+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 24 mesajın 1-15 arasındakiler
İstanbul / Kaldırımın çıkışını gasp eden biri daha!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İstanbul / Kaldırımın çıkışını gasp eden biri daha!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bu düşüncesiz saygısızlardan çok var !!

34 YB 4677 BİRAZ BULANIKTA OLSA OKUNAN BU ARACIN DÜŞÜNCESİZ SAYGISIZ ŞÖFÖRÜ YAYA YOLUNU BÖYLE KAPATMIŞTIR.

Bu ve bunun gibi düşüncesiz insanlardan etrafımızda oldukça fazla var.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

plakasi belli resim kanıt sayiliyor artik hemen gitt valiliğe cezasini kestir 10dakkani alir bunlar anca böyle akillanirr

Gerçekten çok düşüncesizce bir hareket bu araç sürücüsünün aklı nerdeymiş acaba !

Esat şikayet üzerine ceza yazılacağını sanmıyorum ancak görevlileri oraya çağırıp yazdırabilirler.

Plakaları google'a yazınca ilk sırada bu başlıkların çıkıyor olması belki bu tür kaldırım/yol gaspında bulunan kişiler için öğretici olabilir...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

merak etmeyin arkadaşlar resimi gönderince ceza yazılıyormuş yolladım bende trafige

vaybee benden daha beterleri vaymışş
    bende kasap dükkanının önüne park edicektim gaza çok yüklendim sanırım kasabın içine girmiştim

Yazık ya bu ne bilinçsilik böyle anlamadım... Gerçi anlamsız olan bir şeyi anlamaya çalışmakta gerekmez sanırım. Biraz düşünce olsa oraya park etmez zaten..

Standart bakırköy'de rampayı gaspeden aras

arkadaslar selam ya buna benzer konu var ama ben tekrar acayım dedim :S ben bu aksam saat 21.30'da bakırköy'de rapmayı gaspeden bir arac gördüm zaten gecemedim ve caddeden gitmek zorunda kaldım...arabanın marka ve modelini ayrıca plakasını aldım ...nereye şikayet edebilirim bilmiyorum ben :S

Standart cogu kamu binalarında rampa yok

bırakın marketleri falan en basta düsünmesi gereken kamu binalarında devlet dailerinin girislerinde 10 larca merdiven var rampa yok eski binaları gectik yenilerde bile yok bukadarmı duyarsız bir toplum olmusuz kaldırımlar desen araba dolu hadi kendimizden gectik yayalar bile kaldırım kullanamıyor arabalar park etmis.ille bunalrın tekerlerinimi patlatalım brdaha kaldırıma park etmesinler diye hani bi kac cizik atmadım deyil arabalara .zaten araba carpmıs hayatımız kaymıs resmen tehlike esefle kınıyorum böyle duyarsız bencil insanları

türkiye oldunu anladıkta o siirle pek bagdasmamıs sanki

Biz tepkimizi ortaya koymadığımız için hep bu şekilde olaylarla karşı karşıya kalıyoruz..

Burası Türkiye diyerek kaçış yolunuda bulmuşuz çözüm aramak yerine bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı hakim aslında her birimizde..

Bu artık hangi sınıfa giriyorsa bilemiyecem sadece masum bir davranış tarzı bizim ülkemiz için..Sevindirici olarak bakmalı bence bu olaya en azından sadece kaldırım gasp ediyor..

Her tarafımızda fırsatını bulduğu zaman donumuza kadar alacak kapasitede insanlar varken bu masumları bu şekilde deşifre etmek bence yanlış..Değiştirme çabası içine girin diyorum ama bu siyaset gibi bir olay neresinden tutarsanız tutun kesin bir pisliğe bulaşırsınız bu ülkede..

Konuşursak yanlış olur konuşmazsak bu şekilde masum bir kaldırım gaspçısı yanar yazık değilmi abi ya..

Adamı sevmem gerçi ama Cem efendinin lafı bu tarz durumlara cuk oturuyo..

Kesin ve net bir yöntemi var aslında Eğitim Şart..

Köyden yarın geldim ve burası Türkiye gayet normal bunlar olaylarını aşarsak o zaman çözdük bu durumları demektir....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mesele ceza yemesi değil ki mesele zihniyet. adamların umrunda mı ceza ? 62 lira ceza mı Allah Aşkına yap 500 tl bak ne oluyor eksiklik bizde var hala

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı