+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Bizim Sesimiz Gazetesi - Personel Alımı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Bizim Sesimiz Gazetesi - Personel Alımı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Adana ve çevresinde "Bizim Sesimiz" Engelli Haber Gazetesi, Bünyesinde Çalışabilecek OSTEOGENESİS İMPERFECTA veya Bedensel Engelli Çalışma Arkadaşları Arıyoruz. olanaklar, 1.000 TL Net Maaş+Prim+Yemek+Yol+sigorta(tercih edilirse)

Büyük Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan standlarımızda Bizleri Temsil edebilecek olan,
    Reklam - Abonelik - Tanıtım - Satış Konularında deneyimli - deneyimsiz Bay-Bayan Takım Arkadaşları arıyoruz.

Ads Medya Reklamcılık Gazete Basım Dağıtım İnternet Hizm. İth. İhr.
    Bilgi İçin : 0 533 330 7000 (Murat KORAL)

iş ilanı hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz ayakta mı tanıtım yapılacak... ben adana da ikamet etmektedeyim tam olarak ne kadar yapıyor toplam ücret bunlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Hayır stand oturmalı stand. zaten tekerlekli sandalye kullanan engelli arkadas arıyoruz engelli arkadaslarımız için ayarlandı. engeliniz hakkında pm atarmısınız?

tekerlekli sandalye değil ancak bendensel engel mevcut bu alanda ya da başka alanda çalışma imkanı olur mu özelden mesaj atamıyorum size üni mezuyum biligsayr sertifikası falan da var iş imkanı olursa sevinirim..

Merhaba
    Kocaeli bölgesine dağıtım yapmak isterseni yardımcı olabilirim
    bana pm atabilirsiniz

ilan üzerinde bulunan cep numarasından iletişime geçebilirsiniz.

ilan numarası veriyorsunuz ama aradığımızda telefonu sürekli meşgule alıyorsunuz dalga geçmek mi bu anlamadım....ilgililerin bu durumla ilgilenmesi rica olur..

cagrinan bey telefonumuz hiç bir zaman kapalı olmaz ve meşgule almayız. ayrıca neden meşgule alalımki. eğer gereksiz yere rahatsız ediyorsanız ve gecenin 2 buçuğunda arıyorsanız belki o zaman meşgule alıyoruzdur. Ama yinede konuyu araştıracam
    Konu bizimsesimiz tarafından değiştirilmiştir (04.09-2011 Saat 21:49 ). Gerekçe: yanlış yazım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    iş için kimseyi gece aramam öğleden sonra aradım ve aradığım numarada beni meşgule aldı daha sonra tekrar aradım yine meşgule aldı kendimi biliyorum ben yani....

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı