+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1 2 3 4
Toplam 55 mesajın 46-55 arasındakiler
Ankara / Rampa önüne park eden düşüncesiz bir araç sahibi

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart rampa nedir

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    rampa yapanlar malzeme gitmesin diye kısa tutuyorlar o zamanda dik oluyor bir rampa standardı olmalı.rampa yanına park yapılmaz levhası veya resim konabilir ayrıca sürücü eğitimine rampa konularak öğrenmeleri sağlanır.

ENGEL TANIMAM :

Kusura bakmada kimi eğiteceksin bunlar zaten eğitimden kaçtılar en son hangi sirkti hatırlamıyorum

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Eskişehir Belediyesini Tebrik ediyorum...
    Eskişehiremi taşınsak acaba demeden geçmiyorum.....

bakalım o adam onun ne rampası olduğunu biliyormu birde o tarafı var.zaten rampa demeye bin şahit ister sanki kaldırımı biraz kırmışlar gibi bir görüntüsü var.engelli park yeri gibi tabela olsa dicem ama oda bi işe yaramaz gibime geliyor malesef ki

ben bu konuyu kac kez yazacaktım yazamadım bızım elazıgdada oyle ve bır turlu cozum bulanımıyor

merhaba arkadaşlar ben her seferinde böyle bir durumla karşılaştığımda güzel bir not yazıp sileceklere iliştiriyorum ne kadar faydalı olur bilmem ama enazından o anki öfkemi dile getirebiliyorum tavsiye ederim

Bu tarz sorunları her zaman görmekteyim. Çarşıya gittiğimde engelli araç parklarında normal arabalar parketmiş, alışveriş merkezlerinde keza aynı durum söz konusu. Haklarımızı suistimal eden, empati kuramayan bu şahsiyetleri kınıyor ve acıyorum. Polise ilettiğimde ise cevap "N'apalım dinlemiyorlar, sende git başka yere çek aracını" oluyor Yurdumdan gülünç manzaralar.

konuyu yeni gördüm vallahi ne diyeyim önce resmini çekmişsin ondan sonra çiz geç arabayı. bi hak da iddia edemez. ben öyle yapıyorum şahsen

dr.weaver;

sen benim yaptığımı yap çiz geç arabayı.sıkıyosa dava etsin

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Çözümmü arıyorsunuz, insanlar sadece kendilerini (ki ona krallığını diyenlerde var) düşünmeyi bıraktığı an engel filan kalmaz ortada. Bu 3 5 insanın dikkat etmesiyle olacak iş değil, nefes alan her insan ne zaman kendini düşündüğü kadar başka insanları da düşünme inceliğini gösterirse.. Kim bilir belki farkında olmadan bizde birilerini incitecek şeyler yapıyoruzdur..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1 2 3 4

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı