Black ;
Bu yorumunu bilgisizliğine veriyorum. Bilip bilmeden yorum yapma !!! Optimuma da gerekli şikayeti yaptım merak etme. Senin kadar kafam çalışıyor. Ayrıca ben şunu anladım. Sizin gibi insanlar olduğu sürece biz ENGELLİLER HİÇBİR HAKKIMIZI ALAMAYIZ. HAKETMİYORUZZ DA... Koyun gibi güdülmeyi hakediyoruz....Biz kendi aramızda bile birlik olamıyoruz maalesef.. Adamlar engeli park alanına araçlarını parkediyorlar... Fotoğraflarını çekip bu olayı teşhir ettiğim için ben suçlu oluyorum. Nasıl biz mantığınız var sizin ya.... Eğer engelli plakası olmayan ama engelli aracı olan biri varsa camına engelli işareti yapıştırsın. Size tek söyleyeceğim şu : UMARIM AĞIR ENGELLİ BİR YAKININIZ ENGELLİ PARK YERİ BULAMADIĞI İÇİN SIKINTI ÇEKER.. BUNU YAŞAMANIZI ÇOK İSTERİM. BELKİ EMPATİ YAPMAYI BU SAYEDE ÖĞRENİRSİNİZ. VE BU DUYARSIZLIĞI, KANUNSUZLUĞU ALKIŞLAMAKTAN VAZGEÇERSİNİZ...
Bende arkadaşımın aracıyla gidiyorum arada bir alışveriş merkezlerine ve engelli yerine çekiyorum aracı mı, ya birisi bunun resmini çekip teşhir etse altına da ahmakça yorumlar yapsa ! demişsin. DEMEK Kİ SEN DE BU İNSANLARDAN BİRİSİN. SANIRIM KENDİN ENGELLİ DEĞİLSİN AMA ARKADAŞININ ARACINI KENDİ ÖZEL GEZMELERİNDE KULLANIP ; ENGELLİ PARK ALANINA ARACINI PARK EDİYORSUN. YARAN VAR DEMEK Kİ O KADAR GOCUNDUN.
Bu arada ahmakça yorum lafını da sana iade ediyorum. Burada hakkını savunan duyarlı insanların yorumlarına AHMAKÇA diyemezsin... Haddini bil !!!!!