Silifke / Engellilere ait park yerinin ihlali
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.02-2009 20:26
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.02-2009 22:33
ne kadar bilinçsiz bir toplumda yaşadığımızın kanıtı.ne diyelim...engelliyken engelleniyorsun.mağdurken mağdur ediliyorsun....bu arada halkımız bu kadar düşüncesizken bizim trafik polislerimiz nerde acaba?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.02-2009 22:48
Arkadaşım güzel bir kanıt bulmuşsun. İşte bizim toplumumuzun bilinçli bir toplum olmadığının bir göstergesi diye nitelendiriyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2009 18:24
Parapleji hemşom,sen de biliyorsun aynısının daha da trajedik bir versiyonu da benim başımda!...
Mersin merkezde yaşıyorum,her sabah işe gitmek için veya her akşam iş dönüşü evime girmek için akülü sandalyemle apartmanımızın girişinde beklemek zorunda kalıyorum,evime giremiyorum!!! Apartman girişinde rampanın üstüne kadar çıkarak park ediyor kocaman arabalar,utanmasalar apartman kapısından içeri girecekler!!!!
Apartman dışkapısının önündeki park edilmiş aracın sahibini bulabilmek ve aracını çekmesini beklemekkk!!!!Ki benim evim hastaneye çok yakın çarşının ortası merkezi bir yer olduğu için aracın sahibini bulabilmek zaten büyük bir işkence!!!Bu ne duyarsızlık bu ne vicdansızlıktır anlamıyorum ben!!!Kendi evime giremiyorum,kendi yaptırdığım rampayı kullanamıyorum,sanki apartmanımızın önü otopark mübarek,yan yana arabalar diziliyor,aralarından geçecek bir yer bile bulamıyorum,Uyarı levhaları,ikazlar,yazılar hiç biri kar etmiyor,her sabah her akşam aynı sıkıntıyı çileyi çekiyorum!!!!
Şeytan diyor ki,çizzzz arabalarını!!!!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 18:36
İPEKEZGİ arkadaşim aşadaki resimde ki gibi mantar baba koydurursan bir daha park edemezler.....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 22:40
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 22:42
abi çok güzel bir çözüm bulmuşsun inşallah işe yarar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 22:55
Arkadaşim İPEKEZGİ, bu mantar babalar yere monteli ve plastik. Dübelleri çikarmak için baya uğraşmak lazim. Satsan para etmezler...Ayrica evim bir sitede, 11 katli ve ben 10. katta oturuyorum. Siteye asıl giriş başka yerden ve 18 basamakli. Bu rampayi yapmak için bir ay mücadele verdim. Ama şu anda site sakinlerinin hepsi memnun. Merdiven çikamayan yaşlisida bu rampayı kullanıyor....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 23:02
Peki bu mantarları nerede bulabilirim ben...?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 23:06
İşte zor olan kisim bu. Ben Ankara Büyükşehir belediyesine yaptirttim. Sizde bulunduğunuz Belediyeye başvurun. İnşallah vardir ve yaparlarda bu dertten kurtulursunuz.....
Not: Seçim arifesindeyiz hemen başvurun bence....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 23:17
Teşekkür ederim,şansımı deneyeceğim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 23:32
Arkadaşım İskender mücadeleniz gerçekten iyi bir sonuç vermiş.
Vermiş olduğunuz örmek mücadeleden dolayıda sizi tebrik ediyorum...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.02-2009 12:04
Aynı sorunu İstanbul'daki evimizin karşısında bulunan, benim de akülü aracım için kullandığım komşumuza ait kapalı garajın önünde yaşamaktayım. Düşüncesiz ve umursamaz insanların varlığı nedeniyle çoğu kez sorun yaşıyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.02-2009 17:44
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.02-2009 17:55
Herzmana bıkmadan usanmadan sorunlarımızın peşinden koşmalıyız.
Asla ilgilenmezler falan diye düşünmemek lazım.
Sorunun halledilmesine sevindim ipek üstad.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları