+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1 2 3 4 SonSon
Toplam 47 mesajın 31-45 arasındakiler
Rize fotoğrafları

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ali Bey merhaba..Benim memlekette Gümüşhane.Trabzon'u gezdim fakat Rize tarafına geçmek nasip olmadı.En son Akçabat'ta köfte yemiştik .Kalın sağlıcakla...

Standart .

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: CEREN Mesajı Gör
    Bir arkadaşım 1 haftalık karadeniz turuna katılmış , oaralrı anlata anlata bitirememişti.."Hayatımda görmediğim kadar güzel yerler "diye bahsetmişti..
    Bu fotoğraflara bakınca onun ne demek istediğini çok daha iyi anlıyorum...
    Çoook güzel resimler..çook güzel yerler...
    Hani derler ya "Ömre ömür katar " işte öyle...
    Ceren çok güzel özetlemişsin hakikaten Ömre ömür katacak kadar güzeldir Doğu Karadeniz. Bunlar benim çektiğim resimler. İnş sizde gidip görme şansına sahip olursunuz..

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ahmedd29 Mesajı Gör
    Ali Bey merhaba..Benim memlekette Gümüşhane.Trabzon'u gezdim fakat Rize tarafına geçmek nasip olmadı.En son Akçabat'ta köfte yemiştik .Kalın sağlıcakla...
    Ahmet bey slm memnun oldum evet bayburt yakın tabiki oraları gezip görme şansınız yüksek. Ama size şunu söyleyebilirim tam sınırdan dönmüşsünüz Akçaabat/Trabzon ve gel geri dön olacak şeymi İnş. bir gün Yeşil Rize,mizide ziyaret edersiniz. Biliyorsunuzdur Dünyada Yeşilin bu kadar yoğun olduğu iki yer var birisi İsviçre/Alpler ikinciside Türkiye/Rize... Sağlıklı Huzurlu Mutlu Günler Dilerim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Resimler muhteşem.. Karadeniz mutlaka görmek istiyorum ama bir türlü kıslet olup gidemedim.. O doğa o yeşillik ve en güzeli o yayla evleri çok hoşuma gidiyor.. İnsanın ömrüne ömür katar gerçekten ne stres kalır ne dert herşeyden uzaklaşır insan o ortamda herhalde.. Eh çayıda sevdiğime göre bu resimleri bardağımdaki çayın kokusunu alarak izliyorum şimdilik.. İnşallah günün birinde o yeşilliğin içinde bir çay keyfi yapacağım..

Baskan53 paylaşıma teşekkürler harika yerler...
    Doğayla içiçe yeşilin bu kadar hakim olduğu yer

Yeşil ile mavinin buluştuğu güzel yerleri henüz görmedim ama fotoğraflarla bile harika bir yer olduğu belli oluyor.
    Teşekkürler arkadaşım

Standart .

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Mediha Mesajı Gör
    Resimler muhteşem.. Karadeniz mutlaka görmek istiyorum ama bir türlü kıslet olup gidemedim.. O doğa o yeşillik ve en güzeli o yayla evleri çok hoşuma gidiyor.. İnsanın ömrüne ömür katar gerçekten ne stres kalır ne dert herşeyden uzaklaşır insan o ortamda herhalde.. Eh çayıda sevdiğime göre bu resimleri bardağımdaki çayın kokusunu alarak izliyorum şimdilik.. İnşallah günün birinde o yeşilliğin içinde bir çay keyfi yapacağım..
    Mediha hanım son derece haklısınız emin olun 0 stres ben gidince Tansiyon ve Anti depresyon haplarını almıyorum orada ihtiyacım olmuyor inanın. Sadece resimler değil Rize'nin her yeri muhteşemdir Umarım gidiP görme fırsatınız olur. Siz çayı birde orada için ah ahhh

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: melike Mesajı Gör
    Baskan53 paylaşıma teşekkürler harika yerler...
    Doğayla içiçe yeşilin bu kadar hakim olduğu yer
    Rica ederim Melike lafı olmaz, beğendiyseniz ne mutlu bana...

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: eshat Mesajı Gör
    Yeşil ile mavinin buluştuğu güzel yerleri henüz görmedim ama fotoğraflarla bile harika bir yer olduğu belli oluyor.
    Teşekkürler arkadaşım

Eshat kardeşim tam,da dediğin gibi yeşil ve mavi Zaten ÇaykurRize spor,un rengide Yeşil/Mavi,dir Umarım görme fırsatın olur oraları.. tşk.

bu nasıl bir güzellik muhakkak görmem gerek orayı.
    Konu nasibegül tarafından değiştirilmiştir (31.01-2012 Saat 15:11 ). Gerekçe: yanlış yazdım

ülkemizin her yeri ayrı bir güzel ama Rize bir başka güzel temiz havası ,şelalelerden akan mis gibi temiz suyu Ayderin ,Kaçkar Dağlarının bol oksijeni insan aldıkça hayattamıyım acaba demekten kendini alamıyor.ordan Ankaraya geldiğimde nefes alamadığımı hissetmiştimşimdi resimleri görünce orada olmak istedim

Nasibe hanım inş nasip olur'da görürsünüz..

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: yasemin sena Mesajı Gör
    ülkemizin her yeri ayrı bir güzel ama Rize bir başka güzel temiz havası ,şelalelerden akan mis gibi temiz suyu Ayderin ,Kaçkar Dağlarının bol oksijeni insan aldıkça hayattamıyım acaba demekten kendini alamıyor.ordan Ankaraya geldiğimde nefes alamadığımı hissetmiştimşimdi resimleri görünce orada olmak istedim
    Size katılmamak mümkün değil...

yeşilin her tonu orda sanırım umarım görmek nasip olur bizde oraları

Valla Karadeniz'li olmamara rağmen tekrardan düşünüyorum Karadeniz turu yapmayı.O doğayı,o yeşilliği gördüğü an insanın içi açılıyor,oksijenli temiz havasını içine çekerek derinden insanın bi ohhh çekesi geliyor.heleki sabahları,yataktan ilk kalkıyorsun, bi evin önün çıkıyorsun hava nasıl diye bakıyorsun ya,offf o keyif daha başka,kuşlar cik cik cik,tavuklar üüürüüü oh ne güzel ne güzel....gitmeyenlere tavsiyem olur, bi Karadeniz turu yapın derim ..
    Canım memleketim özledim ya havasını suyunu

) bir başkadır benim memleketim ( bende trabzon of işçesindenim (: )

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: RAVZA54 Mesajı Gör
    ) bir başkadır benim memleketim ( bende trabzon of işçesindenim (: )
    heheee ofli varken bana söz düşmez nede olsa direkAllah,a bağlısınız

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bende of tanım, uzun senedir köye gidemedim ,resimlere bakarak avunuyorum.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı