+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 20 mesajın 1-15 arasındakiler
Yetişkin hasta bezi projesi ile uğraşmaktayım. Sorularınızı bekliyorum

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Yetişkin hasta bezi projesi ile uğraşmaktayım. Sorularınızı bekliyorum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaslar benim adim Bilal ve avrupada yasamaktayim.
    Suan yetiskin/hasta bezi projesi ile ugrasmaktayim.

Türkiyede hasta bezleri satacagim internet üzerinden 2012 3. aydan sonra.

Bu ürünleri daha sonraki dönemlerde medikalcilerden ve eczanelerden de alinmasi mümkün olacak.
    Ilk dönemde satmak istedigim ürünlerin bazilari söyle.
    • bildiginiz normal yapiskan bez (cocuk bezleri gibi) XS-XL
    • külotlu bez (normal külot seklindeki bezler) XS-XL
    • ped seklindeki bezler (külot icine yerlestirilir)
    Bu ürünlerin Türkiyedeki ürunlerden bazi farkli özellikleri sunlar:

-Bezlerin XS a kadar kücük olabilmesi
    -Yapiskanlarin defalarca cikarilip yapisa bilmesi
    -Yapiskanlarin esnekligi
    -Emici özelligi cok daha iyi ve hizli olmasi
    -Kokuyu önleye bilmesi
    -Cevre duyarli olmasi
    -Parfum ve sagliga zararli olan katki maddelerin olmamasi
    -Tamamen dogal maddelerle üretilir
    -Koruyucu bariyerleri cok daha iyi olup kiyafetlerin islanmamasini saglar
    -Özel bir makine sayesinde vücüt hatlarini saran bezler
    -Bu tür özelliklerle birlikte dünyanin en iyi yetiskin bezleridir

Ürunlerimizin hepsi UBB ye kayitlidir

Internet sayfamiz hazir oldugunda numune talebinde bulunabilirsiniz. Internet üzeri siparislerde yollanan tüm ürunler gizli paket seklince olacaktir.

Yukaridaki belirtmis oldugum yazida bir anlasmamazlik varsa, sorularinizi bekliyorum.

Saygilarimla
    Bilal

Güzel bir çalışma tebrik ederim. Umarım düşlediğiniz başarıya ulaşırsınız.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Türkiyedeki hastalarimiz daha iyi ve kaliteli ürünleri hak ediyor bundan süphemiz yok zaten.
    cevapin icin ayrica tesekkur ederim.

Bu bezlerin en küçüğü 14-15 kilo olan bir çocuğa uygun olacakmı.diğer bir değişle normal çocuk bezlerindeki 4+ veya 5 numara ebetlarında üretiminiz olacakmı.şu anda ubb kayıtlı çocuk bezi olmadığı için zaman zaman sorun yaşanmaktadır.

Sorun icin tesukkür ederim.

Normal bezler icin
    -XS bezlerimiz kalca boyutu 50-60 cm.
    -Small bezlerimiz kalca boyutu 60-85 cm.
    -Medium bezlerimiz kalca boyutu 70-110 cm.
    -Large bezlerimiz kalca boyutu 100-150 cm.
    -XL bezlerimiz kalca boyutu 100-170 cm.

yukarida belirtmis oldugum ölculer bezlerimizin kalca boyutudur.
    umarim sorunuzu cevaplamisimdir.

Saygilarimla
    Bilal

Piyasaya yeni ve kaliteli ürün girmesi güzel olacaktır...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Merhaba OturanBoga,

Evet bende sizin gibi dusunuyorum. Türkiyedeki kardeslerimiz bunlari hak ediyor cunku.

Cevap yazdigin icin ayrica tesekkür ederim

Saygilarimla

hayırlı olsun fakat su anda da türkiyede cırtcırtlı bezler var

Merhaba nova,

Öncelikte vermis oldugunuz cevap icin tesekkür ederim.

Bir bezin cirrcirtli olmasi iyi bir özellik, fakat emici özelligi ve vucut hatlarina yapismasi en önemli özelliklerdir.

Bu ürünler yetiskin kategorisinde dünyanin en iyi yetiskin bezleridir. Bunlari numune olarak deneyen hastalar kesinlikle anlayacaktir.

Saygilarimla

Neden sade türkiye b.i .Ürünler başka yerlerdekinden daha iyi değilmi.Ben şahsen iyi olması gerektiğini düşünüyorum.Hem de en iyisi olmalı diyorum. kolaylıklar dilerim.

Merhaba mavikalem34,

Baska yerdeki ürünlerden de daha iyi.

Suan dünyada 60 ülkede mevcut bu ürün ve dedigim gibi dünyanin en iyi yetiskin bezidir.

Internet sayfasi hazir oldugunda sizleri bilgilendirecegim. Baska sorulariniz varsa cevaplamaktan memnün kalirim.

Saygilarimla

Umarım fiyatları da uygun olur...

Fiyat konusunda henuz kesin birsey demiyorum tam belli olmadigi icin.

UBB nin size destek verebilmesi icin faturada adet sayisi ve ne ürünü oldugu disinda hangi seyler mevcut olmali ?

Daha sonraki zamanlarda bir fatura örnegi sunup sizden gelen yorum/cevaplarla birlikte düzenlemeye calisacagim.

Sayigilarimla

arkadaşlar,ez ve sonda konusunda sizlere yardımcı olabilririm,artık yeşil kartlılarda sgk kapsamına alındığı için,2 ayda bir ücretsiz kapınaıza kadar bez ve sonda yollamak için ,ihtiyacı oşanlara yardımcı olmakistiyorum...05077899369 nolu telefona çağrı yapan arkadaşları arar ve yardımcı olurum...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar ister bantlı ister külot şeklinde olan bezler yerli yada yabancı zaten var ayrıca sgk karşılıyor ben alıyorum isterseniz bu kouda yardımcı olabilirim

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı