+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... SonSon
Toplam 220 mesajın 121-135 arasındakiler
[Gündem] Kamu kurumlarına engelli personel alımları artarak devam etsin!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    gunter
    felaket tellallığı için erken bekleyelim görelim meb dede torpil çok döner denildi olmadığını söylüyorsun 700 - 800 kişi alınır neye dayanarak söylüyorsun bilmem ama belki 2000 belkide 200 kişi alınacak ama alımların artması için mücadele etmek gerekir senaryo yazmaktan sa kimse morelini bozmamalı ve önüne bakmalı

ben ikidefa gönderdim belki utanırlar )

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ben haftanın 5 günü mesai yapıp yolluyorum birkaç kuruma isteyenin bir yüzü vermiyenin allah belasını versin

peki o zaman neden alması gerekirken emniyetten hiç ses seda yok. neyi bekliyorlar. zaten şimdiye kadar emniyetin engelli aldığına hiç şahit olmadım

kimse şahit olmadı ama olmak istiyor mücadelenin anlamıda bu almakla yükümlü kurumlar engelli kadrolarını aktifleştirip alım yapsın diye çırpınıyoruz

bende bu maili gönderdim. hayırlı olur inşallah.

gönderdim.inşallah bir faydası olur =)

inşallah hüseyin duyarlılığın için teşekkür ederiz

gerekli tüm kurumlara hemen hergün gönderiyorum. yalnız dpb nin hata veriyor. doğrusunu bilen varmı? dpb ye mail atamıyorum.

yeşillili;

Burdaki linkten bilgiedinme yollayabilirsin Untitled Page

sağlık bakanlığı sınav tarihi belli oldu 13.11.2010 cumartesi 10.30 81 il merkezinde yapılacaktır...

Sınav uygulama duyurusunun, 01.10.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanl internet adresinde yayımlanması,
    2- Adaylara ait Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanl internet adresinde ilan edilmesi,
    3- Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010-10.11.2010 tarihleri içerisinde İl Sağlık Müdürlüklerince üzerine fotoğraf yapıştırıldıktan sonra onaylanarak adaylara verilmesi,
    4- Sınavın, 13.11.2010 Cumartesi saat 10.30’da 81 il merkezinde yapılması,
    5- Sınav sorularının ve cevap anahtarının, 15.11.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanl internet adresinde yayımlanması,
    6- Sınav sonuç bilgilerinin, 10.12.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanl internet adresinde yayımlanması,
    7- Adayların, sınava fotoğraflı sınav giriş kartı ve özel kimlik belgelerinden herhangi birini (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) sınava girerken yanlarında bulundurmalarının sağlanması,
    Hususları hüküm altına alınmıştır.tam olarak böyle

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı