StarKey marka işitme cihazı kullanıp sorun yaşayan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.01-2011 14:55
Sevgili Shukufe,
Starkey'in ileri ve çok ileri derecede işitme kayıplılar için uygun bir modeli var: Destiny 1200 Power Plus. Fiyatı da gayet uygun. Denemeni öneririm. Kim bilir, memnun kalırsın ve de Sparx'ın pabucu dama atılır!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.01-2011 15:31
aman hunsal sürekli bozulan teknik servise bagımlı yapan bi cihazı tavsiye etmeyin bizlere
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.01-2011 16:36
bende önceden phonak kullnıyodum cihazım bozulunca starkey marka işitme cihazı aldım ve düzenli bir şekilde bakımını yaptırıyorum personeli nasıl kullanmamıza dair çok güzel anlatımlar hatta sunumlar yapıyor cihazı bozulan kişilere gelirse kendi cihazına temiz bakım yapmassa olacağı o bunun için starkeyden bana telfon geldi bakım yapılması için adamlar hem ücret almıyorlar hemde cihazımı daha temiz ve sorun yaşamam için aldığım en iyi eğitim ses kalitesi o kadar güzelki 1200 pwer plus cihazın güçlü ve sadce sanki yeniden doğdum tam 3 yıl oldu sadce ses yapmasından sıkıntı yaşadım onuda personel arkadaş çöztü kalıbımı yumasak ve kulağıma daha rahat olan bi kalıp yaptırdı adam lar bu konuyu gerçekden ele almışlar isimlerinin hakkını veriyorlar teşek ederim herkeze
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.01-2011 11:33
sevgili hunsal
o destiny puls hakkinda en dogru bilgileri siz verirsin tesekkur ederim
acaba cikis gucu ozellikleri nasildir cok ileri isitme kaybina cevap verebilirmi denerim onuda sizden bilgi alirsam daha bi cesaretle giderdim starkeye bellimi olur belkide iyi olabilir
cihaz iyiyse zatende destinyyi ovenler cogunlukta starkeyin cihazlarini begenmeyenlerde cogunlukta senede bi servislede ugrasilir duzgun bi duyma sagliyacaksa
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.01-2012 15:13
starkey destiny 1600 kulak içi mi benim kaybım sag sol 73 db yani cihaz odyoda belirtlilen 8000 sınırını karşılıyormu
fiyatları garantileri nasıl starkeyin
bu ses berraklığı herkez söylüyor formda
ben oticon agil denedim yakın zamanda güzeldi yalnız kulak arkası veriyorlar kulak içi karşılamaz dediler benim işitme kaybıma
starkeyi bende merak ediyorum açıkçası karar veremedim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.01-2012 18:56
Ben 6senedir starkey işitme cihazını kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım çok memnunun.En az10-12 gün pilide gidiyor sabah 7 de takıyorum akşam en erken 23 de çıkarıyorum tavsiye ederim.[ işitme cihazım kulak içi ]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.01-2012 23:27
arzu35 kayıp dbliniz kaç acaba?
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları