+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Kurumsal bir firmaya engelli memur alımı yapılacak

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kurumsal bir firmaya engelli memur alımı yapılacak

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında faaliyet gösteren çok büyük kurumsal bir firmaya engelli personel alınacaktır.

Adaylarda aranan şartlar;
    1-En az 2 yıllık MYO mezunu,
    2-En az %40 özür oranını gösterir sağlık kurulu raporu olan ve işkura kayıtlı,
    3-İstanbulda İkamet eden olmasıdır.

Ofislerde memur pozisyonunda işe alınacaklardır, maaş ve sosyal hakları tatminkardır. ( yılda 12+3 maaş,yemek,yol)

Adayların Engellerini açık olarak CV lerinde belirtmeleri rica olunur.Cv lerinizi en kısa zamanda murat3734@mynet.com a göndermenizi rica ederim..

İş tanımı konusunda bilgi verir misiniz?

Teşekkürler

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Teşekkürler... ama aklıma takılan bir soru var ,bu çok büyük kurumsal firmanın ismini ve adresini verebilir misiniz? Bir de cv lerimizi sizin mail adresinize göndermemizi neden istiyorsunuz? Bunları merak ettim .İyi günler..

Standart engelli alımı..

İş memurluk, ofislerde çalışılacak..Ben Cvleri şirketteki insan kaynaklarında çalışan arkadaşlarıma yönlendiriyorum..o yüzden kendi mail adresime istedim.o arkadaşın iş mailini veremiyorum... içiniz rahat olsun türkiyenin en büyük firmalarından biridir. çalışma koşulları memnun edici, ücreti de piyasaya göre tatmin edicidir...Şuan da çalışan arkadaşlarda cv lerini gönderebilirler, hiçbirşey kaybetmezsiniz.

mailime gönderilen Cvleri ulaştırdım..İnşallah arkadaşlar hayırlısı olur..Görüşmeye çağırma zamanı ile ilgili şuan için net bir tarih belli değil, ama arkadaşım bana beğenilen adayları en kısa zamanda görüşmeye çağırmayı düşünüyoruz dedi..

yalnız iş tanımı ile ilgili detaylı bilgi görüşmede verilir , çünkü şirketin çeşitli departmanlarına alınacak diye biliyorum..Ama kısaca şöyle söyleyebilirim, masa başında pc kullanımı aktif olan bir iş. İşin içeriği departmanlara göre değişiklik gösterebiliriyor.

Yasaklı Üye
    Son Giriş
    24.05-2010
    Saat
    18:35
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA / ALANYA

Siz firmanın adını yazsanızda arkadaşlar arayıp kendi başvursa olmuyor mu?

Hangi amaç uğruna olursa olsun kişisel bilgilerin paylaşımını doğru bulmuyorum.

Arkadaşlar şu konuya açıklık getireyim, benim cv leri göndericeğim arkadaşımın benden ricası bu. Kurumsal bir firma olduğu için bu şekilde dışarıya bilgi verildiğinin duyulması arkadaşın konumu açısından çok büyük sıkıntı doğurur...Zaten isim vermemin sorun yaratmadığı zaman, vakit kaybetmeden burdan belirtirim.

Benim burdan duyurma amacım daha çok engelliye ulaşabilmek içindi.Eğer bu konuda çekincesi olan arakadaşlar varsa anlayışla karşılarım..Ama dediğim gibi isteyen arkadaşlar cv lerini gönderebilir, bu arada son bişey hatırlatmak isterim özellikle belirtmek gerekirse minumum 2 yıllık üniversite mezunu olmak şartı aranıyor, bazı lise mezunu arkadaşların da cv gönderdiği oluyor. Üzülerek söylemek gerekirse lise mezunu arkadaşların cv lerini göndermemeleri gerekiyor.Firmanın böyle bir politikası var.Yönetim Kurulundan lise mezunu alımına onay çıkmıyormuş. Tekrar hatırlatmak istedim..Herkese iyi günler.

Orta okul mezunu başbvurabilirmi aceba?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    murat3734;

murat abi ilan için teşekkürler..
    ama bu şirketin sosyal güvencesi (sgk) ve özel sağlık sigortası yok mu?
    eklmeyi herhalde unutmuşsun. onu da ben sana hatırlatıyım. başvuru yapacak bütün arkadaşlara hayırlı olsun.

kurumsal bir şirket diyorsun. bence hiç yoktan isim versen yeterli olur. internet üzerinden arkadaşlar araştırmalarını yaparlar..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı