Konya / Bedensel Engelliler Federasyonu binası!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.04-2010 00:46
Konya / Bedensel Engelliler Federasyonu binası!
Merhabalar
Bu bina konya bedensel engelliler konya şubesinin bulunduğu bina yada binaya benzeyen yer.
bu bina yaklaşık birbucuk yıldan daha uzun süredir bu şekilde sayın belediye başkanımızla her konuşmamızda bizlere hemen başlatılıyorum yeni binanızı demesine rağmen bu güne kadar hiç bir calışma yapılmamıştır.
Ayrıca bizler şimdiki binanın bulunduğu yerden başka bir yere gitmek istemiyoruz sebebi ise şehrin tam merkezinde bulunması binanın çevresinin tekerlekli sandalye ve engelli otomobilleri ile gelen arkadaşlarımız için uygun arazye sahip olup park sorunu yaşamamaları için uygun olmasıdır umarım sesimizi birileri duyar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.04-2010 10:31
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.04-2010 16:08
inşallah duyarlar resimler için teşekkürler
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.04-2010 16:56
Burası binamı ki bedensel engelliler binası olsun .Bina nın kendi engeli üyelerinden fazla kanımca..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.04-2010 05:24
tamiri içinde görüştük aslında kendimizde tamir ettirebiliriz fakat yıkılacağını yenisinin yapılacağını söylüyorlar yaklaşık 1.5 yıldır resimleri tab yaptırdım yarında dilekce ve resimlerle belediyeye gideceğim.
corcoris güzel bir nokta binada engelli
))
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.04-2010 14:33
Kesinlikle bu binayı bu durumu ile tahsis edip yada bu durumu bilerek bir seyler yapmayanların engelide bir yana dursun bence..
Umarım güzel bir sonuç cıkar.
Burdan bu haberi duyan konyadaki engelli arkadaslarımız aileleri yakınları ve duyarlı insanlar birlik olup bu konuyu cözüme eriştirirler umarım.Kolay gelsin..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.04-2010 03:19
belediyenin tahsis ettiği bina cevresi yıkıldı daha sonra buranında yıkılıp bizlere daha iyi bir yer verileeği söylendi daha sonra buranın yıkılıp aynı yere bina yapılacağı söylendi tabi bunları söyleyen belediye başkanı yani söylenti değil birebir görüşmelerde söylenenler. birde yazılı dilekce ile şansımızı deneyelim ne diyecekler bakalım
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2011 01:23
ben çok sık konyaya gelip giden bir engelli vatandaşım ve bu durumu konyaya hiç yakıştıramadım. o kadar yollara para harcarken birazda bu işe para harcayabilirler.. utandım konyadan
(
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2011 11:41
Serdar arkadaşım; güzel bir konuya değinmişin,bu cesaretinden dolayı seni kutluyorum,
içler acısı olan yerimiz yıllardır bugün yapacağız yarın yapacağız, burayı çok güzel bir yere taşıyacağız
biraz sabredin denerek yıllaraca ağzımıza bal sürülerek bekletildik, alt_ üst geçitlere gerekli gereksiz yollara
o kadar paralar dökülürken, bir engelli federasyon derneğine her nedense para bulup yapılamıyor yada bir yer ayarlanarak taşınamıyor nedense
serdar arkadaşım; inşallah bu gayretlerin uğraşların bir sonuç getirmesi dileğimle....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.08-2011 15:06
Konu için teşekkürler.inanın geçen gün bende yanından geçtim bir sürü bedensel engelli arkadaşımız bina dışında sohbet ediyorlardı.eşime dönüp dedim ki bırak bedensel engeli insan hayatı bu kadar ucuz mu..engelsiz toplum için çalışan konya ya hiç yakışmayan bir görüntü..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.08-2011 09:12
peki şu an nereye kaldırıldı bina.fuar nerde şimdi.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.08-2011 17:20
Fuarın yakınında otobüs durağının arasında bir yerde kalıyor..yanlış hatırlamıyorsam
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.08-2011 19:15
eğer benimde gördüğüm yerde ise hala fuar yok yenü düzenleme ile kültür park oldu orası.Binada kültür parkın ordan numune hastanesi tarafına giderken tramvay yolunun dibinde komek kurs kayıt binası var hemen onun arka tarafında kalıyor..
hem belediye başkanımızın kendi eşine çevresine hanımlar lokali yapmaktan engelliler için bina yapmaya fırsatı olmadı bekleyin siz önce kendini düşünsün belki bi ara aklına gelir engelliler
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.08-2011 20:24
Evet şimdi kültür parkı oldu. nerede bizim kültürümüz ??
Mevlana kentine yakışmıyor en kısa zamanda düzeltilmesi umuduyla..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.09-2011 14:45
Belediyeleri oluşturan Halktır.!
Neden belediyeden yardım istiyorsunuz.
Ufak pankartlar hazırlayın A4 kagıdından elinizle afiş yapın
Konyanın en kalabalık yerlerinde dagıtın para yerine insan gücü ve malzeme isteyin daha çok yardımı olucaktır.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları