Bunlar göründükleri kadar sıradan kanerdyenlerden iyi ise, çok hoş.
|
|
|
|
Bu modelin ergonomik özellikleri hoşuma gitti , kullanan arkadaşlar bu linkten ayrıntılarını inceleyebilir The Millennial Underarm Walking Crutches
Koltuk değneğinden kanedyene dönüşebilen , katlanabilen bir model ...
Katlanabilen Koltuk Değneği
![]()
Flamingo Modeli ... Tam olarak çözemedim ama görüntüsü çok hoş
Enteresan ve çok renkli bir model , parçalar lego gibi birbiriyle değiştirilebiliyormuş
![]()
Bunlar göründükleri kadar sıradan kanerdyenlerden iyi ise, çok hoş.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bunların mp 3 calarlısı yokmu ? Değişik modelleri var, resimler için teşekkür.
peki bu flamingo ve altındaki resimde bulunan kanedyenlerden Türkiye satışı mevcutmu?
Ben yabancı bir sitede görmüştüm . Az önce tekrar Google'dan baktım da Can Güvenir adında bir Türk tarafından dizayn edilmiştir diyorDaha geniş zamanımda araştıracağım bakalım Türkiye'de var mı
![]()
Can Güvenir'in kişisel bloğu varmış ; can guvenir: flamingo crutch
Uluslararası ödüllü endüstriyel tasarımcı imiş kendisiİletişim bilgileri , telefonu mevcut . İrtibata geçebilirsiniz.
Yardımın çok teşekkürler Sema,
Mail attım nasıl temin edebiliriz diye, sağolsun hemen döndü henüz üretime geçilmemiş![]()
Merhaba arkadaşlar ,
Buraya yazmayı unutmuşum. Geçen yıl internette dolaşırken buradaki yorumlarımızla karşılaşınca Can bey (Profiline Bak: Canguvenir - Engelliler.Biz Platformu) sitemize üye olmuş , bana mesaj yazıp teşekkür etmiş , henüz üretici firma arayışı içerisinde olduğunu söylemişti.
Seyhan , sağlamlık açısından ben de çok güvenilir bulmuyorum piyasadaki ürünleri. O yüzden Ottobock'tan şaşmıyorum , rahatlıkla tavsiye edebilirim (kanedyen için gerçi)
Sevgiler...
vyazan;
2010 da açılmış başlık üretimi olmayan bi şeyi habermi yapmış arkadaş..
Hımm güzelmiş... Olmayan şey güzel olsa ne olur.
Bu arada değneklerin tutcak yerinin sert plastik olmadığı bir marka değnek varmı bildiğiniz?
tekerlekliden kurtulup koltuk değneklerine terfinin zamanı gelmişşş çok hoşlarrr![]()
Görüntü olarak çok güzel acaba kullanışlımı. Ben normalde kullanmıyorum fakat denize girip çıkarken yada gece ortezimi çıkarınca yada kışın karda buzda mecburen destek alıyorum kanedyenlerden. Bende Ottobock dan şaşmamak gerek diyenlerdenim.
sema hanım ben blogdaki kişinin cep telefonundan şıu an itibari ile aradım katlanabilir koltuk değneyini sormak için öyle bir şeyim şu an olmadığını üretim aşamasında oldugunu söyledi ama resimdeki bayanda var sanırım
almanyadan 2 çift benzerini getirdim resmide var nerden ekliyeceğim bilsem eklerim arkadaşlar
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...