+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 16 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 239 mesajın 61-75 arasındakiler
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Engelli Personel Atamaları Belli Oldu

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    belki memur olarak yazmış olabilir..neyse kimsenin günahını almak istemem...herkes için hayırlısı olsun...iş aramaya dewam

88 puan aldım... tercih illerim aşağıdaki gibi ve hepsinden ikişer puanla atanamadım... arkadaşlar herkes yazsın eğer tutarsızlık var ise mahkemeye gidelim... mesela izmir aydın bursa manisa denizliyi tercih edenler ilk 5 de yazsınlar en son alım puanları sizlerde ne yazıyor ?????
    1İZMİR90 2AYDIN90 3BURSA90 4MANİSA90 5DENİZLİ90

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

mahkeme gitsek ne olcak..bugun twde kpss 350 tam puan alan cıktı dedı...geçen sene sadece 2 kişiydi tam puan alan...ve sorular çalındı denıyor..yapın hesabınızı...ve genel müdüre soruyolar sorular çalındımı diye onun cvp ise 3 yada 5 kiş çalmış olabilir 350 kişi çalamaz diyo.....bu ne ya !!!

eğer mahkemeye sonuçlar delilli verilirse bak bakalım o torpilli tüfekli atamalar ne oluyor ?

Standart Slm

Arkadaslar 90 puan yas ve dıploma ustunlugune gore atamalar olmus taban puan bu .gelince bunlar benım tercıhım degılmeselesıne.adamlar bızı yerlestırmeye calıstıkları yerlerı yazmıslar .elimde 50 tc var turkıyenın heryerınden sınava gıren hepsıne baktım .90 altı atanan yok .92 ıle dısarda kalan var.atanamayan herkeste o ıller yazıyo .(a) ıle baslayan ıller .sebebıde su bılgısayar (a) harfıyle atama yapmak ıstemıs alfabetık sıra yanı ama olmamıs orda bılem puanlar 90 taban puan olmus.ve meb su demek ıstemıs tercıhlerınız olmadı bunları denedık .bunlarda olmadı.ama tsk demeseydı cunku yanlıs anlasıldı.ve bızde kızdık netıcesınde davada acarız dedık senın gıbı meb olmaz olsun dedık felan fılan.kısacası meb kendını yaktı yarın tellerı kıtlenır.bırı dava acmaya kalkar bu tartısmalar saglık sınavına kadar bıtmez.kazan arkadaslar bılegın hakkıyla kazandı.hayırlı olsun kazananlara .ben 84 kazanamadım bu yazımdan sonra sen meb adamımısın dersenız gucenırım.sımdı gıdıp uyuyayım(((((((((((((((((

inşallah torpil yoktur diyorum varsa bu vebalin
    altından kalkamazlar..........

bulut25;

bulut sağol sülalem erzurumda bi gidemde bakarız)) meleketim bekle beni geliyommm))

96 puanla ilk tercihim olan Eskişehir'ime atanamasamda... 2. tercihim olan Ankara'ya atandım... Memleketimden ayrılcağım için biraz buruk bir sevinçte olsa hiç bilmediğim bir şehirde yeni bir hayata başlamak zor gelsede yinede çok sevinçliyim uyuyamadım valla dahada uyumam... Atanan arkadaşlara yeni işlerinde başarılar atanamayanlarda üzülmesin diğer sınavlarda denesinler şanslarını... Bu arada memurlar.neti takip edin arkadaşlar orda tüm sorularınızın cevabı var...

Arkadaslar atanamadım fakat yaptgım tercıhler orda yazan degıl boyle yanlıslık olan varmı?

senin durumunda olan çok var figen

arkadaşlar cevaplar düzeltildi torpil yaptılar (( BİMERE )) Başbakanlaığa şikayet edin bakablığı ben öyle yapacam

noldu kaldırdılar ilandan açıklamları geri çektiler

burdaki tercihlerle benimkinin alakası yok
    1AFYONKARAHİSAR92 2ADIYAMAN92 3AĞRI90 4ARTVİN92 5 ---
    ve bunlardan birinibile ben yazmadım ne yapmam lazım

82 puanla Bursa'ya memur olarak atandım.. 1.Tercih.

Benim tercihlerdeki taban puanlar
    Bursa=76
    Afyonkarahisar=70
    Kütahya=72
    Balıkesir=74
    Çanakkale=70

bu taban puanlar memurluk için geçerli olan taban puanlardır. Her halukarda atanıyormuşum tercihlerime..

Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

ya benimde tercih ettiğiğm iller yazmıyor başka illler yazıyor böyle saçmalık olurmu ve bu saçmalık anlaşılınca hemen siteden kaldırdılar sayfayı?=???????????????

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    yOK BÖYLE BİŞEY. SEÇMEDEĞİM YERLER YAZILMIŞ VE BUNDAN DOLAYI ATANAMADIM. BUNDA BİŞEYLER VAR

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 16 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı