+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 33 mesajın 1-15 arasındakiler
Visco yatakları hakkında bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Visco yatakları hakkında bilgisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    visco yatak almak ıstıyorum bıraz baktım med-lıne var birde my-bed var ozellıklerı ve fıyatları bırde bıze gereklı olan hangısıdır kullan arkadaslar varsa yatak dakı rahat ıyı olan hangısıyse tecrubelerını bızımle paylasırsa şimdiden teşekkurler.

Standart visko için İşbir iyidir diye biliyorum.

Kullanan arkadaşlar varsa ve deneyimlerini paylaşırsa güzel olur...

Ayrıca mybed'i de üreten spm: SPM

med-line: MED-LINE YATAK

visko love: VISCO YATAKLAR | VSKO LOVE // ONLNE SATI MAAZASI - visco yatak & yastk

Not: BANA UYGUN YATAK HANGS | VSKO LOVE // ONLNE SATI MAAZASI - visco yatak & yastk
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Halil, fuarda SPM isimli firma da vardı. Ürünlerini inceledim. Bence enfes ürünleri var. Durumunu en ince detayına kadar aktar onlara ve uygun olan yatak önerilerini al.
    Özellikle visko malzemelerine baktım... işbir'miş, yataş'mış, istikbal'miş, bence visko kalitesi spm'yle mukayese bile edilemez. SPM sahiden çok başarılı: SPM
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

cok tesekkur ederım bülent bey med-lıne dan satış yerıne gıdıp baktım uretım yerı ankara bende ankaradayım anlastık fıyat daha yatak gelmedı ıkı hafta gun verdıler.

Hayırlı olsun. Hangi modeli kaça aldın? Kullandıkça tecrübelerini bu başlığa yazarsan çok güzel olur...

daha yatak gelmedi uzerınde yatınca anlatırım visco (med_lıne.doktor yatakları navara modeli 1200 tl anlastık.sadece yatak yalnız cıft kısılık alıyorum bana öyle lazım 150 x 200 ölçü.

Halil Bey Bülent Beyin yukarda verdiği linkte de fiyatlar var med-line dediğiniz doktor serisinin cordoba ve carisma yataklarının fiyatları sizin aldığınız fiyattan baya yüksek birisi : 1 895 diğeri 1 502 kılıfsız sade fiyatları,
    nasıl oluyor şahsen bende almayı planlıyorum ama baya zor işmiş bu yatak seçmek, çeşit çok olunca acaba hata yaparmıyım olayı oluyor , visco'mu olsun yataş'mı olsun bellona'mı med line'mi işbir'mi ,
    yok altında yay var , sünger var.
    Forumları okursun visco yataklar belli bir zaman sonra çöküyor 6 ayda bir yatağı çevirmen lazım vs. vs kafamız karışık hakikaten zor işmiş yatak almak , yada benim için çok zormuş

siz navara modelini almışsınız onun da fiyatı 1,698 kendi sitesinde )

ahmet o fıyat : siz navara modelini almışsınız onun da fiyatı 1,698 kendi sitesinde ) baza başlık dahil fıyatılınkdekı fıyatlarda baza baslık dahıl sadece yatak fıyatı 1400 cordoba 1150 carısma 1200 navara

İzmir,torbalıda SPM 'nin imalathanesi var toptan ve perakende satıs yapıyor.yatakları işbirinkınden daha ıyı ve daha uygun fıyata verıyorlar.ben görüstum ya sahibiydi ya ortağı oğuz bey cok efendı bir kisi,pazarlamacı ağzıda yapmıyor.

halil bey ben almadım almayı düşünüyorum ama sitesinde ist. satış yeri yok entersan ankara ve akdeniz var zaten istesekte alamayacağız anlaşılan....

med-lıne uretım yerı ankara ıstanbulda satılmıyor telefonla baglantıya gecın yalnız ben kampanyada aldım ve kampanya bıtmış zam gelmış bıraz .

o zaman biz bellonadan viscobell yatak var onu alalım , bir yatak içinde aylarca araştırma yaparsak yavaş yavaş beynimiz sulanacak ya..

Kullandıkça konfor ve bası açısından gözlemlerini paylaş lütfen. Ben de visko yatak düşünüyorum...

Merhaba arkadaşlar Ben engelli değilim, eşim engelli; omurilik felçlisi. Eşim biz evlenmeden önce normal yatak üzerine havalı yatak kullanıyordu. Ben de eşime uygun olur diye, ayrıca kendim yumuşak yatağa bayıldığımdan için Viscolex yatak aldım, Bellona'dan... Çünkü Bellona İstanbul'da çalıştığım ajansın müşterisi olduğu için (şimdi hatırlamıyorum ama) çok uygun fiyata aldık. Viscolex (veya Visco) malzeme, yumuşak ama aynı zamanda vücudun yatış pozisyonunu hafızaya alıyor... Ben çok memnundum, uyurken çok dönerim, pek hafızaya alamadı ama eşim gece boyunca çok hareket edemediği için fazlasıyla hafızaya alınca çok rahatsız oldu Bel dengesi de olmadığı için yalnızbaşına giyinmekte çok zorluk çekti Çok yumuşak olduğu için fazlasıyla yatağa gömülüyordu... Bunları tecrübe edinceye kadar değiştirme süresini kaçırdık Neyse ki sonra otel sahibi bir arkadaşımız sayesinde otelde bulunan ortopedik bir İşbir yatak'la değiştirdik. Eşim çok daha rahat etti...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Aynen sevgili Ayla! Ben de onun tereddütünü yaşıyorum. Acaba diyorum yattığımda yatağa aşırı gömülür müyüm? Tek başıma giyinemediğim için o açıdan beni zorlamaz, ama yatağın içine gömülmek, bel ve sırtımı -fark etmesem de- zorlar mı, emin olamıyorum.

Visko yatak kullanan omurilik felçli veya kas hastası arkadaşlar tecrübelerini bu başlığa yazarsa, çok yararlı olur...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı