+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
İstanbul / Kaldırımın çıkışını gasp eden biri daha!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ,
    Mevcut ceza oranları caydırıcı değil.
    Haklısınız cezaların limiti artmalı .

Vurdum duymaz adam.Engelli insanlar böyle insanların aklına bile gelmez....

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kardeşim adamın yaptığı kabalığın ve insanlık yüzkarasının alası, iyi de Allah aşkına bu ülkede polis nerede? polis ne iş yapar? neden o aracın sahibine ceza yazmaz. neden o aracı oradan kaldırmaz bunu anlayamıyorum.

Murat bey resim için tşkler izninle bu resmi 20 gün sora üniversitede sunumumda kullanmak isterim ve aldım.

arkadaşlar bunun gibiler her yerde var mesela ben inerken aracım kaymış gibi yapıyom kapısını boydan boya çiziyom bir daha koymuyor
    Konu Cümle Mühendisi tarafından değiştirilmiştir (29.12-2010 Saat 17:38 ).

elimizdeki resimleri trafik şube müdürlüğüne mail atsak acaba plakalardan belli olan araçlara bir cezai uygulama olabilirmi ?

katılıyorum karbeyaz09 arkadasıma
    cezaların biraz daha caydırıcı olması lazimki boyle dusuncesiz, duyarsız insanlara ders olması adına...
    bireysel uyarılarımızda cok önemli bence.gördügümüz heryerde utanmadan sıkılmadan konusmalıyız boyle insanlarla.
    farkındalık yaratalım birazcıkta olsa. cunki yazikki bu ülkede keşfedilmeyi beklemek olmuyor .
    bizler kendimizi varlıgımızı göstermeliyiz gerek sözlü gerekse yasal uyarılarla ve ifadelerle..

ben de çoğu ilçelerde ki kaldırımların ortasına ağaç dikilmesini anlamış değilim hadi aracını bırakan birey.ama belediyelerin sözüm ona ağaçlandırma adı altında yolumuza barikat koymasına bi anlam veremiyorum.çoğu kaldırımda caddeden yürümek zorunda kalıyoruz..tabi dükkanlarının önüne tezgaz koyan esnafları konuşmak bile istemiyorum.buna ayrı bir başlık açılması gerek....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    burası bizim mahalle istanbuldaki bendede akülü araç var bunlar yüzünden caddenin ortasından araçlarla birlikte gidiyorum

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı