+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
StarKey marka işitme cihazı kullanıp sorun yaşayan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sevgili Shukufe,
    Starkey'in ileri ve çok ileri derecede işitme kayıplılar için uygun bir modeli var: Destiny 1200 Power Plus. Fiyatı da gayet uygun. Denemeni öneririm. Kim bilir, memnun kalırsın ve de Sparx'ın pabucu dama atılır!

aman hunsal sürekli bozulan teknik servise bagımlı yapan bi cihazı tavsiye etmeyin bizlere

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bende önceden phonak kullnıyodum cihazım bozulunca starkey marka işitme cihazı aldım ve düzenli bir şekilde bakımını yaptırıyorum personeli nasıl kullanmamıza dair çok güzel anlatımlar hatta sunumlar yapıyor cihazı bozulan kişilere gelirse kendi cihazına temiz bakım yapmassa olacağı o bunun için starkeyden bana telfon geldi bakım yapılması için adamlar hem ücret almıyorlar hemde cihazımı daha temiz ve sorun yaşamam için aldığım en iyi eğitim ses kalitesi o kadar güzelki 1200 pwer plus cihazın güçlü ve sadce sanki yeniden doğdum tam 3 yıl oldu sadce ses yapmasından sıkıntı yaşadım onuda personel arkadaş çöztü kalıbımı yumasak ve kulağıma daha rahat olan bi kalıp yaptırdı adam lar bu konuyu gerçekden ele almışlar isimlerinin hakkını veriyorlar teşek ederim herkeze

sevgili hunsal
    o destiny puls hakkinda en dogru bilgileri siz verirsin tesekkur ederim
    acaba cikis gucu ozellikleri nasildir cok ileri isitme kaybina cevap verebilirmi denerim onuda sizden bilgi alirsam daha bi cesaretle giderdim starkeye bellimi olur belkide iyi olabilir
    cihaz iyiyse zatende destinyyi ovenler cogunlukta starkeyin cihazlarini begenmeyenlerde cogunlukta senede bi servislede ugrasilir duzgun bi duyma sagliyacaksa

starkey destiny 1600 kulak içi mi benim kaybım sag sol 73 db yani cihaz odyoda belirtlilen 8000 sınırını karşılıyormu
    fiyatları garantileri nasıl starkeyin
    bu ses berraklığı herkez söylüyor formda
    ben oticon agil denedim yakın zamanda güzeldi yalnız kulak arkası veriyorlar kulak içi karşılamaz dediler benim işitme kaybıma
    starkeyi bende merak ediyorum açıkçası karar veremedim.

Ben 6senedir starkey işitme cihazını kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım çok memnunun.En az10-12 gün pilide gidiyor sabah 7 de takıyorum akşam en erken 23 de çıkarıyorum tavsiye ederim.[ işitme cihazım kulak içi ]

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı