+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 27 mesajın 1-15 arasındakiler
İstanbul / Eyüp Devlet Hastanesi'nde engelli otoparkı gasp ediliyor!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İstanbul / Eyüp Devlet Hastanesi'nde engelli otoparkı gasp ediliyor!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    14 Aralık 2010 Güncel:

07/12/2010 yani dün saat 16:30 gibi mide kanaması şüphesiyle babamı enyakındaki hastaneye götürdüm. Eyüp Devlet Hastanesi acil kapısının yanındaki engeli aracı park yerinende bir araç vardı. Kendi telaşıma düştüğüm için hemen acile girdim, çıkışta güvenliğin şu söylemiyle karşılaşınca şok oldum arkadaşlar.

Hastanede görevli bir doktorun* aracıymış ve kesinlikle özürlü aracı parketmeyecekmiş
    Acınası durumumuza bir bakar mısınız...

* [Site Yöneticisinin 14 Aralık 2010 tarihli Güncel Bilgi Notu: Başlığı açan arkadaşımıza "bu araç Başhekimin" dendiği için, o da buraya öyle aktarmış. Star Gazetesi İstanbul Eki'nin haberinden sonra aracın başhekime değil, hastanede görevli başka bir doktora ait olduğu ortaya çıktı. Düzeltir, yanlış bilgi için özür dileriz]

Onlar daha engelli be arkadaşım! bu ülkede herşeye alıştık

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

polisi arayıp aracı çektirebiliyorsunuz bu gibi durumlarda bilginiz olsun

ALO 184 SABİM - TC Sağlık Bakanlığı şikayet hattını arayıp şikayet edebilirsiniz...ayrıca bimer e, valiliğe ve daha ne kadar etkili yetkili merci varsa şikayet edebilirsiniz.

Kazım,yarın Star Gazetesi'nin İstanbul ekinde bu konu haber yapılacak.

Haber için senin de bir resmin gerekiyor. Rica etsem çok acil olarak şu avatarda kullandığın resmin büyüğünü (ya da trafikte olan başka bir resmini) turhan@stargazete.com adresine (bulent@engelliler.biz adresime cc yaparak) gönderir misin?

Az önce gönderdim Bülent. İnşallah uğraşmazlar benimle

Şaka bir yana da bir şeyleri düzeltebileceksek payımız olur inşallah...

Arkadaşlar, konu bugün (14 Aralık 2010) Star İstanbul'da manşet haber olarak yayınlandı. Star İstanbul ekibine teşekkürler.

Haberde de aktarıldığı üzere:
    1- Araç başhekime değil, orada çalışan başka bir doktora aitmiş
    2- Araç bir defa değil, devamlı oraya park ediyormuş
    3- Başhekim konuya dair soruşturma başlatmış. Gelişmeleri Star İstanbul eliyle buraya aktarmayı sürdüreceğim...

Not: İstanbul'da benzer gaspları fotoğraflarla tespit eden arkadaşlarımız bu foruma yeni başlık açarak konuyu gündeme (olasılıkla da Star İstanbul Eki'ne) taşıyabilir...

Üye
    Son Giriş
    08.05-2012
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Şişli
    Blog Mesajları
    3

Aynı olayı bende İstanbul Tıp Fakültesi Çapa Hastanesinde yaşadım. Orada zaten araba için park yeri bulmak zor. Randevuma geç kalmamak için otopark görevlilerinden yardım istediğimde "doktorların yeri veremeyiz" dediler ama hastanede topu topu bir adet engelli park yeri ayrıldığını umudumu kaybettiğim, hastane içinde 4 tur attıktan sonra öğrendiğimde bir doktorun park etmiş olduğunu gördüm.

Tabi bu duruma çok sinirlendim ve "ben anlamam burası benim park yerim başhekime şikayet edeceğim, arabama yer bulmak zorundasınız" dedim. Arabadan inmek için çevredeki vatandaşlardan yardım istedim. O sırada otopark görevlisi durumu düzeltmek için "yer yok" dediği park yerinde hemen bir yer buldu ve bende randevuma gittim. Ayrıca uyardım onları "burası bizim yerimiz engelli harici park ettirmemelisiniz" dedim ama görevli "ne yapalım doktora park etmeme mi diyeceğiz!" dedi. "diyeceksiniz!" dedim ama bilmiyorum bunu birkaç ay önce yaşamıştım şu anda durum ne bilmiyorum. İnsanları zorla bilinçlendireceğiz galba

CATWOMAN;
    Çapa da park yeri bulmak hala imkansız. Hiç girip aramaya,vakit kaybetmeye gerek yok.
    200 metre yakınında Sakatlar Derneği var, rica ediyorum; oraya parkediyorum bazen. Ama yürüyemeyecek durumda olan arkadaşlarımız için elimizden ne gelir bilmiyorum...

OturanBoğa;
    Aklımızda bulunsun Star İstanbul Gazetesi o halde. Teşekkür ediyorum aynı zamanda gözterdikleri ilgiye...

Kazım Özcan
    bende sizi tbrk ediyorum.. sessiz kalmadığınız için..

1- Ben ankarada resmi bir kurumda görev yapıyorum.kurumda 3 araçlık özürlü park yeri ayrılmış.Özürlü plakalı aracımı çalıştığım birime yakın olduğu için özürlü yerine park etmeye başladım. Genel koordinatör kurum güvenlik görevlisine bu araç herzaman buraya neden park ediyor, gitsin yukarı çeksin diye emir vermiş.S onra güvenlik aracımı oraya park ettirmemeye başladı. Bir de baktımki kendi araçlarını, resmi araçları park ettiriyorlar.
    Kuruma dilekçe yazdım cevap vermediler. Ben de Başbakanlık özürlüler idaresine şikayet ettim. O nlar da soruşturma açtılar .Sonrası... Koordinatör beni gördüğünde yolunu değiştiriyor, güvenlik şefi kapımı açıyor, bana ve diğer özürlü vatandaşlara park yeri ayırıyor.

2- Kızılay meydanında aracımı özürlü yerine çektim. Arkadan aracını kaldır diye bir anons. Aracımdan indim polise buranın özürlüler için ayrıldığını ve park yeri tabelasını gösterdim. İnatla aracını çek dedi. Bende 155 aradım onlarda yardımcı olmadı. Aracın plakasını alıp genel müd. müfettişlerine şikayet ettim. Polis hakkında uyarı cezası verildi.
    Bunu yapanda bir polis.İnsanda kafa olmadıkça mesleğin bir önemi yok yani arkadaşlar..

zaten çoğu mevkide böyledir..
    isimlerini kullanırlar..
    onlar diyorsa haklılardır..
    karşı çıkılmaz..
    onların hata payı yoktur..
    en iyi onlar bilirler..
    işlerine geldiği doğrultuda tabiki..
    asarlar keserler..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    tebrik ederim arkadaşımı ama cezalar caydırıcı olmuyor doktormus ögretmenmiş işadamıymıs vız gelıyorneys il il dagılması lazım ki en azından buyuk bir kamuoyu olusturlsun..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı