Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 68 mesajın 1-15 arasındakiler
[Gündem] ARABAM BENİM BACAKLARIM! 2

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart [Gündem] ARABAM BENİM BACAKLARIM! 2

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ARABAM BENİM BACAKLARIM! kampanyamıza destek verin!
    www.engelliler.biz/gmailer.php

e-Mail listemdeki tüm tanıdıklarıma e-mail yoluyla ulaştım ve bize destek vermelerini istedim. Listeyi kontrol ettim ve arkadaşlar sağolsunlar destek verdiklerini gördüm ve memnun kaldım kendilerine teşekkür ediyorum.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Şu iki sitede kampanya banner'mız yayınlanıyor. Buradan da çok çok teşekkür ediyorum:

www.radyoturuncu.com
    ve
    www.tunckutlu.com

Selamlar,
    Şimdilik şu iki site de bannerı yayınlıyor. Kendilerine ben de teşekkür ediyorum. ("şimdilik"ten kasıtım sitelerin sayısı idi, sitelerin sayısının zamanla artacağı kanısındayım)

http://sanalsb.sitemynet.com/
    ve
    http://www.kanayaz.com/

Banner http://www.galipabi.ru/forum/ adresinde de yayinlanmaktadir.

Saygilarimla
    Christian

Aşağıdaki çağrı büyük kitlelere ulaşan tüm site yöneticilerinedir.

Arkadaşlar, sizler de bu çağrıyı dilediğiniz site yöneticilerine iletip destek isteyebilirsiniz...
    • Site Yöneticilerine (webmaster) Çağrı:

Merhaba,

Sakatlığı olan yurttaşlar otomobil alımı, satımı ve kullanımı konusunda çok büyük haksızlıklarla karşı karşıyalar*
      Engelliler.Biz Platformu’nda** bu haksızlıklara dikkat çekmek ve varolan sorunların öneriler doğrultusunda çözüme kavuşturulmasını sağlamak için ‘Arabam Benim Bacaklarım!’ ismiyle bir kampanya başlatıldı. Amaç, ilgili kurumlara binlerce elektronik dilekçe yollamak ve ilgililerin bir an önce gerekli düzenlemeleri yapmasını sağlamak.

Sizden istediğimiz, kampanya banner’ımızı sitenizde yayınlamanız ve bu yolla mücadelemize destek olmanızdır.***

Yol(umuz)un üstündeki bu taş, yarın takılıp düşmenize sebep olacak taş olabilir...

Birarada yaşamak adına desteğinizi bekliyoruz

Saygılarımızla

* Sorunları dile getiren ve Radikal 2’de yayımlanan bir yazı:
      http://www.radikal.com.tr/ek_haber.p...2&haberno=6909

** Ayrıntılı bilgi için: www.Engelliler.Biz / bilgi@engelliler.biz

*** Banner kodu:
      <a target="_blank" href="http://www.engelliler.biz/gmailer.php">
      </a>

www.bebekkokusu.com sitesinde kampanya banner'ımız yayonlanıyor. Çok çok teşekkürler
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

www.torrentturk.com sitesinde kampanya banner'ımız yayonlanıyor. Çok çok teşekkürler
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Ben de katılmaya çalıştım. Listede ismim çıktı ama mailime başbakanlık ve diğer yerlerin mailleri dolu olduğu için mail gönderilemedi diye mesaj geldi

bana da aynı şekilde msj geldi.. posta kutuları doluymuş!!

Standart KAMPANYAMIZA DESTEK İÇİN NTVYE SORUNA MESAJ

arkadaşlar, arabam benim bacaklarım kampanyasının ses getirmesini istiyorsayanız lütfen ntv'ye sorun adlı programı mesaja boğalım.... haydi arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum....saygılar...

yeditepe
    Misafir Üye

otomatik dilekçe sistemi güzel olmuş. yöntem olarak daha pratik...
    fakat katılım az...
    aslında bu toplumun hepsini iki ay eve hapsetmeli... ve seyretmeli))

ille çekecekler! illle başlarına gelecek! başkasının hakkını anlaması için...

ayrıca burada "araba" yurumeyi sağlayacak ha...kimsenin "ayak" larını talep eden yok))

www.sairinadiyok.org sitesinde kampanya banner'ımız yayonlanıyor. Çok çok teşekkürler

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Konuyla ilgili kamuoyu yaratabilmek adına NTV'deki NTV'YE SORUN programına şu mesajı yolladım:
    • Sakatlığı olan kişiler Türkiye'de otomobil alamaz, satamaz ve kullanamaz! Ve bu konu hakkında hiç ama hiç kimse bilgi sahibi değil.
      Aşağıdaki yazıyı okudukça inanamayacaksınız...
      Lütfen bu insan hakları ihlaline son verilmesi için bir programa yapın. Ve ne olur programa Emniyet Genel Müdürlüğü ve Maliye Bakanlığı'ndan yetkili daire başkanlarını ve bir de Özürlüler İdaresi Başkanı'Nı davet edin.
      Emin olun onlar da bu vehametin farkında değillerdir...

Saygılarımla

Ve şu yazımı gönderdim: Sakatın Tekerine Çomak Sokmak!

NTV'YE SORUN

Celal Pir'in sunduğu hergün yayınlanan programda konunun yetkilisi veya uzmanı sizin için cevaplıyor.
    .............................................
    Her Gün 14.30
    Telefon: 0 212 335 40 35
    Faks: 0 212 335 00 35
    Soru ve görüşleri internet üzerinden iletmek için buraya tıklayın.
    ya da ntvyesorun@ntv.com.tr

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı