Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 10 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SonSon
Toplam 139 mesajın 61-75 arasındakiler
[Gündem] Arabam Benim Bacaklarım 1

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    gönderemiyorum.hotmail ile göndermeye çalışıyorum ama gönderemiyorum.

Standart tercüman

ilk günden beri ilgili tüm yerlere gönderdim.Tercüman gazetesinden Sn Levent Çezik bana cevap yazdı. cevap aşağıdadır.

Var olan ve olması gereken haklarınızı, eksiklikleri, isteklerinizi sadece 1 sayfayla özetleyip, gönderebilir misiniz?.. (Başlık başlık, notlar halinde olabilir)
    İnanın çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Gönderdiğiniz metindeki maddeleri tek tek okuyacak vaktim yok.
    bende metni özet haline getirip kendisine gönderdim.ve bana gelen yanıt geldi.

Mustafa bey,

Konuyu bir aksilik çıkmazsa köşemde işleyeceğim.
    Elinizde mevcutsa bir adet engelli aparatlı araç, engelli sürücünün araç koltuğunda veya engellinin de araçta olduğu bir resim gönderebilir misiniz?..

kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Çok güzel haber ankaramustafa.
    Buradaki öneri metni 7 sayfa. Bahsedildiği gibi bilmeyen ya da zamanı olmayan biri için eziyet. O yüzden konuyu 1,5 sayfada özetleyen bir metin de hazırlmıştım ve bu tartışmanın ilk mesajına eklemiştim.
    Bu vesileyle yeniden hatırlatmış olayım: http://www.engelliler.biz/Engelliler...Aciklamasi.doc

Tercüman gazetesinden Sayın Levent Çezik'e teşekkürler.
    Konuyu köşesinde yazdığında buraya da aktarırsan çok sevinirim.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Star Gazetesi önümüzdeki hafta sonu konuyu EK'inde ele alma sözü verdi.

Tempo Dergisi önümüzdeki sayı(lar)da konuyu ele alacaklarını söyledi
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Selda, yapmak kolay, ama virgül bu konuda sorun yaratmıyor mi? Sen yarattığını nereden anladın?

Noktalı virgül olarak değiştirdim.

Bilgi: Outlook'da noktalı virgül değil de virgül kullanmak için:

Araçlar menüsünden, Seçenekler'i tıklatın.
    E-Posta Seçenekleri'ni tıklatın, sonra Gelişmiş E-Posta Seçenekleri'ni tıklatın.
    İleti gönderirken altında, Adres ayırıcısı olarak virgül kullan onay kutusunu seçin.

Note Bu onay kutusunu seçtiğinizde, e-posta adreslerini ayırmak için noktalı virgül kullanmaya devam edebilirsiniz.

>Sayın Kemal Çakır!..

>Var olan ve olması gereken haklarınızı, eksiklikleri, isteklerinizi
    >sadece 1 sayfayla özetleyip, gönderebilir misiniz?.. (Başlık başlık,
    >notlar halinde olabilir)
    >İnanın çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Gönderdiğiniz metindeki
    >maddeleri tek tek okuyacak vaktim yok.
    >Selamlar

sayın levent bey

metni tam yollamamın sebebi etkili olu ondan dolayı isterseniz ekte tamamı var ama kısaca anlatim
    Engelliler veya özürlü arac aldıgında 5 sene sonra sattıgında ÖTV ödemiyordu ama 2007 de bu degişti
    1 sene sonrada satsa 5 sene sonrada satsa ÖTV ödüyor engelli eger konu ile ilgili haber yaparsanız linki ni yollarsanız sevinirim
    minnettar olurum size levent bey şimdiden tesekurler ilginize ve hassasiyetinize

Kemal bey,

Bir aksilik olmazsa konuyu köşemde işleyeceğim.
    Bir sorum olacak:
    Engelli aracını alırken değil, satarken ÖTV'yi ödüyor diyorsunuz.
    Bu ÖTV miktarı aracın o anki sıfır fiyatı üzerinden mi ödeniyor?
    Yani bugün 20 bin YTL olan araç üzerinden alınan vergiyi, siz aracı 10 senedir kullanıyorsanız ve değeri mesela 4 bin YTL ise de sıfır fiyatı o anda neyse onun üzerinden mi ödüyorsunuz?

Evet haklısınız mesela bugun sıfır bir arac alalım ve fiyat ı 20.000 TL bu aracın ÖTV indirimi 5.000 diyelim ve satmak istedigimizde bu aracı ilk aldıgımızda ödemedigimiz ÖTV yi saratken ödüyoruz verdigim örnege deginizsek 1 sene sonra yada 10 sene sonra aynı fiyat ödeniyor 5.000 TL olarak ilk fatura tutarı göze alınır
    tesekurler levent bey hassasiyetinizden dolayı
    resimleri biraz önce gönderdim

bir yanlışşım varsa bildirmenizi ricaederim

Doğru.
    Yasal ifadesi de şöyle: " ilk iktisabındaki matrah esas alınarak adına kayıt ve tescil işlemi yapılandan, kayıt ve tescili tarihinde geçerli olan oran üzerinden, bu tarihte özel tüketim vergisi alınır."

Bir örnek mesela:
    Bugün bayiide 50 milyara bir otomobil olsa, bunun ötv'siz hali (yaklaşık) 30 milyar eder.
    Araçlar her yıl için ortalama %10 değer kaybeder. Yani 5 yıl sonunda 50 milyarlık otomobilin piyasası (yaklaşık) 25-30 milyara düşer.
    Düzenlemeye göre biz aracımızı satarken 25-30 milyara satıyoruz, sonra dönüyoruz, alırken ödemediğimiz 20 milyarı maliyeye ödüyoruz. Kalıyor cebimizde 5-10 milyar. Yani para pul!
    Eskiden böyle değildi. Eskiden 5 yılın sonunda vergiden düştüyordu otomobil. O zaman ikinci el otomobili satıp, üstüne az bir miktar da koyarak sıfır bir otomobil alabiliyorduk (sakatlar için sorunsuz otomobil yaşamsaldır. Zira otomobil arıza yaparsa tekerlekli sandalyeyle inip...)

Standart son gelişme

tercüman gazetesi levent bey aksilik cıkmazsa pazartesi gazetede görecegimizi söyledi:

Herhangi bir sorun çıkmazsa haberi yarın yazacağım ve pazartesi günü gazetede görebileceksiniz...
    Selamlar...
    tercuman gazetesi alalım pazartesi isterseniz arkadaslar

Gönderiyorum ama posta kutusu dolu diye geri geliyo :lol:

olabilir Pirinç arkadsım çünki herkez gönderiyor ve kişilerde mail box ların temizlemiyorlar ondan sebep ama yine bagzı kişilere gitmiyor genel olarak 2 veya 3 kişiye gitmiyor

dikkate alınması dileğiyle,
    e-posta gönderilmiştir.

Bu nasıl arkadaşlık biri bana anlatsın? Sitede sizin sorunlarınızı yazan engeli arkadaşlarınız varken neden başkaları? Neden bu tür haberlerde biz düşünümüyoruz? Evet Bülent abi bunu sana soruyorum?Benim mail adresimi herkes biliyor değil mi?

Artık itiraz ediyorum. Ben, Cemallettin Gürsoy, Mehmet Kızıltaş gibi arkadaşlar sizin sesinizi duyurmak için gazetede kavga ederken siz bize sahip çıkmıyorsunuz?

Neden ??? Neden???

Şaka mı yapıyorsun Serkan!?
    3 aydan beri bu konu forumda işleniyor. Özel davet mi bekliyorsun bizden? Senin, "ben bu konuyu yazacağım" diye taaa aylar öncesinden ortaya çıkman gerekmiyor mu(ydu)?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Abi davet değil ama biraz destek bekliyorum..Lütfen...

Konu Kapatıldı!
Sayfa 5 / 10 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı