Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 6 7 8 9 10 11 12 13 SonSon
Toplam 195 mesajın 136-150 arasındakiler
MEB'de atandığı yere başlayan, iş başı yapan oldu mu?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    arkadaşlar bugün istanbul il milli eğitim müdürlüğünü aradım.ancak bugün belli olmayacağını ve daha yetişmediği söylendi.ben bu atamaların çok geç yapıldığının kasıtlı yapıldığını tahmin ediyorum.2 aydır 500 kişinin yeri belli olmaz mı bu kadar mı yavaş çalışıyor bu kurum.buradan MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA sesleniyorum.özürlülere özürlü muamelesi yapan zihinler kendilerinin potansiyel bir özürlü olamayacaklarını unutmasınlar.burada MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA tabi düzgün çalışıyorlarsa görev düşüyor.lütfen bu konuyla birazcık ilgilenin çoktan göreve başlamış hatta ilk maaşımızı almış olurduk...

Erkan78 sana katılıyorum. Terbigat kagidi 7 eylülde istanbul.meb.gov.tr atama yeri belli olacak yazılmıştı

2 eylul itibarı ile ben trabzon mem baglı bır okulda işebaşladım..

izmir buca şirinyer lisesi

Bugün resmen görevime başladım okulda tadilat çalışması vardı çok yorucu oldu benim için.. hayırlısı bakalım

ben de yarın başlıyorum işbankasından hesabı açtık amirlerle tanıştım...
    ilçe memde görev yapacağım merkez ilçedeyim eve 10 dakika)

Arkadaslar sizler neler yazıyorsunuz böyle ben anlayamadım epeydir fırsat bulup ta sitemize giremiyordum.ben ağustos 26 da iş başı yaptım ve bugun de ilk maaşımı aldım .darısı sizlerin başına .hala iş başı yapmayan arkadaşları duyun ca ınanın cok sasırdım allah sıze sabır versın.

Ben ayın 1"inde başladım van ilçe mem de dunde ilk maaşımı aldım

gursa;

GURSA hayırlı olsun sana bir sorum var?
    Ben ankarada bir okulda görevime başladım. burada okulum bana ilçe mem den sgk sicil numarası almam için gönderdi. sıgortalı işe giriş bildirgesi e-bildirge ile internet ortamından yapıldı. iki kağıt verdiler. birisi okuluna diğerini sgk ya götür dediler bugün sabah erken kaltım ulustaki sgk ya gittim . kağıt göndermeyecekler internetten iş yerleriniz yapacak dedi. almadılar. ordan bakanlıklardaki eski emekli sandığı yeni sgk binasına gittim ama balgata taşındı dediler. ve bir adres verdiler .arefe tatili girdi yetişmedi .
    sorum şu sen de bu ilçe mem deki tahakkuk servisindin iki iş bildirgesi kağıtlarını aldınmı sgk ya elden bir kağıdı verebildinmi . ?????

bu konuda bilgisi olan diğer üyeler lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız.

Ben de Beyoğlu ilçe milli eğitime atandım.Ama evime uzak baya.ben napıcam bilmiyorum. daha bugün açıklandı.inş pazartesi gitcem.bakalım neler olucak.herkese hayırlı olsun.

bulut25 hemşerim hayırlı olsun benimde dayım öğrenmiş Şükrü Paşa Lisesi ne vermişler Erzurumrum içinde olması güzel oldu arefe olduğu için ben arasamda kimseye ulaşamadım sadece 13 ünde burada olun dediler... bakalım bayramdan sonra p.tesi arıcam gel derslerse inş. bende 15 ine kadar gelirim ve başlarım...
    Umarım artık herkes başlar muallakta olmak ve beklemek çok sıkıcı...

merhaba herkese iyi bayramlar arkadaşlar benim daha görev yerim belli olmadı ayın 13 ünde arayın dediler pazartesi arıcam artık bu arada işe giren hizmetli arkadaşlar özelliklede izmirde görev yapan arkadaşlar sizlerden hangi belgeleri istediler maaş için banka hesabı açmanın dışındaki istenen evrakları yazarsanız sevinirim hangi evrakları istediklerini bilerek pazartesi il mem yolunu tutarım artık bilgilerinizi benimle paylaşırsanız bende hazır halde işimi hallederim hızlı bir şekilde

özürlü ,hizmetli ve memur arkadaşlar referandum sebebiyle .12 eylülde okulda bulunma mecburiyetimiz varmı. hizmetli kadrosundaki arkadaşlardan oy verme günü gelmesi istenen varmı.//????

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    arkadaşlar araştırmalarım sonucunda memurlarnet - forum sayfalarından 657 4c ile 657 4/1-c arasındaki farkı buldum. sanırım googleye şöyle yazsanız sizde bu konuyu bulabilirsiniz (( 4/1-c ile 4c arasındaki fark)) okumanız gereken ilk satır. 5510 sayılı 1.10.2008 sayılı kamu idarelerinde çalışanlar ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler. lütfen bilgi sahibi olalım .selamlar iyi bayramlar.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 6 7 8 9 10 11 12 13 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık