Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5
Toplam 85 mesajın 81-85 arasındakiler

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Kas Hastalıkları Derneğine hiç gitmedim, ancak Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezinde Müdürlük yaptığım dönemlerde karaman dan olsun, uşaktan olsun şubelerimizden gelen Kas hastası üyelerimizi ihtiyaç halinde Çapa Tıp Fakültesinde Sayın Coşkun ÖZDEMİR hocama götürürdüm ve kendisi son derece şevkle ilgilenirdi, camiamıza kucak açmış Sayın Coşkun ÖZDEMİR gibi bilim adamlarımızı para yemekle suçlamak çok ayıptır. Elinizde belge varsa mahkeme kapısı açıktır, yoksa değerli hocamız gibi insanları camiamızdan uzaklaştırmak bizlere yarar değil daima zarar getirir.
      teğeye sıçraTepe

Arkadaşlar Müdür bey çok net anlatmış. Coşkun Özdemir yıllardır kendisine ulaşan bütün kas hastaları ile büyük bir özenle ilgilenmiştir. Bir kas hastası olarak biliyorum bunu. Dileyen her kas hastası ona gece gündüz demeden cep telefonundan ulaşabilmekte ve kendisi asla red etmeden insanları özenle dinleyen ve sorunları için çözüm üretme çabasına giren bir değer.Otuz yıllık özverili çalışma ve emeğine saygı duyan hiçbir insan bu tarz karalamalar ile onu yıpratma hakkına sahip olmadığını düşünür zaten...
    Dernekteki bir avuç insanın insanlara destek olmak için nasıl çırpındığını dernekten çıktıktan sonra evlerinden de bilgisayarlar başında sabahladığının tanığıyım ben...Dolayısı ile kimsenin bu tip etik ve insani değerlere sığmayan anlayışlar ile o insanlara ve verdikleri emeğe saldırma hakkı yok.
    Konu coban2 tarafından değiştirilmiştir (10.03-2010 Saat 19:18 ).
      teğeye sıçraTepe

Değerli Üyeler/Okurlar,

Yukarıdaki satırları büyük bir üzüntü ile ve esef ederek okuyorum. Ciddiye alıp cevap yazmayı bile kendimize zûl addederiz. Dikkatli bir okuyucu bu hezeyanların ne anlama geldiğini anlayacaktır. Hazret diyor ki, falanca kişiler zimmete para geçiriyor, kamu mallarını kendi çıkarlarına kullanıyor, üyeden-hastadan topladığı parayı âlemlerde harcıyor, duygu sömürüsü yapıp milleti soyuyorlar. Sonra belediyenin tavrı doğru bulmuyorum ama üç cümle sonra belediye iyi yapıyor diyor.

Sevgili Arkadaşlar,

Buradaki ifadeler elbette eleştirici olarak adlandırılamayacak kadar ahlak dışı sözlerdir. Bu sözler hakaret niteliğindedir. Biz iftira niteliğindeki bu iddialara cevap verecek değiliz. Hakaret edenler hakkında ise yapılacaklar TCK’da açıktır. Bu sayfanın bir kopyasını aldık. İnsanların şeref, haysiyet ve onurlarıyla oynanmasının bir bedeli muhakkak vardır. Edep diyor başka birşey söylemiyorum.

Saygılar sunuyorum,

Hakan Özgül
      teğeye sıçraTepe

Hakan Özgül arkadaşımızın dediği gibi,

Edep sadece edep....
      teğeye sıçraTepe

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    [SPOILER=octayaykiri kullanıcı adlı üye üyeliğini ve mesajlarını kendi isteğiyle sildirmiştir.]
    Bu notu düşüyorum, çünkü sağda solda "kas hastalıkları derneği'ni eleştirmemden dolayı site yöneticisi rahatsız" vb. ithamlarda bulunan kişiler var... Ne Kas Hastalıkları Derneği'ni tanırım, ne başka bir derneği, ne kurumu, ne de kişiyi! Bana birilerinin adamı iftirasını atacak adamın da alnını karışlarım! [/SPOILER]
    Lütfen sorularınızı ÖM ya da e-mail ile değil, ilgili foruma yazarak gündeme getirin. Böylece soru-cevaplardan herkes yararlanmış olur.
      teğeye sıçraTepe

Konu Kapatıldı!
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı