+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
İstanbul'da araçların kaldırım işgali ve biz tekerlekli sandalye kullananların çektikleri!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bu oaylara hak gasplarımıza tek tek karşı çıktığımızda netice alınmıyor.
    Biz koca bir orduyuz tek tek yeldeğirmenleri ile mücadele etmeye çalışıyoruz.
    Gelin bu gücü kullanalım en ufak bir hak kaybı veya istismarı halinde topyekün devletin her kademesine her parlomento üyesine her belediye başkanına olaydan sorumlu yada sorumsuz makam sahibi her zevatla yazıyla gerekiyorsa dava yoluyla mücadele edelim.
    Ancak ozaman biz bie gücüz diyebiliriz.

Her rampayı kapatanla mücadele etmeye ikaz etmeye çalışıyoru bir arkadaşıma lazım olur diye çoğu kez dayakla tehdit ediliyorum.
    Ferdi duyarlılık çare olmuyor. Bu kıdemli bir sakat olarak edindiğim tecrübe bu.

AFERİTS ABİCİM DOGRU SÖYLÜYORSUNDA, ENGELLİLER BİLE BİRBİRİNİ KULLANMAYA ÇALIŞIYOR YANİ GÜVENECEK HİÇ BİRİ YOK KEŞKE GERÇKTEN GÜVEN VEREN BİRKAÇ KİŞİ OLSADA ONLARA DUUR DİYEBİLSE...

LİNKLERE BAKIN.. ÖZELLİKLE YORUMLARA DA... KOLAY GELSİN
    BU ENGELLİLER ADINA AÇILMIŞ BİR DERNEK VE BİRKAÇ AYDA GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞ.
    YN HABER STES - Yerel Basnda Doru Adres | Yon Gazetesi

ENGELLİ AKPLİ KAĞITHANE MECLİS ÜYESİ FEHİM TAŞKIN ODA ENGE. AMA - ENGELLİLER İÇİN................

İLÇE MECLİS ÜYESİ VE SEVGİ BAGI DERNEGİ, BAŞKANI FEHİM TAŞKIN ENGELLİLER İÇİN RAMAZANDA TOPLANAN ERZAKLARI AYLAR SONRASI BİLE HALA DAGITMADI.

BU ÇIKARDIGIMIZ HABERLERDEN DOLAYI FEHİM TAŞKININ BİZE TEHDİTLERİ. BÖYLE TEHDİT YAGDIRDI.

ODA ENG. GÜYA ENGELLİLERİ SAVUNACAK BÖYLEMİ?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

arkadaşlar bende sürekli bu durumlarla karşılaşıyorum polise bildirmem benim için zaman kaybı olacaktır.polis gelicek aracın sahibini bulucak şahit ol falan filan vs.bunun için mail yolu ile fotoğraf halinde göndermek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    polis emniyetinin mailini bulamadım yazarsanız sevinirim.
    Konu Cümle Mühendisi tarafından değiştirilmiştir (30.12-2010 Saat 20:59 ).

Arkadaşlar Nasrettin Hoca"nın dediği gibi bana ağaçtan düşen birini getirin ne kadar ceza kesilisin kafalardaki düşünce değişmesi lazım benim bulunduğum yerde internet sitesinde muhabirim engelilere ayrılmış park yerlerini işgal edenleri haber yapıyom değişen ne yine aynı yine aynı

Böyle bir durumda biz Bandırma Engelliler Derneği olarak Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, ziyarete gittiğimiz zaman Emniyet Müdürü ile sohbet esnasında ben dile getirdim Engelliye ayrılan park yeri ve Engellinin kaldırım ranpanın önüne park yapıyorlar ve kaldırımlara bizlere nasıl yardımcı olursunuz dediğimizde.
    Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, geçtiğimiz günlerde bir Emniyette çalışan bir Polis arkadaş yanlış yere park yapmış biz onada ceza yazdık bu şekildeki olaylarda 155 i arayın en kısa zamanda gelinip gereğini yaparız dedi bizlerde kendisine teşekür ederek ayrıldık.

Engellinin geçeçeği yere Bandırma Belediyesi olarak yere vidalı ve özerinde tekerlekli sandaliye resmi olan yamılan kırılmayan babalar dikildi ve oto park yerleri misal cumuhriyet meydanı sinama PTT önü Bankalar ve alışveriş merkezler gibi yerlere şu ana kadar bir sorun yok .

Bandırmayı bilmemede 155 aramanıza rağmen pek ilgili değil!
    Denenmiştir tarafımda bizzat, Bu durumu ben çözerim ama elimde yetki olması lazım.. Hiç üşenmem engelliye eziyet edene eziyet ederim.
    Bu hayvanlar sizi dövmekle bile tehdit ederken devlet nerdedir Bu hayvanlar T.C. nüfus kağıdı taşımıyormu Bu ayıp kimin ayıbı
    Bi yasa çıkaramıyormsanız demekki sizde onlarla işbirliği halindesiniz!. Çok mu zor ufak basit suçları bile devlete karşı işlenmiş suç olarak görüyorsunuzda.. Engelliye karşı yapılan hertürlü haksızlığı neden ağır suç olarak görmüyorsunuz. Engellinin yaşamını gasp edenleri koruyorsunuz... Bunun adı gasptır.
    İst da cad.lerde otopark hizmetni bel. kendisi yürütüyor. Gördüklerim beni hayrete düşürüyor. Görevli kaldırıma araç çektiriyor. Bundan ücret alıyor.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Komik bulucaksınız ama olsun
    Nasılsa bütün engelli arkadaşları kader ortakları biliyoruz ne yaparsak yapalım, kaldırım ve engelli girişlerini işğal edenlere çare olmuyor...

Ben birkaç hafta önce de, geçtiğim yolda halk eğitim merkezine gidene kadar saydım toplam 9 araba benim geçişlerimi kapatmıştı. araçlarında olanları uyardım, olmayanlara yanındakılere haber bıraktım geri döndüğümde bunları görmek istemiyorum, diye...

yarım saat döndüm bir iki derken çoğu duruyordu, güzel bir araba vardı sanırım siyah bir XXX o hala aynı yerındeydi onu gördüm yakınlarda kozmatik satan dükkanı gördüm gittim iki tane siyahın üstünde en çirkin görünecek oje istedim ::::::::: verdiler...

Siyah XXX yanına geldim ÖN CAMI DA AÇIK OLAN ARABAYI DİREKSİYONLA BERABER DIŞINADA GÜZEL BİR RESİMLERLE SÜSLEDİM
    sonra trafikten geldim, birazdan o araba arkadan yetişti, tarif edilmişim ki tanıdı benı ::::
    bağırıp çağırdı seni elime geçirirsem gibilerden de

ben de 50 yüz metre ilerdeki karakola buyur ettim.
    Şimdi benmi o mu haklıydı ama gelde anlat millete yaa

aracın markasını özellikle belirtmedimki başka biri arabasını boyatmak için bana dava etmesin bıktım davalardaannn::::)

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı