[Gündem] Sağlık Kurulu Raporları ile ilgili önerilerimiz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.12-2009 22:00
Bana gore gorsel basında bize yardım edecek tek insan Okan Bayulgen dir.
Programlarını seyrettigimde engellilerle ilgili duyarlı oldugu hissini uyandırıyor bende.
Bir kac kere engelliler konusu gectiginde'(az da olsa) bana ulaşin elimden geleni yapiim'dedigiini dydum.
Site yoneticisi kendisine bi ulasabilse inanıyorumki gerisini kendisi getirecektir.
fikrim budur arkadaslar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.12-2009 11:08
Site yöneticisi nerde
Fero arkadaşımızın önerdiyi okan bayül gene ancak site yöneticimiz ulaşa bilir tabi biz kendisine ulaşa billirsek
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.12-2009 18:16
Ben 1 yaşımdan buyana hep özürlüydüm,bu;sadece benim gözümde değil çevremin,iş alanımın ve tabiki devletin de.11 yıldır çalışıyorum ziraat mühendisiyim benim durumumda olupta bu sektörde çalışmak çok zor.Sağlam olsam mesleğim ve deneyimimle çok daha iyi bir maaşla çalışırdım ben zoru başarıp ayağımda demir ayakkabıyla arazi gezerek elimden geleni yapıyorum tek düşüncem erken emeklilikti ama ne oldu fiyasko ; 2 ay önce çıkardığım raporum yüzde oranım 3/4 tablosuna göre yazılmamış gerekçesiyle geri döndü polio sekeli olan kişiye bu oran verilmezmiş bütün gün hastanedeydim aldığım yeni rapor komik ama gerçek%30 iki ay daha bekleyip müjdemi alacam anlayamadığım şu arkadaşlar yıllardır sakatım bir anda kendi işime yarayacakken sağlam oldum sitem ediyorum belki ama gerçekler acıdır.bu hesaplama yöntemi ülkemizde sakat bırakmıyor.hepimiz sağlamız arkadaşlar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.12-2009 19:42

Alıntı Yapılan Kişi:
semsav
hepimiz sağlamız arkadaşlar.
Evet, son noktayı semsav koymuştur. Bu konu artık kilitlenmelidir...
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları