+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 17 mesajın 1-15 arasındakiler
Konya / Bedensel Engelliler Federasyonu binası!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Konya / Bedensel Engelliler Federasyonu binası!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar

Bu bina konya bedensel engelliler konya şubesinin bulunduğu bina yada binaya benzeyen yer.
    bu bina yaklaşık birbucuk yıldan daha uzun süredir bu şekilde sayın belediye başkanımızla her konuşmamızda bizlere hemen başlatılıyorum yeni binanızı demesine rağmen bu güne kadar hiç bir calışma yapılmamıştır.
    Ayrıca bizler şimdiki binanın bulunduğu yerden başka bir yere gitmek istemiyoruz sebebi ise şehrin tam merkezinde bulunması binanın çevresinin tekerlekli sandalye ve engelli otomobilleri ile gelen arkadaşlarımız için uygun arazye sahip olup park sorunu yaşamamaları için uygun olmasıdır umarım sesimizi birileri duyar

Binanın hali gerçekten çok kötü. Ne kadar duyarsız insanlar bu hale gelene kadar neden ilgilenmemişler. Umarım sesinizi duyarlar ve gereken yapılır.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

inşallah duyarlar resimler için teşekkürler

Burası binamı ki bedensel engelliler binası olsun .Bina nın kendi engeli üyelerinden fazla kanımca..

tamiri içinde görüştük aslında kendimizde tamir ettirebiliriz fakat yıkılacağını yenisinin yapılacağını söylüyorlar yaklaşık 1.5 yıldır resimleri tab yaptırdım yarında dilekce ve resimlerle belediyeye gideceğim.

corcoris güzel bir nokta binada engelli ))

Kesinlikle bu binayı bu durumu ile tahsis edip yada bu durumu bilerek bir seyler yapmayanların engelide bir yana dursun bence..
    Umarım güzel bir sonuç cıkar.

Burdan bu haberi duyan konyadaki engelli arkadaslarımız aileleri yakınları ve duyarlı insanlar birlik olup bu konuyu cözüme eriştirirler umarım.Kolay gelsin..

belediyenin tahsis ettiği bina cevresi yıkıldı daha sonra buranında yıkılıp bizlere daha iyi bir yer verileeği söylendi daha sonra buranın yıkılıp aynı yere bina yapılacağı söylendi tabi bunları söyleyen belediye başkanı yani söylenti değil birebir görüşmelerde söylenenler. birde yazılı dilekce ile şansımızı deneyelim ne diyecekler bakalım

ben çok sık konyaya gelip giden bir engelli vatandaşım ve bu durumu konyaya hiç yakıştıramadım. o kadar yollara para harcarken birazda bu işe para harcayabilirler.. utandım konyadan (

Serdar arkadaşım; güzel bir konuya değinmişin,bu cesaretinden dolayı seni kutluyorum,
    içler acısı olan yerimiz yıllardır bugün yapacağız yarın yapacağız, burayı çok güzel bir yere taşıyacağız
    biraz sabredin denerek yıllaraca ağzımıza bal sürülerek bekletildik, alt_ üst geçitlere gerekli gereksiz yollara
    o kadar paralar dökülürken, bir engelli federasyon derneğine her nedense para bulup yapılamıyor yada bir yer ayarlanarak taşınamıyor nedense
    serdar arkadaşım; inşallah bu gayretlerin uğraşların bir sonuç getirmesi dileğimle....

Konu için teşekkürler.inanın geçen gün bende yanından geçtim bir sürü bedensel engelli arkadaşımız bina dışında sohbet ediyorlardı.eşime dönüp dedim ki bırak bedensel engeli insan hayatı bu kadar ucuz mu..engelsiz toplum için çalışan konya ya hiç yakışmayan bir görüntü..

peki şu an nereye kaldırıldı bina.fuar nerde şimdi.

Fuarın yakınında otobüs durağının arasında bir yerde kalıyor..yanlış hatırlamıyorsam

eğer benimde gördüğüm yerde ise hala fuar yok yenü düzenleme ile kültür park oldu orası.Binada kültür parkın ordan numune hastanesi tarafına giderken tramvay yolunun dibinde komek kurs kayıt binası var hemen onun arka tarafında kalıyor..

hem belediye başkanımızın kendi eşine çevresine hanımlar lokali yapmaktan engelliler için bina yapmaya fırsatı olmadı bekleyin siz önce kendini düşünsün belki bi ara aklına gelir engelliler

Evet şimdi kültür parkı oldu. nerede bizim kültürümüz ?? Mevlana kentine yakışmıyor en kısa zamanda düzeltilmesi umuduyla..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Belediyeleri oluşturan Halktır.!
    Neden belediyeden yardım istiyorsunuz.
    Ufak pankartlar hazırlayın A4 kagıdından elinizle afiş yapın
    Konyanın en kalabalık yerlerinde dagıtın para yerine insan gücü ve malzeme isteyin daha çok yardımı olucaktır.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı