+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Mix tipi işitme kaybına hangi cihazı önerirsiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Mix tipi işitme kaybına hangi cihazı önerirsiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar benim kayıp tipim mix tipiymiş.. kaybım da oldukça ileri.. hangi cihazı önerirsiniz? oticon chilli, phonak nadia, audıo service monza cihazlarını denedim.. verimli gelmedi bana.. sol kulağımda orta kayba uygun bana yetersiz olan eski kulak içi cihazım bile sesleri bunlardan çok daha iyi ve anlaşılır alıyor sadece güçsüz kalıyor.. keşke sesi açtırma imkanım olsaydı ama son ses ayarında yetersiz..

sen iyi bir kbb doktoruna gittimi gamze
    bu kadar iyi cihazlar seni memnun etmedigine gore bide kemik yolu ile isitilen cihazladan dene istersen
    mix tip sinirsel tip dee hicbir isitme cihaziyle tam duymayacagiz isitme cihazi sadece sesleri guzel almak icin bide frekans araliklari cok oldukca konusmalari anlamaya sesleri iyi secmeye yardimci kalan isitmemize gore
    bu duydum sesler icin hep isitme cihazlarini gelistirenlere dua ediyorum
    hic hic ses duymadiktan baska kulak cinlamalarindan bitap hale geliyorum isitme cihazimi takmazsam
    valla en siradan bi cihaz eger daha ityi olanak yoksa benim icin bas taci
    cunku sesleri duymadan kapi diari cikmak cok zor
    bence bu kadar cok cihaz deneme hem moralini bozar hemde her cihaz denerken olmayacak odyometristin elile duymani koreltme derim
    o denedigin cihazlar icinde in iyi begendigini sec bunada sukur yarabbim demen daha mantikli

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

iyi bir dr a gitmez olur muyum shukufecim.. valla benim problemim nasıl birşey bilmiyorum artık.. drların söyledikleri sadece kaybımın engellenemediği gittiği yere kadar cihaz kullanmam gerektiği.. ben normalde soldaki orta kayba uygun cihazım ile bile verim alıyorum yalnız.. ama ne oticon chilli ne de phonak nadia bana eski cihazım kadar verimli gelmiyor.. tamam sesler oldukça yüksek chillide ama çok yankılıydı.. nadia ise yankı filan yok ama sesler ne kadar açsalar da derinden geliyor bana.. yani hep kulak arkası cihazlar daha güçlü deniliyor ama ben kulak içi cihazdan daha iyi verim alıyorum hala.. sadece sesi kaybıma yeterli olacak şekilde açtıramıyorum çünkü son seste.. kaybıma uygun kulak içi cihaz olsa eminim kulak arkalarından daha iyi verim alırım.. ama kulak içi güçlü cihaz sadece siemens nitro idi o da kanallarım dar olduğu içinmiş aldıktan 2 hafta sonra sürekli ötmeye başladı durmadan.. eğer o cihaz ötme yapmasaydı çok memnundum..

RISE adlandirilanlardan denedi tavsiye ettimi odyocular hic
    kulak ici cihaz kullananlar kulak arkasina gectigi zaman bazilari memnun olmuyormus kulak iciler daha anlasilir ses verdigini soyleyenler cogunlukta
    ama ne yaparsiniz cok ileri kayipta kulak ici eskiden olamiyordu
    simdi bu yeni riseler kulak icinde hoperlor olduguna gore kulak ici cihazlara benzeyebilir
    rise oticon agilin var bildigim ama sebotekte var baska yeni cihazlardada var ama pahali olabilir 110 db kadar kayibi karsilayabiliyormus agil

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben de kulak içi cihazlardan daha çok verim alıyorum.. kulak arkası cihazların sesi bana hiç doğal gelmiyor..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı