Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 8 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 108 mesajın 1-15 arasındakiler
Eylül ayı bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Eylül ayı bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    7 Eylül Güncel:

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ozkanfb1987 Mesajı Gör
    Yatmayan iller 0312 312 55 58 arasın Ali beyi istesin. Bakım maaşı için aradık diyin. Cepden vs arayın. Başbakanın kesin emri varmış. Ali bey bu işle ilgileniyor sabah istanbulu yatırın diye emir vermiş istanbul az sonra ona dönecekmiş.
    Didik didik ediyorum diyor. 16 İl yatmadı diyor. Hepsiyle ilgileniyoruz hepsini arıyorum diyor. Yatırmayan illerde büyük olay olacak. O kişileri görevden alacakmış. Hemen yine arıyorum dedi.

Bu maaşı yatırmak çok zor olduğu için ayın 2sinde hepsine yolladık diyor.
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hüseyin yılmaz Mesajı Gör
    EVDE BAKIM HİZMETİ ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU:

"Eylül/2010 ayında yapılacak evde bakım hizmeti ödemelerine ilişkin ödenekler 02 Eylül 2010 tarihinde İl Müdürlüklerinin hesabına gönderilmiştir.
    Özürlü yakınlarının mağdur edilmemesi amacıyla gönderilen ödeneklerin en geç 07 Eylül 2010 günü mesai saati sonuna kadar özürlü yakınlarının hesaplarına aktarılması için gerekli her türlü önlemin alınması gerekmektedir."

arkadaşlar eylül ayı bakım aylıklarının illerini ve tutarlarını yazarsınız sevinirim

arkadaşlar shçek in sitesine baktım eylül evde bakım parası bayramdan önce ödenecek selamlar

EVDE BAKIM HİZMETİ ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU :

Eylül/2010 ayında yapılacak evde bakım hizmeti ödemelerine ilişkin ödenekler 02/09/2010 tarihinde İl Müdürlüklerinin hesabına gönderilmiştir.
    Özürlü yakınlarının mağdur edilmemesi amacıyla gönderilen ödeneklerin en geç 07/09/2010 günü mesai saati sonuna kadar özürlü yakınlarının hesaplarına aktarılması için gerekli her türlü önlemin alınması gerekmektedir.

Standart Maaşlar

hayırlı uğurlu olsun dostlar, bayramda parasız değiliz inşallah selamlar..

Evet kardeşim bütün heryere ayın 7 sine kadar paraların yatırılması için talimat verilmiş

Daha ağustosu çekmedim keşke her ay referandum olsa la

Ağabeyimin evde bakım ücretini annem alıyor ve her ayın birinde gidip çekiyoruz. Bu ayınkini de bir eylülde çektik. Neden bazı arkadaşlar çok geç çekiyor, anlamadım? Bu bahsedilen başka bir parasal hak mı yoksa?

Hiç aklım kesmiyor ama hadi bakalım hayırlısı yatınca görürüz.bazı iller taaa ay sonu alıyordu.mesela Adana gibi.26 sından sonra hep alınıyordu.tutupda ay başında verecekleri!!!!!!görecegiz..Alan iller yazsın bakalım

Bayram için genelde böyle özel düzenlemeler yapılır. Hükümetin bayrama özel tutumu bu yönde yıllardır Çoğu kurum da bayrama özel davranmaya özen gosterior. Gerçi bi de bayram hediyesi düşünseler diycem de butçeyi sarsar bu.
    Neyse bayrama özel bir hediyeyi de biz düşünürüz olmazsa

çok iyide .bakim maaşini ayın 20 sinden sonra aliyorduk .şimdi ayın ilk haftası alirsak.gelecek ay yine 20 sinden sonra verilirse.hesaplar altüst olacak.üç aylıgı alacaz nasilsa,bakim maaşinida yine eskisi gibi 20 sinde almak daha uygun olacak kanımca.
    saglicakla

güle güle kulanın ALLAH azınızın tadını bozmasın

keşke öle bi iyilik yapsalar ama sanmıyorum ya ayın 3 ü geldi hala pek fazla alan il yok yetiştiremezler bence ama yinede hayırlı görcez alanlar yazsın bakam

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    womanizer;

ne alaka ya bısey bayram sıkıntı yasanmasın dıye bıseyler alınsın verılsın 2022 aylıkları bıle odendı oyle seyı dusunen kısı emeklılerın parasını dagıtırdı ortada hakları olan paraları yok

ekim ayındada kasım 1 nınde yatarsa hıc sasmayın hehehe

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 8 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı