+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3
Toplam 45 mesajın 31-45 arasındakiler
SGK işitme cihazları için komik ödemeler yapmaktan vazgeçsin istiyoruz! [Gündem]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bunlar 350 tl yi bile 3-4 ay sonra millete ödüyorlar.
    Öyle ya 1 milyon işt. engelli olsa 350.000.000 tl nin fazini işleticekler.
    Ben böyle rezil engellisine zulmeden devlet görmedim, duymadım!..

Aha da buraya yazıyorum!.
    Bu yöneticilere veya bundan sonra gelicek ve engellinin işt.cihazı, protezi, ortezi, t. sandalyesini kimsenin cebinden para çıkmayacak şekilde günümüz şartlarında temin etmeyenleri!. Destekleyenleri ALLAH'a havale ediyorum. Esefle kınıyorum...
    Hadi şimdi gidin sandığa destekleyin.. Benim hakkımdan çal git başkasına ver...

Eskiden sosyal yardımlaşma vakfı cihaz bedellerinin tamamını daha doğrusu işitme engellinin işitme testine göre cihazı alıp veriyordu,işitme engellinin cebinden tek kuruş çıkmıyordu.

Ne zaman ki sosyal güvence çatısı altına alındık sorunlar yaşamaya başladık...

Çalışanın kendisinin sgk lı olması güzel (ileride emekli olması bakımından) ama eşi,çocukları,anne ve babası doktora gitmek ve ilaç almanın haricinde pek bir faydasını görmüyor bence...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

daha durun bakalimmmm sgk nin acigi ole az buz degil
    politikacilarda cilgin cilgin projeler uretip sakati sagiri es geciyorlar para onlarin cilgin projelerine
    insanlik aniti yikilip yerine yenisi yapilamaya
    baska partinin yaptigini bozmaya
    o bozdugu seyin yerine baska proje yapmaya gemicikler almaya ar
    ama bizim cihazi hastaya sakata yok

merhabalar bülent bey, ben sgkdan işitme cihaz alımı için başvurdum. dediğiniz gibi çok komık ödemeler yapıyorlar. 08.06.2011 tarihinde ziraat bankasından almış olduğum ödeme tutarı:360 tl. ben cihazı 1300 tl ye aldım ve 1 tane daha cihaza ihtiyacım var. nasıl oluyorda bu kada komik bir rakam buluyorlar anlamadım. Ayrıca aşağıda yazmış olduğum adresten evrak nuımarası alınarak evrak takibi yapılabiliyor.
    T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

yahyaalbaba,

1300 tl verip aldığınız cihaz anologmu digitalmı ?

Teşekürler Bülent Abi
    Gönderen Arkadaşlara Teşekürler
    Bende Gönderdim Ama cevap henüz gelmedi

önceki dönem 850 tl karşılıyodu nerde o günler

bende kere gonderdim 2 daha gondercem eşim ve tüm cihaz kullananlar için.

saww;

size kesinlikle katılıyorum...

nereye ne göndermemiz gerekiyor arkadaşlar birşey yapılabilecekse benim de desteğim olsun isterim.. sevgilerle..

bülent bey tşk ederiz bende gönderdim hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

ben de katıldım.. inşallah güzel sonuçlar alırız...

birşey sormak istiyorum bu kampanyaya herhangi bir engeli olmayan vatandaşlarımız da destek verebilir mi yani çevremizden insanlar da siteyi ziyaret edip bize destek verebilirler mi?

ben de gönderdim

arkadaşlar linke tıkladığımızda çıkan sayfanın adres satırını kopyalayıp facebook ve twitter da paylaşalım ve destek isteyelim.. aylardır sadece 930 kişiden destek gelmiş.. bu çok az..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Iyi günler bülent bey ben 4 yaşinda geçirdiğim menanjit hastalığı sonucu sağ kulak tamammen duymaz sol kulak yüzde 70 total ağirişitme kaybı mevcut bu yaşimdan beri sürekli işitme cıhazı kullanmak tayım cihaz a olan alişkanlığımı anlataman benim sanki bir kolum veya bır gözüm gibi cok faydası olan işitme cihazımı bu güne kadar maddi imkanımım yatrsizliüğinden ssk dan almaktayım ki şu ana kadar son 8 senedir alamamaktayım çünkü bana doktor diyoki sana vereceğimiz cihaz ı sgk kurumu karşilamaz karşilayacaği miktar 400 ytl bizim sana vereceğimiz cihaz 1500 ila 4000 tl arasındadır ben emekli olarak bu cihaza geri kalanı ödemem mümkün değil şu an elimde eski delme catma bozuk sürekli tamir yapdırdığım cihazla idare etmeye çalişiyorum ne yazıkki maalesef hayatım cok zor şartlatda geçiyor doktor gitdinmi duymuyom arkadaş ortamına katılamıyom sosyal ortamlardan sürekli kaçar oldum insanların alay konusu olmaktan bıkdım bana yardımcı olun bu cihaz ın vermelerini isitiyorum

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3

LinkBacks (?)

1. 21.04-2011, 14:04

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı