+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 61 mesajın 46-60 arasındakiler
Site kurup Google Adsense aracılığıyla para kazanabilirsiniz...

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben geçenlerde üye oldum ve kabul edildim fakat bu aşamada kaldım :S ne yapmam lazım ? siteme kodları ekledim ama reklan fln geldği yok

3. ADIM: Sayfalarınızda AdSense reklamları görüntüleyin.
    Siz reklam biriminizi oluşturduktan sonra, (onayın ardından) reklam gösterebilmeniz için size web sitenizin HTML kaynağına yapıştırılacak reklam kodunu veririz. Kodu sayfalarınıza eklemeyle ilgili yardım için

adresindeki Kod Uygulama Kılavuzumuzu inceleyebilirsiniz. Sayfalarınızın HTML kaynağını düzenlemek üzere erişim hakkınız yoksa, lütfen web yöneticinizle veya size barındırma hizmeti veren şirketle bağlantı kurun.

Reklamlar siteme düşmeye başladı arkadaşlar aklıma bir yöntem geldi bu yola baş koyucak kişilerle msn'de gurup kurup her gün herkes bir birlernin reklamlarını 1 kez tıklasın vs püf noktalarını anlatsın mesela bir şey öğrendim yalnız sitenizin görüntülenme sayısısı misal 100 ise günlük 20 'den fazla tıkı google kara listeye alıyor giren ile tıklama yüzdesi alıyor yanii 20 kişi giripte 20 side reklama tıklarsa ban yiyorsunuz yani %15 oratalama olmalı

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Ben bu işe girişmiş arkadaşlarla ortak olmak istiyorum benim kurulu bir haber portalım var yerel ve günde 350 tekil ziyaretcim var bu google reklamı olayında detaylı iş arkadaşı aramaktayım günde 2 dolar kazanmak hayal değil..! saygılar arkadaşlar

Eğer iyi bir makale yazabiliyorsanız site açmanızada gerek yok blog sitelerinden bir blog açın en iyi goolenin kendi blogları orda yazılar yazın tamamen size ait olsun sağdan soldan kopyalama olmasın kısa süre içinde güzel ziyaretçiler gelir sonrada reklam koyarsınız. tamamen kendine ait blog açmak isteyen olursa yardımcı olabilirirm.

nasıl arkadaşlar başlayıpta sonuç alan varmı epey bi zaman geçti. İnşallah birileri ilgilenmiştir. Kpss hazırlandığımdan bende pek yoğunlaşamıyorum internete kusura bakmayın.

İnternet üzerinden kazandığım para, babamın sağlık sigortasından yararlanma hakkımı kaybetmeme neden olur mu? İnternetten kazanılan paranın gelir vergisi oluyor mu? 3-5 kuruş kazanalım derken evdeki bulgurdan olmayalım

Fatih, google'dan kazanılan paranın Türkiye'de vergisi yok. Tespiti de mümkün değil.

Kaldı ki, google adsense'den ayda 10 dolar kazanırsanız, kendinizi şanslı sayın.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

ya o kadar site kurdum işlettim adam akıllı hiç bişey ögrenemedim google amca 100 dolar olunca veriyo para oda senede bir defa anca birikiyo para kazanmak için parada harcamak gerekli bi ara cok ugrastım şimdi can sıkıntısı hobi amaclı bi oyun sitesi actım onunla ugrasıyorum admin silmezse linki girip bakın BademOyun - En Güzel Oyunlar / Oyun Oyna

Benim anladığım, internet üzerinden para kazanma işine giren de pişman, girmeyen de... Bülent, yanlış anlama da sen de google reklamlarını kullanıyorsun. Para kazandırmıyorsa neden kullanıyorsun? İma değil, merak..

Google adsense'den para kazanmak mümkün değil. Bu sitede tutmamın tek nedeni, adsense bulunmasının indexleme açısından katkı sağlamasıdır.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Anladım. Benim asıl merak ettiğim, vergisi falan oluyor mu meselesiydi. Şimdilik öyle bir vergi yok diyorsun..

ilk seferde 100 dolar birikmesinin şartı vardır. 100 dolar aşıldığı zaman diğer aylarda 20 dolarda olsa 30 dolarda olsa her ay paranızı çekebiliyorsunuz.

ben bloger kurdum adensede reklam alıyorum...ama bişey kazanamıyorum...anlamadım kazaç bölümünü tıklayınca içerik yok yazıyor...bilen biri yardım ederse çok sevinirim.....

evinde vakit geçirenler adsense olayını incelesinler yabancı dili olan arkadaşlar yabancı site açın ne kadar hit yani tık o kadar para.. maliye bakanı internet için vergi levhası gibi yasa çıkarmadan el atın bence havuzda tık biriktiğinde çek gönderiyorlar. hem web tasarımınızı geliştirmiş olursunuz kolay gelsin.. sen niye el atmıyorsun diyenler olabilir cevabım hem türkçe hem yabancı 4 sitem var 1 tanesi bana ait diğerleri bir kişi ile ortak..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: turab Mesajı Gör
    Benim anladığım, internet üzerinden para kazanma işine giren de pişman, girmeyen de... Bülent, yanlış anlama da sen de google reklamlarını kullanıyorsun. Para kazandırmıyorsa neden kullanıyorsun? İma değil, merak..
    Hocam burada yanıldığınızı size söylemem gerek ben adsense kullanıyorum ve yıllardır google'den para alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. şunuda eklemeliyim öncelikle eskiden benim günlük 2000 tekil hitli sitem vardı aylık ortalama 130 $ felan alıyordum sonra google beni sandbox'a çekti ve hitim düştü şuanda aylık en kötü 40 $ kazanıyorum 3 ay uzatmalı alıyorum ama paramıda alıyorum ve gecen ayın 31'inde 250 TL yani 132 $ aldım googleden.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı