+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Hasta yatağı aldım. KDV'sinden muaf mıyım, hangi işlemleri yapmam gerek?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Thumbs up Hasta yatağı aldım. KDV'sinden muaf mıyım, hangi işlemleri yapmam gerek?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba başlık ta yazdığım gibi, özürlü kişinin kulana bileceği ekipman eşya program vs. kdv den
    muhaf olduğunu duydum....
    Bunların listesi varmı ?
    mesela hasta yatağı aldım mağzadan kdv indirim işlemini nasıl yapıcaz..? mağzadan mı yoksa faturasıyla bir yerden tahsilmi edicez....

tşk ederim....

kd den muaf oldugunu duydun uz ama yazisini ekleyen olurmu

doktorun yazmadigi raporun olmadigi bir seyi alamazsin vergisiz doktor yazarsada her urun icin bir sure var
    mesela isitme cihazi icin 5 yilda bir alabilcez
    bundan emekliler odemiyor ama calisanlardan kesilen katki payi var

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

anladım teşekkür ederim.....

Yahu şayet engellinin kdv'den muaf olduğu birşey sözkonusu ise, bunu satan firma direk kdv eklemeden vermesi gerekmiyor mu? Beyan ederken de gerekli belgelerinizi vermişsinizdir onları iliştirecek olup bitecek.

Ben engelliler için kdv'den muaf ürün aldım, direk faturasında görülen +kdv bölümü iptaldi. Zaten bi kere o kdv'yi bir ödeyin, cebinizden çıksın satın alırken bakın bakalım geriye alabiliyor musunuz..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    özrülünün günlük hayatını kolaylaştıran her türli Araç-Gerec kdv den muaftır bu bi kanundur.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı