+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 20 mesajın 1-15 arasındakiler
Sol kulağımda 78 db işitme kaybı var. Hangi marka işitme cihazını tavsiye edersiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Sol kulağımda 78 db işitme kaybı var. Hangi marka işitme cihazını tavsiye edersiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben 8 yıldır analog işitme cihazı kullanıyorum ve sol kulağımdan ameliyat oldum... artık cihazım yeterli gelmiyor
    işitme kaybı sol kulağımda 78 db önerebileceğiniz bir cihaz var mı ?
    ben oticon duala bakıyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim....

fiyat benim için en son olarak gelir...

teşekkürler...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ilginize cok tesekkür ediyorum... ama açık kanal almayı düşünüyorum baska bi öneriniz varmı???

açık kanal olarak zon serilerine bakabilirsiniz ve
    eylül ayında sanırım yeni S serisi gelecek türkiyeye starkey in
    Starkey Professional - Products & Services - Hearing Instruments - Other Technology - Zōn Series - Specifications
    tabiki odyonunda nasıl olduğu önemli
    iyi akşamlar

esgok bende kulak arkası epog BTE işitme cihazı ve streme var satıyorum almak istesen yardımcı oluruz....

oticon go pro derim ben bir deneyin mennun kalabilirsiniz bende kullanıyorum memnunum

sağ kulağımda oticon sol kulağımda phonak var. hangisi dersen phonak derim

tesekkürler peki model olarak önerebileceğiniz bir cihaz varmı oticon,widex bunler cok kapsamlı model olarak öneriniz varmı benim için görünümüde önemli...

oticon atlas kulak içi kullanıyorum ben. bir kaç yıl sonra kulak arkasına geçicem çünkü yeterli gelmiyor artık.
    otican atlas kulak arkası cihazlarda var. fiyatı da çok tuzlu değil

78 dB kayıp orta dereceli bir işitme kaybını işaret ediyor..
    ben bir dünya markası olan oticon'u öneririm..
    phonak ve widex de iyi markalardır..
    oticon, phonak ve widex cihaz modellerini görmek için, aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz..

oticon; İDİS İşitme Cihazları - İŞİTME CİHAZLARI
    phonak; Betaton İşitme Cihazlar
    widex; Elektromediks : Widex Türkiye İşitme Cİhazları Sistemleri

esgok kardeş. senin özelinede yazdım ama. buradada yazmayı uygun gördüm. kardeş bendeki kayıp sol 83 sağ 93 db. senin bu bahsettiğin piyasaya yeni çıkacak olan starkeyin s serisi bendeki kaybı karşılayacakmı. ayrıca starkeyin s serisiyle cep telefonunda rahatça görüşme imkanı olacakmı? bir firma yetkilisi bana starkeyin s serisini bekle dedi. bende işitme cihazımı değiştirmedim hala bekliyorum. kardeş bana bu konuda detaylı bilgi verirsen çok sevinirim. özellikleri, fiyatı hususunda bilgi verirseniz sevinirim.

forumcu starkeyin sana s serisinin power cıc olanı yeter telefon olayına gelince hiç bir işitme cihazı telefon problemini yüzde yüzde çözmüş değil ama arkadaşların dediği gibi starkey durduk yerde arıza yapar ben nerden baksan senede 150-200 tl tamirata variyorum yok kalıp delinir yok mikrofon bozulur.ama ses kalitesi bence iyi....

satlas,
    s serisi power cic modeli asla yeterli gelmez. power dahi olsaa kanal içi (cic) modelleri hafif, orta ve orta-ileri düzey kayıplar için uygundur. arkadaşımız sadece saf ses ortalama değerlerini açıklamış ama eminim ki, özellikle yüksek frekanslarda kaybı 100 dB'in üzerindedir. bu durumda, cic cihazla çoğu frekanslardaki sesleri duyamaz ve cihazdan tam verim alamaz. bu kadar yüksek kayıplar için maalesef en uygun çözüm kulak arkası cihazlardır.

s serisinin cıc power modeli güçlü odyagramında yüksek frekanslarda güçlü görünüyor ben bunun daha düşük güçteki destiny modelini kullanıyorum ve işitme değerlerim forumcuylan aynı bu cihaz bana yetiyor ve artıyor bile sesi power modeli ise hayli hayli yetmesi lazım diye düşünüyorum ama yinede bir denemeli arkadaş

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    satlas merhaba...
    destiny'nin hangi modelini kullanıyorsunuz? ileri kayıplar için bir tek 1200 P modeli uygundur. Diğerleri yetersiz gelir. Ayrıca, dediğim gibi sadece saf ses ortalaması yeterli değil cihaz önerisinde bulunabilmek için. 250-500-1000-2000-4000-6000 hz'deki kayıp değerlerinin ayrı ayrı bilinmesi lazım en azından. Bunlardan herhangi biri veya birkaçında kayıp 100 dB'den büyükse, tam verim alınamaz.

Ayrıca, Starkey'in ingilizce sitesinde S serisinin Power CIC diye bir modeli gözükmüyor. Ama CIC modelinde dahi üst sınır olarak 100 dB gösterilmiş. Diğer taraftan kazanç değeri 65 dB; oysa ileri kayıplar için önerilen kulakarkası Oticon Sumo ve Phonak Naida'larda bu değer 80-85 dB civarındadır.

Ama tabii, içinde ukte kalmaması açısından denemesinde zarar yok. Yeter ki diğer cihazları da deneyip karşılaştırma yaptıktan sonra satınalma kararını versin.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı