Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Vivatone işitme cihazı kullanan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    kendi sorumu kendim cevaplayayım
    oticon delta 2500 euro
    vivatone 1500 dolar
    starkey zon yurtdışı fiyatı 1800 dolar civarı

abahcivan fiatlari yazmanda iyi olms ama denediysen nasil bir izlenim birakti onlarida yazarmisiniz
    kulak icinde hoperlor
    kulak kalibi yok
    probla isitiyosunuz denilince insan dayanamiyo agzinin suyu akiyo
    ne hikmetse bisuru cihaz saticisi veya odyometrist arkadaslar bizleri bilgilendiriyorlar ama su hoperloru kulak kanalinda olan kalipsiz cihazlar icin sole guzel bi aciklama yapmiyo
    benim hayalim
    bu kulak ici hoperlor herhangibir isitme cihazina takilabilmeli
    oyle olunca agir isitme kayiplilarda kalipsiz cihaz kullanabilmeli
    heeeeyt o gunlerde gelicek insallah

sevgili gulay
    siz ne kadar musteri hizmetlerinden olursanizda sattiginiz malin ne oldugunu biliyorsunuzdur zannederim
    hic starkeye ugramadimen kisa zamanda ankara mithatpasadaki yerinize bakmak istiyorum
    su zonlar icin
    acaba siz genede kac desibele kadar is gordunu yazabilirmisiniz bunlarin

kullanmadım ama internette baktım güzelmiş keske denesem bana olsada taksam hoşuma gitti cihaz

Standart Starkey

Starkey Müşteri Hizmetlerinden bağlanan arkadaşa öncelikle ilgisi için teşekkür ederim.

Geçmişte Starkey işitme cihazı kullanmış olduğum için, cihazın ses kalitesinin hiç de fena olmadığını söyleyebilirim. Ancak, yıllardır SSK ile anlaşmalı firma olmasının da verdiği rehavetle ne yazık ki müşteri memnuniyeti konusunu gözardı edilmiş. Bu forumlara ilgi göstermenizi, artık müşteri memnuniyetini de önemsiyor olmanızın bir göstergesi olarak kabul ediyorum.

Bu vesileyle, ben de bir modelinizin fiyatını sorabilir miyim? Starkey Destiny 1200 SP.

İlginiz için teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim.

Merhaba Shukufe,

Zon serisi hafif, orta ve orta ileri derece kayıplara hitap etmekte.Bu da 40 ile 70 DB kadar isitme kaybınızı karsılamaktadır.

Ote yandan konunun uzmanı olmadıgım icin her halukarda daha saglıklı bilgi alabilmeniz icin Ankara subemizdeki odyometrist arkadaslarimizla gorusebilirsiniz.

Ankara Sube Adresimiz: Mithatpaşa cad.No:65/1 Kızılay
    Tel: 0 312 434 02 86
    Konu Starkey Müş. Hiz. tarafından değiştirilmiştir (10.02-2010 Saat 11:55 ).

Standart işitme cihazı

arkadaşlar ileri dereceli 90db/100db arası kanal içi modeller de mevcut.phonak certena model 2000 tl sıemens nitro var 2500tl ileri kaybı olanlar ille de kulak arkası kullanmak zorunda değiller yani.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    90-100 dB'e kadar olan kayıplar için CIC tabir edilen kanal içi cihazlar uygun değil. Bahsettiğiniz Phonak Certana'nın da CIC/MC P modeli 85-90 dB'e kadar ugundur ki zaten 85-90 dB kaybınız varsa da sınırda olduğunuz için bu cihaz önerilmez. Ama Certana'nın kulak içi (ITE) full shell modeli 100 dB'e kadar uygundur. Onun da görüntüsü kulak arkasından daha estetik değil. Bu nedenle ileri dereceli kayıplarda kulakarkasından şaşmamak lazım.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık