+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 29 mesajın 1-15 arasındakiler
Silifke / Engellilere ait park yerinin ihlali

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Silifke / Engellilere ait park yerinin ihlali

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    geçerken sık sık görüyorum. engelli parkyerinin engelsiz sürücüler tarafından ihlal edildiğini... işte onlardan sadece bir tanesi...

ne kadar bilinçsiz bir toplumda yaşadığımızın kanıtı.ne diyelim...engelliyken engelleniyorsun.mağdurken mağdur ediliyorsun....bu arada halkımız bu kadar düşüncesizken bizim trafik polislerimiz nerde acaba?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Arkadaşım güzel bir kanıt bulmuşsun. İşte bizim toplumumuzun bilinçli bir toplum olmadığının bir göstergesi diye nitelendiriyorum.

Parapleji hemşom,sen de biliyorsun aynısının daha da trajedik bir versiyonu da benim başımda!...
    Mersin merkezde yaşıyorum,her sabah işe gitmek için veya her akşam iş dönüşü evime girmek için akülü sandalyemle apartmanımızın girişinde beklemek zorunda kalıyorum,evime giremiyorum!!! Apartman girişinde rampanın üstüne kadar çıkarak park ediyor kocaman arabalar,utanmasalar apartman kapısından içeri girecekler!!!!Apartman dışkapısının önündeki park edilmiş aracın sahibini bulabilmek ve aracını çekmesini beklemekkk!!!!Ki benim evim hastaneye çok yakın çarşının ortası merkezi bir yer olduğu için aracın sahibini bulabilmek zaten büyük bir işkence!!!Bu ne duyarsızlık bu ne vicdansızlıktır anlamıyorum ben!!!Kendi evime giremiyorum,kendi yaptırdığım rampayı kullanamıyorum,sanki apartmanımızın önü otopark mübarek,yan yana arabalar diziliyor,aralarından geçecek bir yer bile bulamıyorum,Uyarı levhaları,ikazlar,yazılar hiç biri kar etmiyor,her sabah her akşam aynı sıkıntıyı çileyi çekiyorum!!!!Şeytan diyor ki,çizzzz arabalarını!!!!

Üye
    Son Giriş
    24.01-2012
    Saat
    09:01
    Yaşadığı Yer
    Ankara- Çiğdem Mah.
    Blog Mesajları
    3

İPEKEZGİ arkadaşim aşadaki resimde ki gibi mantar baba koydurursan bir daha park edemezler.....

İskender kardeş,öneriniz için teşekkürler ama mersinin merkezi bir yeri,işlek bir mahalle,çalarlar durmaz ki..Demirden olsa yine çalar götürürler!..Resimdeki evde ne güzelmiş de mi tam bizlik,keşke şöyle evimiz olsa müstakil bahçeli,ne güzel olurdu...

abi çok güzel bir çözüm bulmuşsun inşallah işe yarar...

Üye
    Son Giriş
    24.01-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara- Çiğdem Mah.
    Blog Mesajları
    3

Arkadaşim İPEKEZGİ, bu mantar babalar yere monteli ve plastik. Dübelleri çikarmak için baya uğraşmak lazim. Satsan para etmezler...Ayrica evim bir sitede, 11 katli ve ben 10. katta oturuyorum. Siteye asıl giriş başka yerden ve 18 basamakli. Bu rampayi yapmak için bir ay mücadele verdim. Ama şu anda site sakinlerinin hepsi memnun. Merdiven çikamayan yaşlisida bu rampayı kullanıyor....

Peki bu mantarları nerede bulabilirim ben...?

Üye
    Son Giriş
    24.01-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara- Çiğdem Mah.
    Blog Mesajları
    3

İşte zor olan kisim bu. Ben Ankara Büyükşehir belediyesine yaptirttim. Sizde bulunduğunuz Belediyeye başvurun. İnşallah vardir ve yaparlarda bu dertten kurtulursunuz.....

Not: Seçim arifesindeyiz hemen başvurun bence....

Teşekkür ederim,şansımı deneyeceğim...

Arkadaşım İskender mücadeleniz gerçekten iyi bir sonuç vermiş.
    Vermiş olduğunuz örmek mücadeleden dolayıda sizi tebrik ediyorum...

Aynı sorunu İstanbul'daki evimizin karşısında bulunan, benim de akülü aracım için kullandığım komşumuza ait kapalı garajın önünde yaşamaktayım. Düşüncesiz ve umursamaz insanların varlığı nedeniyle çoğu kez sorun yaşıyorum.

Bugün belediye başkanının cep numarasını buldum ve kendisini aradım,Evime giremediğimi rampanın önüne arabaların parkettiğini anlattım.Sağolsun rampanın önüne arabaların parketmesine engel olacak kocaman saksılar getirtti.Sorun çözüldü... İskender abi bu fikri verdiğin için sana çok teşekkür ederim.Mersin Akdeniz Belediyesine de çok teşekkür ediyorum...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Herzmana bıkmadan usanmadan sorunlarımızın peşinden koşmalıyız.
    Asla ilgilenmezler falan diye düşünmemek lazım.
    Sorunun halledilmesine sevindim ipek üstad.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı