Seyyar Tutunma Barı Yapılabilir mi?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.01-2012 01:32

Alıntı Yapılan Kişi:
demirc
arkadaşlar bende biraz bahtsız bedevi durumu var 22mm çapındaki demir 80kglık beni tartmadı ve koptu 9 metreden betona çakıldım gelde evhamlı olma

gecmiş olsun kardes ama kul yapısına hayatta güven olmuyor kulun yaptıgı bozuldumu kırıldımı işte o zaman acizliği meydana cıkıyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.01-2012 03:46

Alıntı Yapılan Kişi:
kantutar42
gecmiş olsun kardes ama kul yapısına hayatta güven olmuyor kulun yaptıgı bozuldumu kırıldımı işte o zaman acizliği meydana cıkıyor
Ben de kul yapısına güvenmiyorum! Vakumlu zamazingolara hayatta güvenemem, kaldı ki 2 tane çelik vidayla tutsa o bar yine korkarım destek almaya.
Kardeşim isyanım var. 2012'ye geldik hala organik bir kol, bir el çıkmıyor ki fayansın üstüne nakil yaptıralım, üstelik cahil ustalar ameleler değil eğitimli doktorlar yapsın bu işi.. Klozete tek başıma geçerken tıpkı Michelangelo'nun meşhur "Adem'in yaratılışı" freskinde olduğu gibi duvarda bir el uzansa.. Hani kanlı canlı bir el. O eli tutunup destek alarak huzur ve güvenle kıçımı klozete koysam ne güzel olurdu be..
Ardından iPad'i de alacaksın eline 2 saat koyvereceksin arkadaş, ne keyif ne keyif..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.01-2012 15:44
lavaboda hareket sensörlü, kanlı canlı bir kol oyy çok ürkünç, korku filmi gibi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.01-2012 23:00
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.01-2012 22:51
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz