İstanbul'da araçların kaldırım işgali ve biz tekerlekli sandalye kullananların çektikleri!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.12-2010 18:30
Bu oaylara hak gasplarımıza tek tek karşı çıktığımızda netice alınmıyor.
Biz koca bir orduyuz tek tek yeldeğirmenleri ile mücadele etmeye çalışıyoruz.
Gelin bu gücü kullanalım en ufak bir hak kaybı veya istismarı halinde topyekün devletin her kademesine her parlomento üyesine her belediye başkanına olaydan sorumlu yada sorumsuz makam sahibi her zevatla yazıyla gerekiyorsa dava yoluyla mücadele edelim.
Ancak ozaman biz bie gücüz diyebiliriz.
Her rampayı kapatanla mücadele etmeye ikaz etmeye çalışıyoru bir arkadaşıma lazım olur diye çoğu kez dayakla tehdit ediliyorum.
Ferdi duyarlılık çare olmuyor. Bu kıdemli bir sakat olarak edindiğim tecrübe bu.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.12-2010 19:40
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.12-2010 19:59
arkadaşlar bende sürekli bu durumlarla karşılaşıyorum polise bildirmem benim için zaman kaybı olacaktır.polis gelicek aracın sahibini bulucak şahit ol falan filan vs.bunun için mail yolu ile fotoğraf halinde göndermek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
polis emniyetinin mailini bulamadım yazarsanız sevinirim.
Konu Cümle Mühendisi tarafından değiştirilmiştir (30.12-2010 Saat 20:59 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.01-2011 21:53
Arkadaşlar Nasrettin Hoca"nın dediği gibi bana ağaçtan düşen birini getirin ne kadar ceza kesilisin kafalardaki düşünce değişmesi lazım benim bulunduğum yerde internet sitesinde muhabirim engelilere ayrılmış park yerlerini işgal edenleri haber yapıyom değişen ne yine aynı yine aynı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.01-2011 10:13
Böyle bir durumda biz Bandırma Engelliler Derneği olarak Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, ziyarete gittiğimiz zaman Emniyet Müdürü ile sohbet esnasında ben dile getirdim Engelliye ayrılan park yeri ve Engellinin kaldırım ranpanın önüne park yapıyorlar ve kaldırımlara bizlere nasıl yardımcı olursunuz dediğimizde.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, geçtiğimiz günlerde bir Emniyette çalışan bir Polis arkadaş yanlış yere park yapmış biz onada ceza yazdık bu şekildeki olaylarda 155 i arayın en kısa zamanda gelinip gereğini yaparız dedi bizlerde kendisine teşekür ederek ayrıldık.
Engellinin geçeçeği yere Bandırma Belediyesi olarak yere vidalı ve özerinde tekerlekli sandaliye resmi olan yamılan kırılmayan babalar dikildi ve oto park yerleri misal cumuhriyet meydanı sinama PTT önü Bankalar ve alışveriş merkezler gibi yerlere şu ana kadar bir sorun yok .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.01-2011 12:54
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.01-2012 16:49
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları