İstanbul / Kaldırımın çıkışını gasp eden biri daha!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.04-2010 13:46
,
Mevcut ceza oranları caydırıcı değil.
Haklısınız cezaların limiti artmalı .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.04-2010 09:32
Vurdum duymaz adam.Engelli insanlar böyle insanların aklına bile gelmez....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.05-2010 16:23
kardeşim adamın yaptığı kabalığın ve insanlık yüzkarasının alası, iyi de Allah aşkına bu ülkede polis nerede? polis ne iş yapar? neden o aracın sahibine ceza yazmaz. neden o aracı oradan kaldırmaz bunu anlayamıyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.05-2010 16:12
Murat bey resim için tşkler izninle bu resmi 20 gün sora üniversitede sunumumda kullanmak isterim ve aldım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.12-2010 16:52
arkadaşlar bunun gibiler her yerde var mesela ben inerken aracım kaymış gibi yapıyom kapısını boydan boya çiziyom bir daha koymuyor
Konu Cümle Mühendisi tarafından değiştirilmiştir (29.12-2010 Saat 17:38 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.05-2011 10:16
elimizdeki resimleri trafik şube müdürlüğüne mail atsak acaba plakalardan belli olan araçlara bir cezai uygulama olabilirmi ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.05-2011 15:05
katılıyorum karbeyaz09 arkadasıma
cezaların biraz daha caydırıcı olması lazimki boyle dusuncesiz, duyarsız insanlara ders olması adına...
bireysel uyarılarımızda cok önemli bence.gördügümüz heryerde utanmadan sıkılmadan konusmalıyız boyle insanlarla.
farkındalık yaratalım birazcıkta olsa. cunki yazikki bu ülkede keşfedilmeyi beklemek olmuyor .
bizler kendimizi varlıgımızı göstermeliyiz gerek sözlü gerekse yasal uyarılarla ve ifadelerle..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.05-2011 12:43
ben de çoğu ilçelerde ki kaldırımların ortasına ağaç dikilmesini anlamış değilim
hadi aracını bırakan birey.ama belediyelerin sözüm ona ağaçlandırma adı altında yolumuza barikat koymasına bi anlam veremiyorum.çoğu kaldırımda caddeden yürümek zorunda kalıyoruz..tabi dükkanlarının önüne tezgaz koyan esnafları konuşmak bile istemiyorum.buna ayrı bir başlık açılması gerek....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.08-2011 00:45
burası bizim mahalle istanbuldaki bendede akülü araç var bunlar yüzünden caddenin ortasından araçlarla birlikte gidiyorum
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları