Yetişkin hasta bezi projesi ile uğraşmaktayım. Sorularınızı bekliyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 01:29
ataka34;
Öncelikle merhaba yeşil kartlıyım easi cath kullanıyorum bu markanın % kaçını yeşilkart ödüyor ben bir defa aldım % 40 gibi bi mebla ödedim bana çok geldi sizin bi bilginiz varmı bu konuda
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 10:55
b.i;
merhaba
ben neden tek örneklik bez çeşitleri satılmıyor, merak ediyorum.çünkü kullanmayınca anlaşılmıyor.paketin üzererinde istediği kadar bilgi olsun. ben yıllardır bez kullanıyorum.sadece iki markadan memnun kaldım.emiciliği ve bedenime uyması bakımından.biri türkiyede şu anda bulunmuyor.şu anda kullandığım markayıda bulamıyacağım diye aklım çıkıyor.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.12-2011 22:08
Merhaba Sema hanim,Çok güzel bir konuya değindiniz. Paketler üzerinde coğu zaman yazilanlar kullanicilarin beğenisini almiyor ne yazikki.Biz kullanicilarimiza zaten numune(2-3 adet) talebini mümkün kilacağiz ve türkiyenin tüm sehirlerine kargo ile yollayacağiz. Bu paketler konu başliğindada belirtmiş olduğum gibi gizli paket seklinde yollanacaktir. 2012 yilin 3. ayi gibi başlayacağiz. Sizleri ilerleyen zamanlarda bilgilendireceğimSormak istediğiniz baska soru varsa, cevaplamaktan memnün kalirimSaygilarimlaBilal
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.12-2011 10:48
b.i;
merhaba
cevap verdiğiniz için ilginize teşekkür ederim.size nasıl ulaşabileceğiz ? gelişmeleri bekliyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.12-2011 00:06
Bir iki ay içeresinde internet sayfamiz bitmiş olacak ve buraya internet sayfamizin ismini yazacağım. Özelden sormak istediğiniz birsey varsa, bincemedikal@gmail.com adresine mail yollayabilirsin. SaygılarımlaBilal
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları