ikinci ßen yazıyorum
46 doğru yani 92 puan. tercihler: TRABZON-BURSA-ANKARA-İSTANBUL-VAN- TERCİHLERİM DIŞI ATANMAYI KABUL ETTİM
|
|
|
|
Arkadaşlar, lütfen her il için yeni başlık açmayın. Bunun sonu yok!..
Hizmetli olmak için sınava giren arkadaşlar bekledikleri puanları ve atama yerlerini bu başlığa yazarlarsa, derli toplu olur.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
ikinci ßen yazıyorum
46 doğru yani 92 puan. tercihler: TRABZON-BURSA-ANKARA-İSTANBUL-VAN- TERCİHLERİM DIŞI ATANMAYI KABUL ETTİM
44 yada 45 doğru ilk tercih nevşehir. Allah herkesin gönlüne versin.
battusay;
iLk fireyi seninle verdikbari diğer tercihlerini yaz da bakalım farkLı mı yazdık
inşallah aynı yeri yazmamışız
![]()
45 dogru 90 puan ılk tercıh KONYA bakarsın 100 alımdan sıra bana da gelır![]()
47 doğru kars manisa izmir konya ardahan 6'da nereye verirlerse
Inş pınar bakalım nasip.... Sen girmedin mi?
47 doğru Van-Karabük-Erzurum-Sivas-Manisa 6.tercih evet
48 doğru izmir manisa aydın muğla konya 6 tercih ewt..
ışıl 3 tercihimiz aynı hayırlısı olsun
49 doğrum var ve tercihlerim:KAYSERİ,YOZGAT,KONYA,TRABZON,AKSARAY.y a umarım kayseri olur.hadi açıklasınlar bugün![]()
hayırlısı olsun naklovo636..
herkesı bı heyecan sardı. acıklanana kadar böle gıder.
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum herkes için hayırlısı neyse o olsun. 46 doğrum var kayseri antalya balıkesir aydın manisa