+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 67 mesajın 46-60 arasındakiler
[Gündem] Kalıtsal rahatsızlığı olan kişilerin çocuk sahibi olabilmeleri için SGK'dan

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Çok sağol Dante.... Muhtemelen o kadar çok talep e-maili gidiyordur ki ; doluluktan ulaşmıyor olabilir Zat-ı muhteremler belki okumadan silmeyi de akıl edemiyorlardır. Ya da onunla bile uğraşmıyorlardır

Tekrar tekrar atarız yahu n'olacak
    Bir kez daha gönderdim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Maalesef hiçbir adım yok. Bu ülkede mahkemeye başvurmadan hiçbir somut adım atılmaz mı ? Sivil toplumun taleplerinin hiç mi değeri yok ? Hayatta ilk şanssızlığım cam kemik olarak doğmaksa ikincisi ve daha da kötüsü bu ülkede cam kemik olarak doğmak....!!!!!

AKİM cevabı geldi arkadaşlar. Net birşey anlayamadım ama anladığım şu ki talebim SGK'ya iletilmiş. SGK bana mı cevap verecek yoksa AKİM yeniden dönüş mü yapacak belirsiz.Anlayan varsa bana da anlatsın

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz ...........numaralı başvurunuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı; 'na iletilmiştir. Bakanlıktan gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.

İlgili Mercilerin Cevabı:
    __________________________________________________ _________________________________________________
    23.12.2011
    Elektronik posta iletisindeki talebiniz değerlendirilmek ve gereği yapılmak üzere SGK Başkanlığına gönderilmiştir.
    Çalışma Bakanlığı -

aynen katılıyorum ! bu ülkede doğmak en buyuk şansızlığımız

bende genetik hastalık sahibiyim bu sitede varmıdır bilmem herediter fruktoz yada cevrenızde duydunuz mu ?

Selda Hanım merhaba ;

Bu sitede bu hastalıktan olan birileri olabilir. Eğer daha önce başlık açılmadıysa Aynı Hastalığı paylaşanlar bölümünde başlık açarsanız bu hastalığı olan arkadaşlar cevap vereceklerdir.

allah yardımcıız olsun bende yolladim

iila onlarda bizim çektiklerimizi çekmeli belki o zaman anlarlar

Teşekkür ederim İsmail Bey. Bizim çektiklerimizi çekenler de bizi anlamıyor maalesef... Misal engelli milletvekillerimiz..

merhaba akasya
    siteye yenı üye oldum başlık açtım fakat kımse yorum yazmamiş galıba yok benim hastalıgımdan, bu arada inşallah hersey ıstediğiniz gibi olur bende saglıklı bir cocugum olsun isterim

benceede bu konu çok önemli gündeme getirdiğiniz için teşekkürler bnde elimden geleni yapacağım

Destek olan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Sivil toplum olarak gerekli mücadelemizi veriyoruz. Henüz somut bir adım ve herhangi bir cevap yok. Bu arada ben idare hukukunda uzmanlığı olan bir avukat arkadaşıma belgelerimi gönderdim. Kendisi ve diğer tanıdığımız doktor arkadaşlarla konuyu irdeliyorlar. Dava açmak için hazırlık yapıyoruz. Tüm çalışmalar bittiğinde davamı açacağım. Tüm gelişmeleri paylaşıyor olacağım. Kalıtsal hastalığı bulunan tüm arkadaşlar adına davamın olumlu sonuçlanmasını diliyorum. Ve olumlu sonuçlanacağına da inancım tam.. Umarım adalet yerini bulacak.. Hala varsa

galiba tüp bebek iğneleri 1500 tl ödün haberlerde tüp bebek maliyeti azaldı dedi iğne yerine hap arkadaşlar görüşleriniz

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba İsmail Bey

Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğnelerin maliyeti kişiden kişiye değişiyor. Bu tedavide göbekten vurulan iğneler kullanılıyordu. Hap olayını ilk defa sizden duydum. Eğer iğne yerine hap kullanılacaksa bence çok iyi olur. Devlet çocuğu olmayan kişilerin yaptığı tüp bebek tedavi ücretlerini ( ilaç vs masraflar ) zaten karşılıyor. Ancak çocuğu olmayanların tüp bebek ücretlerini karşılarken ; kalıtsal rahatsızlığı olanlarınkini karşılamıyor.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı