+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 20 mesajın 1-15 arasındakiler
Seyyar Tutunma Barı Yapılabilir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Seyyar Tutunma Barı Yapılabilir mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar. Lütfen bu sorduğum şeye gülmeyin Geçen gittiğim bir HASTANEDE yapılmış olan 2 adet engelli tuvaletinde de tutunma barı olmaması ve hatta bir tanesine sandalyemin girmiyor olması tam anlamıyla kafayı attırdı bende. Böyle birşey olur mu demeyin, oluyor...oldu.

Ben de başladım zihnisinir projeleri yaratmaya. Tuvaletlerde kullandığımız tutunma barlarını seyyar bir şekilde yapamazmıyız acaba? Yapılsa sağlam olur mu ki onu da bilmiyorum ama kafayı yiyecem artık. Şu ülke bize uymuyorsa biz onu bir şekle sokmak zorunda kalıyoruz ve bir çözüm bulmak lazım. Ben evime kitlenmek istemiyorum. Yeter artık. (Ha o hastaneyi uyar, yaptır derseniz yapacağım elbet ama böyle sorun tek bir mekanda değil ki) Tutunma barı olmayan bir yerde çamaşır makinesi kullanmıştım biraz düşünsek mantıklı birşey buluruz bence bunun gibi. Biliyorum biraz komik birşey bu yazdıklarım ama bi çözüm bulmak lazım

Bu arada aklıma gelen bir fikri de paylaşayım. Walker'ın dibine çimentodan bir zemin yapılsa olabilir mi acaba

Yani şimdi böyle bir şeye niye gülelim....

Kamu kuruluşlarında özürlülere yönelik düzenleme yapılması zorunluluğu getirileli neredeyse 15 sene oluyor.

Gülünecek biri varsa bunu hala yerine getirmemiş olan yöneticilerdir.

Tutunma barının taşınabilir olanı nasıl olur bilmiyorum. Belki bir tarafı açık, birbirine geçmeli 4 ayaklı bir şey olabilir. Yani büyükçe bir walker gibi... Eğer ayak aralıkları 70-80cm olursa oldukça dengeli durur. Ama her seferinde birbirine monte etmek ve sökmek gerekecektir. Biraz düşünmek lazım üstünde.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Arkadaşım işte sana tam istediğin gibi bir ürün ;

fırsatalem : Helping Handle Vakumlu Banyo Tutacağı
    Ucuzshop - Grab bar Vakumlu Banyo Destek Tutacağı

Portatif , çantana at yanında taşı . Fiyatı da uçuk değil

HAkikaten bu güzel bir şeymiş.... acaba yeterince güçlü tutuyor mu?

aaa gerçekten de süper. fotoğrafını hep görüyordum ama sabit bir ürün zannediyordum. ben bunu hemen sipariş edicem. deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. çok teşekkürler

Helping Handle

Benzer bir çok video var

Adam teknesine merdiven gibi dizmiş tırmanıyordu bir tanesinde Vallaha nasıl teşekkür etsem az. Fiyatı da acayip iyi. 2 adet sipariş verdim gittigidiyor üzerinden yakında deneyimleyeceğim

Sevindim Deneyimlerini buradan paylaş bizlerle.

Tekrar merhaba. Sipariş ettiğim ürün bugün geldi. İlk görüşte çok profesyonel bir ürün değilmiş gibi geldi ancak daha sonra nasıl kullanılması gerektiğini gördükçe memnun kaldığımı söyleyebilirim. Banyo fayansında daha iyi iş görüyor. Normal duvarda ise pek iyi olduğunu söyleyemem. Kullanacak olanlara fayans ve benzeri kaygan zemin dışında tavsiye etmem. Kendi evimde tutunma barı olmasına rağmen bugün 2 sefer de bu ürün ile geçiş sağladım. Eskisine göre daha temkinli hareket ediyorum tabi ki ama hiçbir sorun çıkmadı. Yarın öbürgün dışarıda denemek için sabırsızlanıyorum açıkcası Sağa sola pek çok mail attım geçen gün yapın şu tuvaletleri kaldırımları diye. Yaparlarsa ne ala ama yapmazlarsa da biz de bir şekilde başımızın çaresine bakmak durumundayız. Kısacası ürünü tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. Ben de başklarına tavsiye ediyorum ancak tekrar hatırlatıyorum kullanırken temkinli olmakta fayda var.

Pürüzlü yüzeylerde kullanımı olmaz evet, fayans gibi pürüzsüz zeminde tutuş sağlıyor .
    İşine yaraması sevindirici , mutlu oldum senin adına Yine de dikatli kullanmakta fayda var. Kaç kg yük taşıma kapasitesi varmış ?

valla onu bilemiyorum birşey yazmıyor ama benim oldukça kilolu olduğumu düşünürsek sağlam da birşey galiba

ürün çok güzel ama bu memlekette herkes malzemeden calıyor duvardaki fayansa nasıl güvenecem

o kadar da evhamlı olmamak lazım elinizle biraz kontrol edin sağlamsa sorun yok. haa dökülüyorsa o binayı zaten hemen terketmek lazım

elinizle tık tık diye fayansa vuracaksınız, ses geliyorsa mazallah dikkat

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar bende biraz bahtsız bedevi durumu var 22mm çapındaki demir 80kglık beni tartmadı ve koptu 9 metreden betona çakıldım gelde evhamlı olma

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı