+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 25 mesajın 16-25 arasındakiler
Engelli memurluk sınavları öngörüldüğü gibi ÖSYM tarafından yapılmalı!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mrb evet gercekten zor bır iş ben dıyorumkı bunu cumhur başkanımıza sunalım bakın arkadaşlar faceebookta benım bır gurubum var engellıler uzerıne cumhur başkanımız abdullah gul ıle buluşmak ıstıyoruz gelın bu gurubun projesını hep bırlıkte harekete gecırelım işte gurubumun adresı
    http://www.facebook.com/topic.php?ui...d=112917249983

Kesinlikle, ana böyle torpil olaylarının önüne geçilir...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bu konuda Genel Yayin Yönetmeni OTURANBOĞA "arabam benim bacaklarim" gibi kampanya yapmali maddeler halinde isteklerimizi siraya dizmeli ve ilgili tüm yerlerin mail adresini yazmali "aloo emekliler" banneri gibi sitenin köşeşinde dönmeli herkes bakip mail atarak destek vermeli anca böyle sesimizi duyurur ve isteklerimizi yaptiririz yoksa böyle her kurum kendi sinav sorusunu kendisi hazirlarsa ölme eşşeğim yaz gelsin

zaten arkadaşlar bu tur sınavlar AK PARTI nın kadrolaşması demek tır bole sacmalık olurmu her kurum kendı belırlermı sınavı madem her kurum kendı belırleyecek sınavları dıger kurumlar ne işe yarıyor merkez sınav kurulu nun gorevı nedır acaba sadece akşama kadar oturmakmı her kurum kendı belırledıgı taktırde sınavı bu da demek oluyorkı her kurumn kendı kadrosunu kendı duze bılır demek oluyor bence bence bu tur sorunlarımız dernkeler olarak deılde sıteler olarak duzenlemeyız hakkımızı bız kendımız aramalıyız yıllarca dernekler ne yaptıkı bızım ıcın bır dernegın kac yuz uyesı ola bılır oysa sıtelerımıze baktıgımız zaman mılyonları gore bılıyoruz hep bırlıkte neden hareket etmıyoruz işte bıze fırsa bundan daha ıyı fırsatmı olur :?

Ben şahsen aklıma gelen bir çok yere daha önce bu konuyla ilgili olarak mailler yolladım; ancak ya hiç cvp vermiyorlar ya da baştan savma cevaplar veriyorlar: "Şu an üzerinde çalışıyoruz" gibi... Tabii ki bu bireysel olarak yapılabilecek bir şey değil, bu sorundan şikayet eden herkesin birlik olması gerekiyor. Ancak şu var ki bu sınavların merkezi olması özellikle kurumların işine gelmiyor. Fotokopi ile uydurma sınavlar yapmak varken, dilediği gibi davranıp, at koşturmak varken bunu istemezler. Engellilerin istihdamında tek sorun da zaten sınav da değil. Benim adil olmadığını düşündüğüm bir durum da örneğin; %40 engelli biri ile engel oranı cidden hayatına sorun oluşturan engel oranı yüksek insanlarla aynı kefeye konulması. Şunu hepimiz biliyoruz ki örneğin %40 engelli olan birisi özel sektör de dahil olmak üzere bir çok yerde iş bulabiliyor hatta özel sektör özellikle engel oranı düşük insanları alıyor. Ancak örneğin tekerlekli sandalye kullanan bir engelli bu şansa sahip değil. Yine %40 engelli biri her türlü eğitim hakkından büyük zorluklar çekmeden yararlanabilirken t.sandalyeli vb. bir engelli bunlardan ne kadar özgürce yararlanabilir hepimiz biliyoruz. Peki bu sınavlar da öncelikle korunması, dezavantajının avantaja çevrilmesi gereken kimdir? Kısacası o kadar çok şeyin değişmesi gerekiyor ki şahsen bu tip köklü değişikliklerin olmasını da hiç mümkün görmüyorum (umarım yanılırım).

Standart Engelli kadroları torpille doldurulmadan ÖSYM tarafından merkezi sınavla yapılmalı

Kadrolar torpille doldurulmadan biran once OSYM tarafindan engelli KPSS gerceklestirilmeli yoksa cok gec olucak!
    Konunun site yoneticimiz Sayin Oturanboga tarafindan gundeme alinmasini rica ederim.

Sınavı kazansın hele sizin çocuk sonrası bize ait gerisini bize bırakın mülakatta hallederiz deniliyor büyüük abiler dayılar tarafından.. Malesef torpil ile dönüyor bu çark.. Benim merak ettiğim hep torpilden şikayet ediliyorya mesela bu sınava giren ve torpil yapabilecek bir arkası olan kaç kişi "yok ben torpil istemem hakkımla kazanmak isterim nasipse olur" der?..

Kul hakkıdır ama geçim sıkıntısı unutturuyor insanlara hakkı hukuku "nefsiii nefsii" dedirtiyor.. Ben torpil yaptırana da yapana da kızmıyorum bizi bu hale getirenlere lanet okuyorum.. Düzen çok fena bozuldu çoook.. Allah yardımcımız olsun...

Ne yaparsanız yapın kurumlar kendi sınavlarını kendileri yapıyorlar 2007-2009 yılları arasında tam 18 adet yazılı sınava girdim ankara 3 kez mardin 2 kez şırnak 1 kez malatya1 kez elazığ 2 kez

Merhaba arkadaslar sitelere hep yazdım gönderdim
    insallah güzel gelişmler olur

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaslar merhaba
    04/08/2010 tarihinde göndermiş olduğunuz elektronik posta tarafımıza ulaşmıştır.

Elektronik postanızda yer alan talebinizle alakalı olarak Cumhurbaşkanlığınca yapılacak bir işlem bulunmamaktadır.
    ben cumhurbaşkanlığına meil attım ve bunu göndermişler bana.

Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı kendisi adına size teşekkür eder, en iyi dileklerimizi sunarız.

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı