+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 20 mesajın 16-20 arasındakiler
Seyyar Tutunma Barı Yapılabilir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: demirc Mesajı Gör
    arkadaşlar bende biraz bahtsız bedevi durumu var 22mm çapındaki demir 80kglık beni tartmadı ve koptu 9 metreden betona çakıldım gelde evhamlı olma
    gecmiş olsun kardes ama kul yapısına hayatta güven olmuyor kulun yaptıgı bozuldumu kırıldımı işte o zaman acizliği meydana cıkıyor

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: kantutar42 Mesajı Gör
    gecmiş olsun kardes ama kul yapısına hayatta güven olmuyor kulun yaptıgı bozuldumu kırıldımı işte o zaman acizliği meydana cıkıyor
    Ben de kul yapısına güvenmiyorum! Vakumlu zamazingolara hayatta güvenemem, kaldı ki 2 tane çelik vidayla tutsa o bar yine korkarım destek almaya.

Kardeşim isyanım var. 2012'ye geldik hala organik bir kol, bir el çıkmıyor ki fayansın üstüne nakil yaptıralım, üstelik cahil ustalar ameleler değil eğitimli doktorlar yapsın bu işi.. Klozete tek başıma geçerken tıpkı Michelangelo'nun meşhur "Adem'in yaratılışı" freskinde olduğu gibi duvarda bir el uzansa.. Hani kanlı canlı bir el. O eli tutunup destek alarak huzur ve güvenle kıçımı klozete koysam ne güzel olurdu be..
    Ardından iPad'i de alacaksın eline 2 saat koyvereceksin arkadaş, ne keyif ne keyif..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

lavaboda hareket sensörlü, kanlı canlı bir kol oyy çok ürkünç, korku filmi gibi

Hahaaa Hayal gücüne hayran kaldım kardiş. Keyfe bak W.C. maceralarından tefrika romanı çıkar senin gerçi.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sema'cım)) Roman çıkması az bile
    Dante sen iyisi tutunma barını bırak şu Antalya'daki engelli tuvaletlerine çözüm bul

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı