Bizim Sesimiz Gazetesi - Personel Alımı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.08-2011 19:11
Bizim Sesimiz Gazetesi - Personel Alımı
Adana ve çevresinde "Bizim Sesimiz" Engelli Haber Gazetesi, Bünyesinde Çalışabilecek OSTEOGENESİS İMPERFECTA veya Bedensel Engelli Çalışma Arkadaşları Arıyoruz. olanaklar, 1.000 TL Net Maaş+Prim+Yemek+Yol+sigorta(tercih edilirse)
Büyük Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan standlarımızda Bizleri Temsil edebilecek olan,
Reklam - Abonelik - Tanıtım - Satış Konularında deneyimli - deneyimsiz Bay-Bayan Takım Arkadaşları arıyoruz.
Ads Medya Reklamcılık Gazete Basım Dağıtım İnternet Hizm. İth. İhr.
Bilgi İçin : 0 533 330 7000 (Murat KORAL)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.08-2011 19:23
iş ilanı hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz ayakta mı tanıtım yapılacak... ben adana da ikamet etmektedeyim tam olarak ne kadar yapıyor toplam ücret bunlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.08-2011 22:01
Hayır stand oturmalı stand. zaten tekerlekli sandalye kullanan engelli arkadas arıyoruz engelli arkadaslarımız için ayarlandı. engeliniz hakkında pm atarmısınız?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.08-2011 19:47
tekerlekli sandalye değil ancak bendensel engel mevcut bu alanda ya da başka alanda çalışma imkanı olur mu özelden mesaj atamıyorum size üni mezuyum biligsayr sertifikası falan da var iş imkanı olursa sevinirim..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.08-2011 15:43
Merhaba
Kocaeli bölgesine dağıtım yapmak isterseni yardımcı olabilirim
bana pm atabilirsiniz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.08-2011 19:21
ilan üzerinde bulunan cep numarasından iletişime geçebilirsiniz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.08-2011 17:27
ilan numarası veriyorsunuz ama aradığımızda telefonu sürekli meşgule alıyorsunuz dalga geçmek mi bu anlamadım....ilgililerin bu durumla ilgilenmesi rica olur..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.09-2011 21:39
cagrinan bey telefonumuz hiç bir zaman kapalı olmaz ve meşgule almayız. ayrıca neden meşgule alalımki. eğer gereksiz yere rahatsız ediyorsanız ve gecenin 2 buçuğunda arıyorsanız belki o zaman meşgule alıyoruzdur. Ama yinede konuyu araştıracam
Konu bizimsesimiz tarafından değiştirilmiştir (04.09-2011 Saat 21:49 ).
Gerekçe: yanlış yazım
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.09-2011 23:28
iş için kimseyi gece aramam öğleden sonra aradım ve aradığım numarada beni meşgule aldı daha sonra tekrar aradım yine meşgule aldı kendimi biliyorum ben yani....
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları