Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 27 / 27 İlkİlk ... 17 23 24 25 26 27
Toplam 395 mesajın 391-395 arasındakiler
[Gündem] Sağlık Kurulu Raporları ile ilgili önerilerimiz

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bana gore gorsel basında bize yardım edecek tek insan Okan Bayulgen dir.
    Programlarını seyrettigimde engellilerle ilgili duyarlı oldugu hissini uyandırıyor bende.
    Bir kac kere engelliler konusu gectiginde'(az da olsa) bana ulaşin elimden geleni yapiim'dedigiini dydum.
    Site yoneticisi kendisine bi ulasabilse inanıyorumki gerisini kendisi getirecektir.
    fikrim budur arkadaslar

Standart Site yöneticisi nerde

Fero arkadaşımızın önerdiyi okan bayül gene ancak site yöneticimiz ulaşa bilir tabi biz kendisine ulaşa billirsek

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Ben 1 yaşımdan buyana hep özürlüydüm,bu;sadece benim gözümde değil çevremin,iş alanımın ve tabiki devletin de.11 yıldır çalışıyorum ziraat mühendisiyim benim durumumda olupta bu sektörde çalışmak çok zor.Sağlam olsam mesleğim ve deneyimimle çok daha iyi bir maaşla çalışırdım ben zoru başarıp ayağımda demir ayakkabıyla arazi gezerek elimden geleni yapıyorum tek düşüncem erken emeklilikti ama ne oldu fiyasko ; 2 ay önce çıkardığım raporum yüzde oranım 3/4 tablosuna göre yazılmamış gerekçesiyle geri döndü polio sekeli olan kişiye bu oran verilmezmiş bütün gün hastanedeydim aldığım yeni rapor komik ama gerçek%30 iki ay daha bekleyip müjdemi alacam anlayamadığım şu arkadaşlar yıllardır sakatım bir anda kendi işime yarayacakken sağlam oldum sitem ediyorum belki ama gerçekler acıdır.bu hesaplama yöntemi ülkemizde sakat bırakmıyor.hepimiz sağlamız arkadaşlar.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: semsav Mesajı Gör
    hepimiz sağlamız arkadaşlar.
    Evet, son noktayı semsav koymuştur. Bu konu artık kilitlenmelidir...

Konu Kapatıldı!
Sayfa 27 / 27 İlkİlk ... 17 23 24 25 26 27

LinkBacks (?)

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı