+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 36 mesajın 16-30 arasındakiler
İstanbul / Optimum Alışveriş Merkezi'nde Engelli Alanını Gasp eden duyarsızlar

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    terbiyesiz insanlar yüzünden engelliler araçlarını parkedemiyorlar maalesef

konunun özünden çıkmak istemem ama AKASYA Hanımın yaptığını da tasvip edemeyeceğim...araç sahiplerinin izni olmadan kamuya açık bir forumda araç plakalarının yayınlanması aslında mini mini bir suç teşkil eder..güvenlikci olduğumdan bu tarz detaylar dikkatimi çekiyor..yoksa bu aracların lastiklerini tek tek yarmak benim için keyifli olurdu...ama o da mala ızrar suçuna girer... iki ucu amino asitli değnek...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Mete Bey

Siz güvenlikçi olabilirsiniz ama ben de avukatım. Plaka teşhir etmek beni hiç rahatsız etmiyor. Bir suç oluşturduğunu da düşünmüyorum. Suç içeriği varsa şikayet etsinler !!!

demek hukukun üstünlüğü değil guguk üstünlüğünü tercih ettiniz...

nette plaka teşhiri...illaki TCK da bir suçla ilişkilendirilebilir...

hadi hukuki anlamda bir kusur yok diyelim...etik değil derim bu sefer...

hadi fantastik bir senaryo yapalım...bu plaka yayınladığınız arac sahiplerinden biri geldi size kin ve intikam duygularıyla darp etti zarar verdi...

hakim karşısında sizin yaptığınız bu teşhir olayından dolayı tahrik indirimi istedi...bu indirimi alırmı almaz mı bence alır...

hadi bir senaryo daha çizelim...araç sahiplerinden biri yüksek oranda psikolojik sorunları olan biri...ve bu durumdan rahatsız oldu ve kafasındaki hastalığın merkezine sizi oturttu..olamaz mı...milyonda bir ihtimal olsa da bu riskleri şahsen almazdım...

Akasya hanımı duyarli davranısından dolayı tebrik ediyorum.. zararın neresinden dönersek kardir mantıgıyla
    o an elinden gelen belgeleyip deşifre etmek olmus... destekliyorum . hatta gördügüm kadarıyla araclar son model
    ve eminimki onlarin kullanıcılarida aramızda SON model olarak geçiniyorlardır..(yazikki).......
    bence en iyi yöntem o arabaları şöyle bir tavaf edip cizmek
    hatta neden cizildigine dair bide not bırakmak ... hani bir zamanlar ZORRO diye bir kahraman vardi
    olaylara imzasini o şekilde atardı. o misali.. yani) o zaman akıllari başlarina gelicek
    yoksa adam olmaz bu toplum ))) sevgilerimle..
    ZORRO)

arkadaşım sizin bu resmini çektiğiniz araçlar özürlü plakalı değildir belki ama kullananlar özürlü olma ihtimalini bence göz önünde bulundurmanız gerekli.çünkü benim babamın aracıda özürlü plakalı değil ama ben özürlüyüm sizce benim buralara araç koymaya hakkım yokmu??? özürlü kimliğimi aracın göğüsüne bırakırım.çeker giderim önemli olan aracın özürlü aracı olması değil kullananın öyle olması sonuçta bu durumu kanıtlayıp cezayı yaptırımdan kurtulabilirsiniz. saygılar herkese

Nerden biliyorsunuz o aracın engelli taşımadığını da böyle teşhir ediyorsunuz birde olur olmadık hakaretler !

Bende arkadaşımın aracıyla gidiyorum arada bir alışveriş merkezlerine ve engelli yerine çekiyorum aracı mı, ya birisi bunun resmini çekip teşhir etse altına da ahmakça yorumlar yapsa !

Madem sinir harbi geçirdiniz o kadar bekleseydiniz anons ettirseydiniz, trafik polisi çağırsaydınız, ulaşabildiğiniz bir üst yetkiliye anlatsaydınız, sizin bu yaptığınız tembelliktir ve şovdur !

Hırsınızı burda almaya çalışıyorsunuz !

Siz böyle mi avukat oldunuz kendinizi savunamıyorsunuz daha...

HAZAN68;

Hanımefendi bu ne sinir bu ne kin...servet düşmanlığı yapmayınız lüften..paramızla rezil oluyoruz caaanım..

birde mala ızrar...aracı çizerken aman arac sahibine yakalanmamaya bakın...yoksa o da sizi çizer...

Sevgili metehandro;
    kimsenin servetinde gözümüz yok sukur
    lakin bazan insanlar normal şekilde anlatamıyorsa derdini
    olaylara kendi cözümleriyle yaklaşirlar .en kısa ve öz bir cözümdü benimkisi))
    sahibi cizme konusuna gelince nasılsa cizik cizik olmusuz kaybetcek bisimiz yok beahh))
    hem senin gibi arkadaslarımız varken guclu kuvvetli, sırtımız yere gelmez eveallah))
    imza:ZORRO...)

tamam efenim iş başa düştü...sizi korur kollarız kötü insanlardan...

Black ;

Bu yorumunu bilgisizliğine veriyorum. Bilip bilmeden yorum yapma !!! Optimuma da gerekli şikayeti yaptım merak etme. Senin kadar kafam çalışıyor. Ayrıca ben şunu anladım. Sizin gibi insanlar olduğu sürece biz ENGELLİLER HİÇBİR HAKKIMIZI ALAMAYIZ. HAKETMİYORUZZ DA... Koyun gibi güdülmeyi hakediyoruz....Biz kendi aramızda bile birlik olamıyoruz maalesef.. Adamlar engeli park alanına araçlarını parkediyorlar... Fotoğraflarını çekip bu olayı teşhir ettiğim için ben suçlu oluyorum. Nasıl biz mantığınız var sizin ya.... Eğer engelli plakası olmayan ama engelli aracı olan biri varsa camına engelli işareti yapıştırsın. Size tek söyleyeceğim şu : UMARIM AĞIR ENGELLİ BİR YAKININIZ ENGELLİ PARK YERİ BULAMADIĞI İÇİN SIKINTI ÇEKER.. BUNU YAŞAMANIZI ÇOK İSTERİM. BELKİ EMPATİ YAPMAYI BU SAYEDE ÖĞRENİRSİNİZ. VE BU DUYARSIZLIĞI, KANUNSUZLUĞU ALKIŞLAMAKTAN VAZGEÇERSİNİZ...

Bende arkadaşımın aracıyla gidiyorum arada bir alışveriş merkezlerine ve engelli yerine çekiyorum aracı mı, ya birisi bunun resmini çekip teşhir etse altına da ahmakça yorumlar yapsa ! demişsin. DEMEK Kİ SEN DE BU İNSANLARDAN BİRİSİN. SANIRIM KENDİN ENGELLİ DEĞİLSİN AMA ARKADAŞININ ARACINI KENDİ ÖZEL GEZMELERİNDE KULLANIP ; ENGELLİ PARK ALANINA ARACINI PARK EDİYORSUN. YARAN VAR DEMEK Kİ O KADAR GOCUNDUN.

Bu arada ahmakça yorum lafını da sana iade ediyorum. Burada hakkını savunan duyarlı insanların yorumlarına AHMAKÇA diyemezsin... Haddini bil !!!!!

akasya;

İstediğim yere çekerim aracımı gel kaldırt !

Burada hak savunmak hakaretvari yazmaktan geçmiyor, aksi yorum yapılınca had bildirmeye de kalkma sen kimseye haddini bildiremezsin, kendini ne sanıyorsun ?

Esencim, bakma sen densizce yapılan yorumlara... Ama seni bir konuda eleştiriyorum canımcım... Arabayı gördün değil mi? E sen hukukçusun, bilirsin hak olanı elde edene kadar canımız çıkıyor. O zaman illegal yollara başvuracaksın bacım... Yanında törpü bulundur, bir baştan bir başa çiziver arabayı hak ettiğini bulsun... Esnaf kazansın bari...

Kötü örnek olduğum için üzgün değilim...

Mezopotamyalı destekliyorum sonuna kadar seni))

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Mezommm tavsiyen süper ama meretler her yere kamera koymuşlar Anında şipşak bulurlar bizi... Haklıyken haksız konuma düşeriz. Burada olduğu gibi... Bir de üstüne beyzadelerin son model arabalarının yüklü boya masraflarını da ödetirler. Baksana foto çekip siteye koyduk diye burada bile hakaretin biri bin para. Dün ki çocuklar ince ayar vermeye kalkıyor.. Hadsizlik had safhada... Öyle bişey yapsak herhalde linç ediliriz İlk taşı da kesin buradaki arkadaşlar atar !!!

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı