+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
Homecath kendinden jelli sonda kullanan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Homecath kendinden jelli sonda kullanan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar aranızda HOMECATH kendinden jelli sonda kullanan var mı? Ürün hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız?

...şöyle birşey oldu açıkçası....bundan önce hi-slip kullanıyordum,fakat medikalci bu sefer bu ürünü getirdi.fakat ben bu üründen hiç memnun kalmadım çok sert.bir yerden sonra sonda gitmiyor.medikalciye bu sorunumu ilettiğimde bende üretra darlığı olduğunu söyledi.fakat ben hi-slip kullandığımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.ne zamanki bu ürün geldi böyle bir sorun oluştu.elimde birkaç tane hi-slip vardı peşinden onunla tak yaptım gayet normal.bu yüzden danışma gereği duydum...cevaplarınız için teşekkür ederim...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Her ürün herkes için aynı derecede kullanışlı olmayabilir. Bence hiç kasma... Medikalcin kullkanmak istediğin hi-slip plus veremiyorsa, değiştir medikalcini...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

homecath marka sonda nın kanamalara sebep olduğu söyleniyor. kendinizi riske atmayın. jeli içerde bıraktığı için çıkartırken sorun oluyor...

Medikal firmaların kafalarına göre ve fiyatlar nasıl işlerine geliyorsa o şekilde sonda getirmelerinden dolayı çok fazla şikayet alındığı bir gerçek. siz siz olun sürekli olarak kullandığınız ve gerçekten de vücudunuz ile uyumlu olarak iş gören ürünleri markası ile medikalcinizden tedarik etmeye çalışın. Senelerdir her tür sondanın satışını yapıyorum enfeksiyon da dahil olmak üzer bir tek şikayet almadım ama başka markadan benim ithalatını yapmakta olduğum markaya ani dönüş yapmak isteyen hastalaımızın tümünü de engellemeye çalıştım. Sonuçta herşey ticaret değil. Söz konusu olan insan sağlığı ise benim sattığım ürünün hiç bir değeri yoktur.

çok yanlış düşünüorsunuz ben tam 3 yıldır kullanıorum ufak tefek sorunlar hariç çok kullanışlı olarak günlük tak yapıorum hi-slip de çıkan sorunlar bundada çıkabilior tek taraflı düşünmeyin ürünü kullanın öle yazın

ben anlamıyorum bu firmalar ne yapmaya calışıyor hı-slıp my-cath aynı ürün elit cath home cath antibacterial home cath önüne gelen marka basıyo hepsi aynı ürün kafaları karıştırıyorlar

Smile

madmurder;

Evet katılıyorum bence de ,fakat artık bu ürün geliştirildiği için daha iyi deniyor.eskiden biraz sorunlu olduğunu duymuştum.Fakat antibakteriyel ürününü denedikten sonra çok memnun kaldım ,gayet iyi bir ürün.hatta tek kullanımlık olmasına rağmen aynı sondayı bi kaç kez kullandım yine de enfeksiyon kapmadım.

medikalcinin gönderdiği kolide 1 kutu homecath sonda çıktı. aradığımda ellerinde my-cath kalmadığı için bunu koyduklarını söylediler. iyi peki bi de bunu deneyeyim dedim denemez olaydım. çok sert.my-cath kullanırken uyguladığım işlemleri bunda da uyguladım yani hijyen konusuna çok önem verdim fakat dediğim gibi çok sert. zor girip çıkıyor. üstelik 2. TAK yapışımda hem zor çıkıyor hem de ucunda bir et parçası çıktı. my-cath'de böyle bir sorun asla yaşamadımsanırım iltihap kaptm. en kısa zamanda test yaptırıcam. korkulacak bşey yoktur inşallah. ben şahsen bu ürünü önermiyorum yine de sizler bilirsiniz

tmmda antibakteriyel kullandıktan sonra aynı sorunları yaşamanız imkansız nerdeyse 2 yıl oldu ve artık 0 sorun diyebilirim.

Standart homecath e haksızlık

arkadaslar bu yorumları kim yazıo bilmiyorum ama homecath, kayganlıgı süper ve hiç bi kanama durumuyla karsılsmadım inanın bu yorumlar muhtemelen farklı nedenlrle yazılıo.. teekkürler

bende homecath antibakteriyel kullanıyorum hiç bir sorun ile karsılasmadım başlarda sonda bıraz sert gelıyordu gercekten ama son 3-4 aydır onuda düzelttiler sanırım şuan son derece memnunum.

Merhabalar ;

Annem uzun süredir homecath plus kullanmaktadır. Fakat dün akşam yine idrar yolları enfeksiyonu olduğu söylendi. Daha steril ve - veya daha uygun önerebileceğiniz sonda var mı? Ürün resimlerini aşağıda ekledim. Enfeksiyon oluşumu sondadan mı? yoksa kullanımdan kaynaklı mı? bilmiyoruz. Medikalcimiz bizi bu konularda henüz aydınlatmadı. 6-7 yıldır da aynı medikalciyle alışveriş yapmaktayız.
    İyi günler, herkese şifalar dilerim.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhabalar;
    ben yaklaşık 8 yıldır tak kullanıyorum daha önceleri çeşitli markalar kullandım çok dikkat etmememe ve hijyene rağmen malesef iltihap kapmaktan kültür yapmaktan ve antibiyotik kullanmaktan kurtulamıyordum.10/01/2012 den itibaren my cathater kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım ve hastalanmadım.yanlız akşamları yatmadan önce piyolesetil diye bir ilaç var kapsüldür bir tane alıyorum

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı