı uzak. .ilk kendimle ilgili birsürü evrak doldurmak ve bankadan hesap açtırmakla geçti. bankanın en kalabalık günü yarım günüm orada geçti. koşuşturmalı ama tatlı heyecanlı bir gün.

herkese hayırlı uğurlu olsun.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı