devlete vergi borcum var ve avea ile icralığım benim maaşıma konmadı 1 senedir sizinkinede konmaz
|
|
|
|
devlete vergi borcum var ve avea ile icralığım benim maaşıma konmadı 1 senedir sizinkinede konmaz
Arkadaşım icra dairesi ptt baş müdürlüğüne icra müzekkeresi yazarsa ptt hesaplarına haciz blokesi koyabilirler ve madur olursun takip et aslında yasal değil özüelü maaşlarına icra getirmelerine ama acalacaklılar bir türlü uğraşıyolar siz icra dairelerine sorun veya ptt bank müş hizletmerine sorun VE PTT POSTA ÇEKLERİNE İCRA DAİRESİ İSTERSE İCRA KOYABİLİYOR. BENİMDE ÖYLE OLDU BAŞIMDAN GEÇTİ KURUMA SORUN
Kalem ablacım itiraz ettim değerlendirmeye aldılar ama maaş yattığı posta çeki hesabımdan haciz blokesini kaldırılırmı onun sonucunu bekliyoruz bakalım ne olcak
Biraz sabır ablası![]()
Kalem abla trabzon 2. Icra dairesi hakimliği göndermiş olduğu yazıda maaş heabına konulan bloke borç bitinceye kadar hesabınızdan para çekim işlemler yapılamamaktadır ancak borcunuzun vodafone aş ye ödendiği taktirde blokeniz otomatik olarak kendiliğinden kaldırılacaktır diye yazı geldi yine red edildi
Dursun, okuldan yeni geldim. Senin yazını okudum. Hemen yazdıklarını avukat arkadaşa da okudum.
İşlemleri doğru bir şekilde ve doğru yere yaptığından emin olamıyoruz.
Buradan olmayacak bu iş.
En kısa sürede Trabzon Barosuna başvur ve adli yardım bürosundan kendin için avukat talep et.
Giderken elindeki evrakları da götür.
...
İcra hakimliği reddetmişse yapılacak bişi yok. Ama sen Trabzon İcra Hakimliğine başvurdun mu? Emin değiliz.
Boyle buradan olmayacak bu iş, tekrar ediyorum.
Adli yardım bürosuna başvur ve avukat iste. Evraklarını ver, o incelesin bi.
Trabzon adli yardıma başvuracaksın unutma.
Ek bilgi:Adli yardım hakkında bilinmesi gerekenler [Hukuk]
Son bir not: Sana gelen yazı, Trabzon 2. icra dairesine yaptıgın itirazın sonucu gelmiş olabilir. Hani "Trabzon 2. İcra Dairesine itiraz etmiştim" bana olmayacagını söylediler ve reddettiler dmeiştin, o red kararı eline ulaşmış olabilir. Bu da benim düşüncem.
Yani sana gelen red yazısı Trabzon 2. İcra dairesinden gelen yazıdır. Trabzon İcra Hakimliğinden değildir.
Bunlar hakkında evrakları gormeden buradan konuşmak ve tahminle olmuyor anlayacagın. Adli yardım talebinde bulunup bir avukat istersen avukat evraklarını da gorerek daha saglıklı inceler.
Kalem abla itiraz ettim itirazıma cuma günü gelen yazıda emekli maaşlarına haciz konulamayacağından hacizler kaldırılmıştır yanlız ihtiyaten bloke konmuştur diye yazı gelmiş bilgilendirme için icra dairesine ptt merkez yazı yazmış yazı bekliyorlarmış blokeninde kaldırılması için icra uygulanmayacakmış maaşa kadar ihtiyaten bloke de kalkarmı acaba ablacım
17.02.2012 tarihinde ptt maaş kartıma 2022 maaş yatıyordu haciz uygulanmıştı.daha önceden trabon 2.icra hakimliğine yaptığım itirazım kabul edilerek hacizler hesabımdan kaldırılarak hesabımdan para çekme işlemini bugun gerçekleştirdim.2022 maaşlarına ve ssk bağkur emekli sandığı alınan maaşlara hiç bir şekilde haciz konması yasal değildir.konmuşssada bulunduğun icra hakimliğine başvurarak kaldırılacaktır benimki kaldırıldı iyi çalışmalar
Hade gözün aydın ablam![]()
Şu "reddedildi" dediğin yazı nesin nesiydi? Oyle yazınca acaba yanlış mı anlatıyor diye düşündüm ve işi avukata havale etme gereği duydum sinirden
Doğru yere dogru şekilde işlem yapmadıgın kaygısı sarmıştı...
İcra Hakimliğine başvurmuşsun yani anlaşılan şükür
Neyse geçmiş olsun diyim ve başardıgın için tebrikler![]()
Evet ablacım 2.icra hakimliğine bizzat başvurdum hemen icra dairesine maaş hesabı icrasınn kaldırılması için yazı verdi bana bende icra dairesine verdim icra dairesi onayladı ve trabzon merkez ptt müdürlüğüne götürdüm hemen açtılar yani gereği yapıldu. Dava gibi v.s uğraşmama gerek kalmadı.
arkadaşim yeni kanunlar çiktı benden sana tavsıye içra avukatı birine daniş aradan tam 6 yıl geçmiş bu haksız kazanç olayına gırer yeni kanunlarda