+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... SonSon
Toplam 220 mesajın 76-90 arasındakiler
[Gündem] Kamu kurumlarına engelli personel alımları artarak devam etsin!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben hergün bu mailleri gerekli yerlere gönderiyorum. ama artık cevaplarda kesildi. cevaplamasalarda durmadan bıkmadan gönderiyorum. sizlerde asılın arkadaşlar pes etmek yok

Bende atıyorum bu meillere pes etmek yok.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

arkdaşlar her gün atmak yetmiyor... facebokda veya arkadaşlarımınızın, akrabalarımızın e-postalarına da atalım
    birlikden güç doğar

meb den cvp geldi şuan için yeni bir alım söz konusu değilmiş

DPB den gelen cevap

İlgi: 20/08/2010 tarihli bilgi edinme talebiniz.

Özürlü memur alımının arttırılmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.
    Devlet Personel başkanlığı
    Bilgi Edinme Birimi

HABER 7 DE YOLLAYALIM:

Merhaba
    Konu editörlerimize iletilmiştir. İlginize teşekkür ederiz.

Selamlar
    İhsan Aydın
    Haber 7
    Kurumsal İletişim Sorumlusu

Benim anlamadığım biz engelilerle ilgi derneklerin vb kuruluşların sessizliği,ya bu güne kadar engelli dernekleri bizler için ne yaptılar sadece o binalarda oturup kendi işlerini görüyorlar, başka bir şey yok neden bir eylem bir basın toplantı vb bir şey yapmıyorlar anlamış değilim

TSD yöneticileri ve diğer engelli dernekleri bu konuda bizi temsil ettiklerini unutuyorlar,o yüzden bizler kendi bulunduğumuz şehirlerde yönetimde söz sahibi olup bu eksikliği giderelim....

hasan58;

onlar bu oyunda birer toluluk piyonu da ondan onlar kendilerinden aciz kimseye bir yararları yok olacağıda yok

S.a. Arkadaşlar orman bakanlığının açtığı sınavıda meb in yapması için mail atalım. Kurumların sınavı kendileri yapması daha sakıncalı gibi geliyor bence ....

bana gelen bir cevap var ;

İlgi: 31/08/2010 tarihli bilgi edinme talebiniz.

İlgili mevzuat hükümleri uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarının özürlü personel alımı amacıyla yapacakları sınavları kendileri yapacak olup, 2010 yılında kamuda toplam olarak ne kadar özürlü personel istihdam edileceği hususunun ise 657 sayılı Kanunda belirtilen zorunluluğa ilgili kurum ve kuruluşların gösterecekleri önem ve hassasiyete göre değişecektir.

Bilgilerinizi rica ederim.
    Devlet Personel başkanlığı
    Bilgi Edinme Birimi

banada dün gelen cevap şöyle; gerçi biraz bıktırdıktan sonra sanki kızarak göndermişler,

Sayın AKKUÇ,

Konu hakkında Bakanlığımızca gerekli hassasiyet gösterilmektedir.
    Bilgi edinmenizi rica ederim

bende 2006 oncesi raporlar yeniden istensin ve sınavda özür grubu ayrımı yapılmasın diye bir yazı yazdım gelen cevap 2022 maaş alımlarında 2006 yılı sonraki rapor isteniyor ve özür grubu ayrımı bundan sonraki sınavlarda geçerli olmayacaktır. bilgilerinize ..

DADASH bu çok iyi haber valla.

Ellerinize sağlık, ilgili adreslere bende gönderdim. Inşallah etkili olur. Olumlu olacak her türlü destekte ben de varım. Arkadaşların katılımı artırması için konuyu daima gündem başlıklarında tutun.

Standart Engelli yurttaşa devlet ambargosu!!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kamuda yüzde 4 oranında engelli emekçi çalıştırılması gerekirken son beş ayda sadece 153 engelli yurttaş işe yerleştirildi. CHP İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan'ın soru önergesine Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun verdiği yanıt engelli istihdamına ilişkin gerçeği ortaya çıkardı.

ENGELLİLER İÇİN MERKEZİ SİSTEM İLE SINAV YAPILACAK
    Bakan Çubukçu, engellilerin istihdamını kolaylaştırmak amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde değişiklik yapmak için çalışmalara başlanıldığını belirterek, şöyle dedi:
    "Bu çalışmalar Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı ile engelli personel çalıştırma yükümlülüğünün yerine getirilmesinin takip ve denetiminden sorumlu kurum olan Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu ve ilgili sivil toplum örgütleri ile birlikte yürütülmektedir. Bu çerçevede özürlüler için sınavların merkezi sistem ile yapılması öngörülmektedir."

Engelli yurttaşa devlet ambargosu - Çalışma Yaşamı Haber - Online BirGün

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı