+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 27 mesajın 1-15 arasındakiler
Bursa / Engelliler asansöründe mahsur kalan engelsizler!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Bursa / Engelliler asansöründe mahsur kalan engelsizler!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar

keseceksin bir kaç kişiye cezayı bak bir daha biniyorlar mı? yaptırım varsa kural da vardır... ha yaptırım yoksa herkes kendi etik düşüncesi çerçevesinde o asansörleri kullanacak ya da kullanmaycak, bunun önüne geçemezsiniz..

geçenlerde şehir dışından istanbul'a gelen arkadaşlarımızla taksim metroda engelli asansörü ile çıkalım yukarı dedik, asansörün önü ana baba günü.. bizi görenler öncelik bize ait diye yol verdiler.. bu da güzel bir gelişme, ne diyelim..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Beyin özürlülüler(!) azalmadıkça bu işlerin sonu gelmez.

Üye
    Son Giriş
    24.01-2012
    Saat
    09:01
    Yaşadığı Yer
    Ankara- Çiğdem Mah.
    Blog Mesajları
    3

İsyan edesim geliyor..... Miğdem bunalıyor...

20 dakika geç gidiyomuş şirketine yazık ! o karıyı elime geçirsem neler yapacağımı tahmin bile edemiyorum kusura bakmayın çok sinirliyim bu konuda. kimse kimsenin zamanını çalamaz

Trajikomik bir durum yaaa!...Yürüyen merdiven olmasına rağmen bu kadar duyarsızlık!...Bir de dalga geçer gibi ''işleyen demir...'' benzetmesi!...
    Cezai bir yaptırım olmazsa,engelli otoparklarımızı da,rampalarımızı da asansörlerimizi de daha çooookkk gaspederler!...

Bizim insanlarımızın bu kadar duyarsızlığı. Oysa iki adım yürümemeyi kendilerine kar zannedenlerin hüsranı.

Üye
    Son Giriş
    22.05-2012
    Saat
    20:13
    Yaşadığı Yer
    Kalbimin attığı yerdeyim..
    Blog Mesajları
    6

Hem üzücü hemde insanlarımızın halen bilinçli olmadıklarının göstergesi..Yazık..Çok yazık...

Engelli asansörüne "işleyen demir parıldar" diye biniyormuş vatandaşlarımız.Biz de ne kadar kötü niyetliyiz
    Ankara/Kızılay metrosunda,mağazalara engelli asansörleriyle eşya taşıyorlardı,ben hiç şaşırmadım

) iyi olmus vatandasa kalin bozulsun asansor hatta 24 saat o karanlik asansorun
    icinde kalin tikanin ... yasli hamile insanlar icin birsey demiyorum onlar haric

Güzel bir paylaşım gerçekten. İnsanlarımızın bu konuda ki duyarsızlıkları bir kez daha görüntülü olarak ıspatlanmıştır.

Evet çok traji komik, fakat bu tamamı ile kültür seviyesi ile alakalı bir durum istediğin kadar cezai mueyide uygula yurdumun insanı yine yapacağını yapar.

utanma ne gezer o ahlaksizlarda insan olmanin yeri yurdu yok gordugumuz gibi
    ben ingilterede yasiyorum burada engelliler icin diye bir tabela koyacaklarda
    vatandas gelecek binecek...

O kişiye ''asansörümü aldın engelimi de almak ister misin'' demek isterdim...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar Koskoca Ege Üniversitesinde Tuvalete giricem tuvalet dolu çaldım bekledim önünde kapı açıldı sağlam biri dedimki engelli tuvaletinde senin ne işin var kardeşim sen engellimisin dedim o kadar kızdımki neredeyse dövücektim adamı bu ne utanmazlıktırki bu üniversiteye her gidişimde engelli tuvaletinde mutlaka bir sağlam bulurum.Tam bir rezalet ve kepazelik başka birşey değil.Aynı yerde Hem erkek hem bayan tuvaletide var yani.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı