Vivatone işitme cihazı kullanan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.02-2010 09:00
kendi sorumu kendim cevaplayayım
oticon delta 2500 euro
vivatone 1500 dolar
starkey zon yurtdışı fiyatı 1800 dolar civarı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.02-2010 11:24
abahcivan fiatlari yazmanda iyi olms ama denediysen nasil bir izlenim birakti onlarida yazarmisiniz
kulak icinde hoperlor
kulak kalibi yok
probla isitiyosunuz denilince insan dayanamiyo agzinin suyu akiyo
ne hikmetse bisuru cihaz saticisi veya odyometrist arkadaslar bizleri bilgilendiriyorlar ama su hoperloru kulak kanalinda olan kalipsiz cihazlar icin sole guzel bi aciklama yapmiyo
benim hayalim
bu kulak ici hoperlor herhangibir isitme cihazina takilabilmeli
oyle olunca agir isitme kayiplilarda kalipsiz cihaz kullanabilmeli
heeeeyt o gunlerde gelicek insallah
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2010 12:20
Starkey zon fiyatı 850 TL ile 950 TL arasında arkadaslar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2010 17:57
sevgili gulay
siz ne kadar musteri hizmetlerinden olursanizda sattiginiz malin ne oldugunu biliyorsunuzdur zannederim
hic starkeye ugramadimen kisa zamanda ankara mithatpasadaki yerinize bakmak istiyorum
su zonlar icin
acaba siz genede kac desibele kadar is gordunu yazabilirmisiniz bunlarin
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2010 18:53
kullanmadım ama internette baktım güzelmiş keske denesem bana olsada taksam hoşuma gitti cihaz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2010 10:25
Starkey
Starkey Müşteri Hizmetlerinden bağlanan arkadaşa öncelikle ilgisi için teşekkür ederim.
Geçmişte Starkey işitme cihazı kullanmış olduğum için, cihazın ses kalitesinin hiç de fena olmadığını söyleyebilirim. Ancak, yıllardır SSK ile anlaşmalı firma olmasının da verdiği rehavetle ne yazık ki müşteri memnuniyeti konusunu gözardı edilmiş. Bu forumlara ilgi göstermenizi, artık müşteri memnuniyetini de önemsiyor olmanızın bir göstergesi olarak kabul ediyorum.
Bu vesileyle, ben de bir modelinizin fiyatını sorabilir miyim? Starkey Destiny 1200 SP.
İlginiz için teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2010 11:12
Merhaba Shukufe,
Zon serisi hafif, orta ve orta ileri derece kayıplara hitap etmekte.Bu da 40 ile 70 DB kadar isitme kaybınızı karsılamaktadır.
Ote yandan konunun uzmanı olmadıgım icin her halukarda daha saglıklı bilgi alabilmeniz icin Ankara subemizdeki odyometrist arkadaslarimizla gorusebilirsiniz.
Ankara Sube Adresimiz: Mithatpaşa cad.No:65/1 Kızılay
Tel: 0 312 434 02 86
Konu Starkey Müş. Hiz. tarafından değiştirilmiştir (10.02-2010 Saat 11:55 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.03-2010 17:07
işitme cihazı
arkadaşlar ileri dereceli 90db/100db arası kanal içi modeller de mevcut.phonak certena model 2000 tl sıemens nitro var 2500tl ileri kaybı olanlar ille de kulak arkası kullanmak zorunda değiller yani.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.03-2010 13:39
90-100 dB'e kadar olan kayıplar için CIC tabir edilen kanal içi cihazlar uygun değil. Bahsettiğiniz Phonak Certana'nın da CIC/MC P modeli 85-90 dB'e kadar ugundur ki zaten 85-90 dB kaybınız varsa da sınırda olduğunuz için bu cihaz önerilmez. Ama Certana'nın kulak içi (ITE) full shell modeli 100 dB'e kadar uygundur. Onun da görüntüsü kulak arkasından daha estetik değil. Bu nedenle ileri dereceli kayıplarda kulakarkasından şaşmamak lazım.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları