ENGEL TANIMAM :
Kusura bakmada kimi eğiteceksin bunlar zaten eğitimden kaçtılar en son hangi sirkti hatırlamıyorum![]()
|
|
|
|
ENGEL TANIMAM :
Kusura bakmada kimi eğiteceksin bunlar zaten eğitimden kaçtılar en son hangi sirkti hatırlamıyorum![]()
Eskişehir Belediyesini Tebrik ediyorum...
Eskişehiremi taşınsak acaba demeden geçmiyorum.....![]()
bakalım o adam onun ne rampası olduğunu biliyormu birde o tarafı var.zaten rampa demeye bin şahit ister sanki kaldırımı biraz kırmışlar gibi bir görüntüsü var.engelli park yeri gibi tabela olsa dicem ama oda bi işe yaramaz gibime geliyor malesef ki
ben bu konuyu kac kez yazacaktım yazamadım bızım elazıgdada oyle ve bır turlu cozum bulanımıyor
merhaba arkadaşlar ben her seferinde böyle bir durumla karşılaştığımda güzel bir not yazıp sileceklere iliştiriyorum ne kadar faydalı olur bilmem ama enazından o anki öfkemi dile getirebiliyorum tavsiye ederim![]()
Bu tarz sorunları her zaman görmekteyim. Çarşıya gittiğimde engelli araç parklarında normal arabalar parketmiş, alışveriş merkezlerinde keza aynı durum söz konusu. Haklarımızı suistimal eden, empati kuramayan bu şahsiyetleri kınıyor ve acıyorum. Polise ilettiğimde ise cevap "N'apalım dinlemiyorlar, sende git başka yere çek aracını" oluyorYurdumdan gülünç manzaralar.
konuyu yeni gördüm vallahi ne diyeyim önce resmini çekmişsin ondan sonra çiz geç arabayı. bi hak da iddia edemez. ben öyle yapıyorum şahsen![]()
dr.weaver;
sen benim yaptığımı yap çiz geç arabayı.sıkıyosa dava etsin![]()
Çözümmü arıyorsunuz, insanlar sadece kendilerini (ki ona krallığını diyenlerde var) düşünmeyi bıraktığı an engel filan kalmaz ortada. Bu 3 5 insanın dikkat etmesiyle olacak iş değil, nefes alan her insan ne zaman kendini düşündüğü kadar başka insanları da düşünme inceliğini gösterirse.. Kim bilir belki farkında olmadan bizde birilerini incitecek şeyler yapıyoruzdur..